Road to the Finals: INtech Tenerife Titans

Het is ondertussen aftellen geblazen naar de CS:GO play-offs van ESL Proximus, waar vier van de beste Benelux teams het tegen elkaar zullen opnemen. Om jullie voor te bereiden op al die actie nemen we één voor één een kijkje naar alle aanwezige teams en het parcours dat ze reeds hebben afgelegd om de play-offs te bereiken. Vandaag aan de beurt: INtech Tenerife Titans.

Ze kwamen eerst uit onder de naam van Epsilon Esports, maar ondertussen spelen ze onder de banner van INtech tenerife Titans. Het getalenteerde roster met onder andere Steven “Stev0se” Rombaut is een grote kanshebber op de eindwinst van ESL Proximus en eindigde hun periode in de groepsfase van de competitie dan ook met een aantal indrukwekkende prestaties.

Toch liep het in de eerste wedstrijd een klein beetje mis voor het roster. In hun eerste wedstrijd verslikten ze zich met 11-16 in Vanguard eSports, dat zich later ook zou kwalificeren voor de play-offs met hetzelfde record. In de wedstrijden die volgden toonde Intech Tenerife Titans echter dat ze hun rug kunnen rechten wanneer het er toe doet, want in de ESL Proximus groepsfase bleven de Titans ongeslagen, uitgezonderd hun wedstrijd op de eerste speeldag.

Op de laatste twee speeldagen toonden ze dat ze ijs door hun aders hebben stromen, want zowel hun wedstrijden tegen Game Fist als die tegen Sector One gingen richting overtime. Toch brachten ze het telkens tot een goed eind met respectievelijk 19-16 en 19-17. INTech Tenerife Titans zijn (mogelijk) het meest ervaren roster dat we in de play-offs terugvinden en maken grote kans om uiteindelijk alles te winnen. Toch zullen ze daarvoor eerst voorbij Vanguard moeten in hun halve finale. Het is nog maar de vraag of ze zich dit keer opnieuw verslikken in Jamie “luosrevo” Lammers en co.