Interlands zorgen voor averij bij Beerschot

Sport | Beerschot moest vorig weekend enkele internationals missen voor de topper tegen OHL. Dat zorgde voor wat ongenoegen bij de Mannekes, maar op het veld zorgden de noodgedwongen vervangers wel voor een knalprestatie door met 0-3 te winnen op het veld van de eerste periodekampioen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Na de match stelde coach Hernan Losada al lachend dat hij hierdoor met 'een luxeprobleem' zat binnen zijn selectie, maar nu blijkt dat één van zijn afwezige internationals zich blesseerde en wellicht dit jaar niet meer in actie zal komen.

Yan Vorogovskiy viel al vroeg uit in de match tussen San Marino en Kazachstan en onderzoek heeft uitgewezen dat de Kazachse linksachter een scheur opliep in zijn hamstring. Volgens de club zal Vorogovskiy minstens vier weken 'out' zijn.

Vervanger

Tegen OHL was Grégory Grisez de logische vervanger op de linkerflank; de Henegouwer stond eerder dit seizoen ook al paraat om Vorogovskiy te vervangen tegen Westerlo. Ook toen was de Kazach opgeroepen om zijn land te vertegenwoordigen. Er staan dit jaar nog vijf wedstrijden op de kalender. Dan volgt er een korte winterstop en op 10/01 wordt er verder gebikkeld.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top