Het vierde en laatste seizoen van ‘Black Sails’ op History vanaf 15 december

Series | HISTORY pakt vanaf zondag 21 december uit met nieuwe afleveringen van Black Sails, een Amerikaanse avontuurlijke dramareeks over de beruchte piraten die de zeeën rond de Bahama's onveilig maakten in de 18de eeuw.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Black Sails keert terug voor het vierde en laatste seizoen. Het volgt de verhalen van Captain Flint en zijn beruchte bemanning, terwijl ze vechten voor rijkdom en om te overleven. Black Sails is een productie van Michael Bay en gaat over zaken die voorafgaan aan het geportretteerde in de roman ‘Treasure Island’ van Robert Louis Stevenson.

Honderden Britse soldaten liggen dood in een bos... De Koninklijke Marine vaart terug naar Engeland... West-Indië is een oorlogsgebied en de kusten van New Providence Island zijn doordrenkt met bloed. Met de hulp van Eleanor Guthrie (gespeeld door Hannah New) transformeert Woodes Rogers (gespeeld door Luke Roberts) Nassau in een fort, terwijl Captain Flint (gespeeld door Toby Stephens, zie foto) een vloot van ongekende kracht verzamelt, in de hoop de laatste klap uit te delen en de wereld voor altijd te hervormen.



De nieuwe afleveringen van ‘Black Sails’ zijn vanaf 15 december iedere zondag om 21u te bekijken op History!

History is beschikbaar op kanaal 77 in de tv-bundel Family op TV van Proximus Pickx.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top