Tv-tips van de week (18 t.e.m. 24/11)

Films | Wij selecteerden het beste uit het zendschema voor de komende dagen. Een hilarische komedie, een interessante documentaire, een voetbalwedstrijd of een spannende serie: er staat voor elke fijnproever wel wat op het menu!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Hidden Figures

Jaren '50. Katherine Johnson, Dorothy Vaughn en Mary Jackson zijn drie Afro-Amerikaanse vrouwen die werken bij de NASA. Ze slagen erin belangrijke wiskundige data te leveren om de eerste succesvolle ruimtemissie te realiseren.n zijn drie Afro-Amerikaanse vrouwen die werken bij de NASA. Ze weten belangrijke wiskundige data te leveren om de eerste succesvolle ruimtemissie te realiseren.
 
Drama van Theodore Melfi met Taraji P. Henson, Octavia Spencer en Janelle Monáe
Zaterdag, 23u00, VTM
 


Films

Booksmart

De beste vriendinnen Amy en Molly staan aan de vooravond van hun diploma-uitreiking wanneer ze beseffen dat ze de afgelopen jaren alleen maar in de bibliotheek hebben gezeten en veel te weinig hebben gefeest. Ze komen er achter dat hun klasgenoten wél de bloemetjes buiten hebben gezet en toch zijn toegelaten op dezelfde universiteiten. Ze besluiten iedereen te laten zien dat zij ook weten wat het is om te feesten! Nu moeten de meiden er alleen wel achter zien te komen waar het examenfeest is waar ze moeten zijn, want dat is informatie die ze niet in hun studieboeken kunnen vinden.
 
Komedie van Olivia Wilde met Billie Lourd, Lisa Kudrow, Kaitlyn Dever en Beanie Feldstein
Nu beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx


The Pink Panther Strikes Again

Voormalig politiechef Dreyfus ontsnapt uit de instelling waarin hij verblijft en is vastbesloten om inspecteur Clouseau het hoekje om te helpen.
 
Komedie van Blake Edwards met Peter Sellers, Herbert Lom, Richard Vernon en Briony McRoberts
Maandag, 20u40, CAZ
 


Twelve Monkeys

2035. De mensheid leeft ondergronds, nadat in 1996 5 miljard mensen werden uitgeroeid door een virus. Men stuurt de veroordeelde James Cole terug in de tijd om onderzoek te doen en een remedie te vinden. Maar die blijkt zich na de tijdreis in 1990 te bevinden: het verkeerde jaar dus. Niemand gelooft hem aanvankelijk, maar nadat hij in een inrichting terecht komt gelooft dokter Kathryn Railly dat er wel iets inzit. Cole begint echter steeds meer aan z'n eigen verstand te twijfelen.

Sciencefictionfilm van Terry Gilliam met Joseph Melito, Bruce Willis, Madeleine Stowe en Rozwill Young
Dinsdag, 22u50, Q2


 
https://www.youtube.com/watch?v=-X7qnGd7XNc

Hidalgo

Frank T. Hopkins, één van de beste paardrijders op de lange afstanden, brengt z'n tijd door als artiest in Wild Westshows. Volgens hem is zijn paard Hidalgo het beste ter wereld . Een sjeik nodigt hem uit om dat te bewijzen tijdens een race door de Arabische woestijn.

Avonturenfilm van Joe Johnston met Viggo Mortensen, Zuleika Robinson, Omar Sharif en Louise Lombard
Woensdag, 20u35, ZES

Get On Up

James Brown groeide op in van extreme armoede in de Amerikaanse staat Georgia, tot hij uiteindelijk uitgroeide tot de wereldberoemde en invloedrijke rhythm-and-blues-muzikant met een reeks hits in de jaren 60 en 70 waaronder Please, Please, Please, I Got You en Papa’s Got a Brand New Bag.

Biografie van Tate Taylor met Chadwick Boseman, Nelsan Ellis, Viola Davis en Jill Scott
Donderdag, 22u15, Canvas

 

Eye In The Sky

Vlak voordat een groep terroristen uitgeschakeld wordt door een droneaanval, wordt een jong meisje in de gevarenzone ontdekt. Iemand zal moeten beslissen of ze al dan niet haar leven opofferen.

Oorlogsfilm van Gavin Hood met Helen Mirren, Aaron Paul en Faisa Hassan
Vrijdag, 23u40, NPO 2

 

Voor het jonge volkje

The Peanuts Movie

Charlie krijgt het zwaar te pakken voor een meisje op school en Snoopy levert een verwoede strijd met de Rode Baron.
 
Animatiefilm van Steve Martino met de stemmen van Noah Schnapp, Hadley Belle Miller, Alex Garfin en Francesca Angelucci Capaldi
Vrijdag, 19u00, Q2
 

Sport

Kwalificatie EK voetbal: België - Cyprus

De laatste match is een formaliteit, maar de Rode Duivels spelen voor een 30 op 30.

Dinsdag, 20u25, VTM
 

Documentaire

Lost Gold of the Dark Ages: Treasure Hoard

Het verhaal achter de ontdekking van de grootste schat aan Saksisch goud die ooit gevonden is.

Zondag, 22u55, National Geographic

Muziek

ZZ Top: That Little Ol’ Band from Texas

Toen de jonge bluesmuzikanten Billy Gibbons, Dusty Hill en Frank Beard in 1969 de groep ZZ Top oprichtten, hadden ze geen idee dat ze een van 's werelds meest gegeerde bands zouden worden. 50 jaar na het ontstaan van ZZ Top heerst er nog steeds een mystieke sfeer rond de groep, maar aan de hand van interviews, nooit eerder vertoonde archiefbeelden en een exclusief optreden vertelt deze documentaire het bijzondere verhaal van een band die iedereen kent, maar waarvan niemand het verhaal weet. Met getuigenissen van beroemde fans als Billy Bob Thornton en Joshua Homme.
 
Donderdag, 23u15, Canvas
 

Series

Wisting

Noorse misdaadserie naar de boeken van Jørn Lier Horst.
 
Hoofdrechercheur William Wisting doet een huiveringwekkende vondst bij een kerstboomkwekerij. Als er een verband lijkt te zijn met een nooit opgeloste zaak rond een Amerikaanse seriemoordenaar, wordt de FBI ingeschakeld. Ondertussen werkt Wistings dochter aan artikel over Viggo Hansen, hun buurman die drie maanden dood in zijn woning bleek te hebben gelegen.
 
Met Carrie-Anne Moss, Lars Berge, Heidi Goldmann en Amy Black Ndiaye
Wekelijks een aflevering op zaterdag omstreeks 20u25, NPO 3


Cardinal

Canadese thrillerreeks waarin speurders John Cardinal en Lise Delorme geconfronteerd worden met een dubbele moord in het pittoreske Algonquin Bay. Gebaseerd op de misdaadroman 'By the Time You Read This' van Giles Blunt.
 
Cardinal lijkt te aanvaarden dat zijn vrouw Catherine zelfmoord heeft gepleegd, maar wanneer hij kaartjes begint te ontvangen waarin hij de schuld krijgt van haar dood, begint hij toch te twijfelen. Terug in dienst worden Cardinal en Delorme opgeroepen voor een bloederige moord met twee slachtoffers, maar er is nergens een lichaam te bespeuren. Ze weten nog niet dat er een ooggetuige was die aan de moordenaar is kunnen ontsnappen, maar zo haar eigen redenen heeft om geen contact te zoeken met de politie.
 
Met Billy Campbell, Karine Vanasse, Glen Could en Kawennáhere Devery Jacobs
Wekelijks 2 afleveringen op zaterdag omsteeks 20u35, Canvas
 
 
 
 
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top