Huisdiergeheimen 2, nu te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx!

Kids | Filmmiddag met de kinderen? Kijk samen naar de gekke fratsen die onze huisdieren uithalen terwijl hun baasjes naar het werk zijn!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Huisdiergeheimen 2 (Secret Life of Pets 2) is het vervolg op de blockbuster van de zomer van 2016, de beste opener ooit van een animatiefilm!

Het verhaal gaat opnieuw over het leven van onze geliefde huisdieren die thuis achterblijven wanneer wij naar ons werk of naar school zijn vertrokken...



Illumintation-oprichter en CEO Chris Meledandri produceert de sequel van deze comedy samen met zijn trouwe medewerkster Janet Healy. Voor The Secret Life of Pets 2 is schrijver Brian Lynch (Minions) ook terug van de partij en de regie is opnieuw in handen van Chris Renaud (Despicable Me en Dr. Seuss' The Lorax).

De Vlaamse stemmen die je hoorde in de eerste film zijn terug voor Huisdiergeheimen 2. Max en Sneeuwbal worden opnieuw vertolkt door Sven De Leijer en Erhan Demirci, Verder hoor je ook Eline De Munck (Gidget), Walter Baele (Bompie), Hilde De Baerdemaeker (Daisy), Sean Dhondt (Buddy), Tiany Kiriloff (Prinses), Sebastien Dewaele (Duke), Bart Cannaerts (Mel), Isabelle Van Hecke (Chloe), Warre Borgmans (Tiberius), Joris Hessels (Norman) en Hubert Damen (Rooster).
 
Huisidergeheimen 2 is nu te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top