Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (14 november)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.
Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (14 november) © Kinepolis

Een flinke portie drama, actie, avontuur, horor, romantiek en een leuke animatiefilm. Voor elk wat wils dus weer deze week in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. De vrieskou is in 't land en zelfs de eerste sneeuw komt eraan, dus installeer je onder een knus dekentje voor je tv en geniet van de film.

Naar de Op aanvraag catalogus van Proximus Pickx? Druk op het 'On Demand'-knop van je afstandsbediening en hop... instant keuze uit een brede catalogus van films, programma's en concerten.

Stuber

Stuber © Twentieth Century Fox

Vic Manning, een forse agent, probeert een misdadiger op te sporen die verantwoordelijk is voor een genadeloze slachting. Hij gebruikt een Uber-chauffeur om hem door Los Angeles rond te laten rijden op zoek naar de man. Wat volgt is een gewelddadige klopjacht...

Actiekomedie van Michael Dowse, met Dave Bautista, Kumail Nanjiani en Karen Gillan

Stuber
is vanaf 11 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

The Art of Self-Defense

The Art of Self-Defense © Bleecker Street

Casey Davies is een neurotische boekhouder. Hij studeert Frans. Hij eet moederziel alleen in diners. Hij heeft een teckel als huisdier. Hij wordt vaak aangezien voor een vrouw aan de telefoon. Hij kopieert de pornopagina's van magazines. Zijn pogingen om vrienden te maken op kantoor worden steevast genegeerd. Op een nacht wordt Casey brutaal overvallen door een groep gemaskerde mannen op motorfietsen. Zijn angst verergert. Hij wil een pistool kopen, maar op een dag passeert hij een karateschool en neemt zijn leven een duistere wending. Onder de voogdij van Sensei ondergaat Casey een transformatie: van jammerende zwakkeling tot agressieve scumbag.

Riley Stearns verkent in zijn tweede film opnieuw de donkerste krochten van de Amerikaanse cultuur, en serveert een verknipte karakterstudie over toxische mannelijkheid en razernij. Even hilarisch als onvoorspelbaar.

Komedie van Riley Stearns, met Jesse Eisenberg, Alessandro Nivola en Imogen Poots

The Art of Self-Defense
is vanaf 11 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Bron: Film Fest Gent

The Little Comrade (Seltsimees Laps)

The Little Comrade (Seltsimees Laps) © Amrion

Tijdens de Stalinistische tyrannie is de moeder van de zesjarige Leelo opgepakt en om onduidelijke redenen naar een werkkamp gezonden. De laatste woorden voor haar dochter zijn: "Wees lief, dan kom ik eerder terug". Bang dat ze haar moeder niet meer zal terugzien, is Leelo vastberaden een strikt programma van goed gedrag te volgen. Als ze een goede kameraad wordt, zal haar moeder weer gauw thuis zijn.

Ests familiedrama van Moonika Siimets, met Yuliya Aug, Helena Maria Reisner en Maksim Demidov

The Little Comrade
is vanaf 12 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Spider-Man: Far from Home

Spider-Man: Far from Home © Jay Maidment - CTMG, Inc.

Na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame trekt Peter Parker er met zijn vrienden op uit voor een zomervakantie in Europa. Een zorgeloze reis wordt het echter niet, want Spider-Man krijgt af te rekenen met een nieuwe vijand: Mysterio. Peters plan om het superheldenbestaan een paar weken achter zich te laten valt al snel in het water en met enige tegenzin gaat hij ermee akkoord om Nick Fury te helpen het mysterie te ontrafelen achter een aantal onverklaarbare aanvallen, die in heel Europa voor grote chaos zorgen.

Actiefilm van Jon Watts, met onder meer Tom Holland, Jon Favreau, Angourie Rice, Zendaya, Samuel L. Jackson en Jake Gyllenhaal

Spider-Man: Far from Home
is vanaf 13 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 4.99 euro.

Doe ook mee aan onze wedstrijd en maak kans op een gloednieuwe PlayStation 4 en een Marvel’s Spider-Man PS4-game!

Lees ook:
Spider-Man: Far From Home, te huur bij Proximus Pickx!

The Secret Life of Pets 2 / Huisdierengeheimen 2

The Secret Life of Pets 2 / Huisdierengeheimen 2 © Universal Pictures

In dit plezante vervolg op de eerste 'The Secret Life of Pets' uit 2016 komen alle vrolijke vrienden van de hond Max weer op de proppen met een hoop grappige avonturen.

Max wordt geconfronteerd met enkele grote veranderingen: zijn baasje Katie is nu getrouwd en heeft een kind. Max is zo doodsbang dat het kindje iets zou kunnen overkomen dat hij overbeschermend wordt en daardoor met zijn gedrag op onbegrip stuit bij zijn baasjes. Tijdens een gezinsuitje naar het platteland sluit Max vrienden met de boerderijhond Rooster, die ook met enkele besognes kampt. Samen proberen ze hun angsten te overwinnen. Ondertussen probeert het schattige schoothondje Gidget het favoriete speeltje van Max te redden uit een appartement vol met katten, en begint het boosaardige konijn Snowball aan een missie om de witte tijger Hu te bevrijden uit een circus.

Animatiefilm van Chris Renaud en Jonathan del Val, met de stemmen van Patton Oswalt, Kevin Hart, Harrison Ford, Eric Stonestreet en Tiffany Haddish (O.V.) / Sven De Leijer (Max), Erhan Demirci (Sneeuwbal), Eline De Munck (Gidget), Walter Baele (Bompie), Hilde De Baerdemaeker (Daisy), Sean Dhondt (Buddy), Tiany Kiriloff (Prinses), Sebastien Dewaele (Duke), Bart Cannaerts (Mel), Isabelle Van Hecke (Chloe), Warre Borgmans (Tiberius), Joris Hessels (Norman) & Hubert Damen (Rooster) (Vlaamse versie)

Huisdiergeheimen 2 is vanaf 13 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 4.99 euro.

Lees ook:
Te gekke beestjes die praten, plezier maken en je kind iets bijleren over vriendschap

Booksmart

Booksmart © Annapurna Pictures

De beste vriendinnen Amy en Molly staan aan de vooravond van hun diploma-uitreiking wanneer ze beseffen dat ze de afgelopen jaren alleen maar in de bibliotheek hebben gezeten en veel te weinig hebben gefeest. Ze komen er achter dat hun klasgenoten wél de bloemetjes buiten hebben gezet en toch zijn toegelaten op dezelfde universiteiten. Ze besluiten iedereen te laten zien dat zij ook weten wat het is om te feesten. Nu moeten de meiden er alleen wel achter zien te komen waar het examenfeest precies is, want dat is informatie die ze niet in hun studieboeken kunnen vinden.

Komedie van Olivia Wilde, met Kaitlyn Dever, Beanie Feldstein, Jessica Williams en Lisa Kudrow

Booksmart
is vanaf 13 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Yesterday

Yesterday © Jonathan Prime / Universal Pictures

De nieuwe film van Danny Boyle (Trainspotting, Slumdog Millionaire, The Beach), neergepend door Richard Curtis (Love Actually, Notting Hill), is een uiterst Brits komedie-sprookje met een sterrencast en eindeloos veel popreferenties.

Jack is een gefaalde muzikant in een klein dorp aan de Britse kust. Hij blijft halsstarrig proberen een publiek te vinden op kinderfeestjes en in duistere bars, maar zijn enige fan, Ellie, is ook zijn beste vriendin. Na een wereldwijde stroomstoot gebeurt het ondenkbare: The Beatles hebben nooit bestaan en Jack blijkt de enige die hun nummers nog kent. Met het palmares van The Beatles in zijn achterzak ontpopt Jack zich tot geniale singer-songwriter, maar dit gaat ook ten koste van zijn moreel kompas en de relatie met zijn beste vriendin.

Muzikale komedie van Danny Boyle, met Hamesh Patel, Lily James, Ed Sheeran en Kate McKinnon

Yesterday
is vanaf 13 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Teen Spirit

Teen Spirit © Automatik Entertainment

De 17-jarige Violet Valenski woont met haar Poolse moeder op het Isle of Wight. "Durf te dromen" is niet iets wat haar met de paplepel werd ingegeven. Ze sleurt zichzelf door school, door haar studentenjob en eigenlijk door haar leven, met als enige lichtpuntjes de open-mic-avonden in een lokale pub, met als enige publiek licht aangeschoten, ongeïnteresseerde mannen. Maar tussen die mannen schuilt een gepensioneerde operazanger.

Vlad moedigt Violet aan om deel te nemen aan de lokale voorrondes van de populaire talentenshow 'Teen Spirit'. Al snel is de jonge vrouw verlost van heel wat illusies over de glamour van de muziekwereld. Bovendien is er ook een schitterende bijrol weggelegd voor Rebecca Hall als een gehaaide recordproducer.

Muziekdrama van Max Minghella, met Elle Fanning, Agnieszka Grochowska en Archie Madekwe

Teen Spirit
is vanaf 13 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Lost in London

Lost in London © Waypoint Entertainment

Woody Harrelson woont in Londen. Hij heeft het moeilijk om naar huis te gaan en bij zijn familie te zijn. Hij heeft discussies met oude vrienden. De wet is hem ook niet gunstig gezind. Dat alles zorgt ervoor dat hij niet kan slagen in zijn leven. In de loop van een nacht met veel tegenspoed belandt hij tot overmaat van ramp ook nog in de gevangenis.

Komisch drama van Woody Harrelson, met Woody Harrelson, Owen Wilson, Daniel Radcliffe en Willie Nelson

Lost in London
is vanaf 14 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Lifechanger

Lifechanger © Federgreen Entertainment / Unstable Ground Productions

Drew kan zich voordoen als eender wie door andermans lichaam over te nemen. Net zolang tot dat lichaam ontbindt. Overal waar hij komt volgt de dood en duiken lijken op. Maar Drew heeft ook een zwakte voor Julia, een vrouw die hij een tijd geleden ontmoette. Door middel van zijn gedaanteverwisselingen kan hij gemakkelijk bij haar in de buurt komen, maar alleen voor een korte periode. Zijn wens om met Julia een band op te bouwen kan echter zijn eigen einde betekenen.

Horrorfilm van Justin McConnell, met Lora Burke, Steve Kasan en Jack Foley

Lifechanger
is vanaf 14 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Bekijk ook:
Tv-tips van de week (12 t.e.m. 17/11)
Epische oorlogsfilms in de catalogus van Proximus Pickx
Ook deze maand zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus en Familus!

Music Maestro

Het allerbeste van filmcomponist Ennio Morricone

De Italiaanse filmcomponist Ennio Morricone is op 91-jarige leeftijd overleden. De muziek die hij schreef voor de spaghettiwesterns van Sergio Leone is tot het collectief geheugen gaan behoren.

Buitenlandse festivalzomers vallen in het water

Door de coronapandemie is het festivalseizoen ook in het buitenland op een sisser uitgedraaid. Honderden artiesten, tientallen bands en duizenden fans moeten het deze zomer voor één keer zonder festiv

Herbeleef het beste van Rock Werchter: focus op Placebo

Van 2 tot 5 juli kan je in het Festivalpark in Werchter terecht voor een alternatieve editie van Rock Werchter ten voordele van LIVE2020, de steunactie voor de zwaar getroffen livemuzieksector. Naast

Het opmerkelijke verhaal achter de wereldhit 'Yéké Yéké'

In de rubriek ‘One hit wonders’ duikt Proximus Pickx in de muziekgeschiedenis en licht het hits uit die artiesten een gloriemoment hebben bezorgd. Deze keer vertellen we het verhaal van ‘Yéké Yéké’.

Herbeleef het beste van Rock Werchter: focus op Nothing But Thieves

Van 2 tot 5 juli kan je in het Festivalpark in Werchter terecht voor een alternatieve editie van Rock Werchter ten voordele van LIVE2020, de steunactie voor de zwaar getroffen livemuzieksector. Naast

Herbeleef het beste van Rock Werchter: focus op George Ezra

Van 2 tot 5 juli kan je in het Festivalpark in Werchter terecht voor een alternatieve editie van Rock Werchter ten voordele van LIVE2020, de steunactie voor de zwaar getroffen livemuzieksector. Naast

Herbeleef het beste van Rock Werchter: focus op Gorillaz

Van 2 tot 5 juli kan je in het Festivalpark in Werchter terecht voor een alternatieve editie van Rock Werchter ten voordele van LIVE2020, de steunactie voor de zwaar getroffen livemuzieksector. Naast

Herbeleef het beste van Rock Werchter: focus op Stromae

Van 2 tot 5 juli kan je in het Festivalpark in Werchter terecht voor een alternatieve editie van Rock Werchter ten voordele van LIVE2020, de steunactie voor de zwaar getroffen livemuzieksector. Naast

Herbeleef het beste van Rock Werchter: focus op Rag 'n' Bone Man

Van 2 tot 5 juli kan je in het Festivalpark in Werchter terecht voor een alternatieve editie van Rock Werchter ten voordele van LIVE2020, de steunactie voor de zwaar getroffen livemuzieksector. Naast

Herbeleef het beste van Rock Werchter: focus op The Script

Van 2 tot 5 juli kan je in het Festivalpark in Werchter terecht voor een alternatieve editie van Rock Werchter ten voordele van LIVE2020, de steunactie voor de zwaar getroffen livemuzieksector. Naast

Glauque charmeert met poëzie op de grens tussen hiphop en elektronica

Het Naamse kwintet Glauque verovert na Franstalig België nu ook Vlaanderen met de herwerking van hun debuut EP. Als kruisbestuiving tussen hiphop en elektronica staat "réécriture" garant voor opzwepen

Ik ga op reis en ik neem mee: de drie beste reispodcasts!

Reizen is altijd een beetje avontuur, maar soms kan de reis op zich wel heel lang duren. Om die uren onderweg – in auto, trein, bus of vliegtuig – te vullen en de verveling tegen te gaan, schotelt Pro

Sport in de kijker

België verslaat Brazilië: beste prestatie ooit van de Rode Duivels?

Op 6 juli 2018 stond België op zijn kop na de fantastische 1-2-zege tegen Brazilië op het WK 2018. Was dit de beste wedstrijd ooit van de Rode Duivels op een WK?

On This Day: Roger Federer wint voor de eerste keer Wimbledon

Roger Federer is een absolute grootheid in het tennis en de Zwitser staat al bijna twintig jaar aan de wereldtop. In 2003 won hij voor de eerste keer het glandslamtoernooi van Wimbledon. Het begin van

One day, one goal: de dag dat Mbark Boussoufa Club Brugge op een hoopje speelde

Mbark Boussoufa speelde veertien jaar geleden met AA Gent Club Brugge helemaal van de mat. In het Ottenstadion van AA Gent zagen ruim 12.000 fans hoe Boussoufa de Bruggelingen op zijn eentje oprolde.

One day, one goal: de dag dat Spanje Franck Ribéry ontdekte

Frank Ribéry was de verrassing van de chef op het WK 2006. De flankspeler van Olympique Marseille bedankte op 27 juni tijdens de 1/8ste finale tegen Spanje bondscoach Raymond Domenech voor het vertrou

Waarom de toekomst van het Amerikaanse nationale team er rooskleurig uitziet

Op 4 juli vieren de Amerikanen traditioneel Independence Day, de dag dat het immense land onafhankelijk werd van Engeland. Mogelijkerwijze valt er binnenkort ook op voetbalgebied het een en het ander

Robert Louis-Dreyfus: de rijke erfgenaam die Standard redde van de ondergang

Dag op dag elf jaar geleden stierf de voormalige mecenas van Standard de Liège, Robert Louis-Dreyfus, op 63-jarige leeftijd aan leukemie. We blikken terug op het woelige tijdperk van de man die de Rou

On This Day: Griekenland wordt Europees Kampioen ten koste van Portugal

Exact zestien jaar geleden lag het openbare leven eventjes stil in Portugal. Toen versloeg Griekenland topfavoriet én gastland Portugal in de finale van EURO 2004. Geen Portugees die het toen begrijpe

Het drukkingsmiddel van Lionel Messi: symptomen van een dieper ongenoegen

De Spaanse pers liet gisteren een kleine bom vallen door te onthullen dat Lionel Messi zijn contract bij FC Barcelona, dat tot medio 2021 loopt, niet wenst te verlengen. Wat zit er achter deze besliss

Deze spelers/ploegen lieten van zich spreken na de coronabreak

Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat de voetbalwereld maanden stillag, maar dat heeft enkele spelers duidelijk deugd gedaan.

One day, two goals: Neymar en Ronaldinho geven masterclass in "de beste wedstrijd die niemand zag"

Wat maakt een wedstrijd iconisch? Topspelers op het veld, een wisselend doelpuntenverloop, prachtige goals en een grote scheut emotie. Op 27 juli 2011 speelden Santos en Flamengo een wedstrijd voor de

One day, one goal: Robbie Fowler, gesel van de SK Brann-defensie

Robbie Fowler, bijgenaamd ‘God’ in Liverpool, is één van de meest talentrijke en populaire aanvallers ooit in het shirt van The Reds. Tijdens de UEFA Beker voor Bekerwinnaars verraste de Britse goalge

5 weetjes over Euro 2000

Dag op dag 20 jaar geleden, op 2 juli 2000, won Frankrijk het Europees kampioenschap dankzij een golden goal van David Trezeguet in de finale tegen Italië. Het EK voetbal, gezamenlijk georganiseerd do

Focus op films, series & tv

Wat mogen we verwachten van het tweede seizoen van "Into the Night"?

Goed nieuws voor de fans van de allereerste Belgische Netflix Original "Into the Night". Met een filmpje op Twitter maakte het streamingplatform bekend dat er een tweede seizoen van de post-apocalypti

Sylvester ‘Rambo’ Stallone wordt 74: vijf iconische rollen

Sylvester Stallone viert vandaag zijn 74ste verjaardag. De spierbundel-op-leeftijd valt na een decennialange carrière niet meer weg te denken als één van de meest herkenbare gezichten in het actiegenr

Geen zomercruise in coronatijden? Deze films nemen je mee op zee!

Of je deze zomer reisplannen hebt of niet: door de coronapandemie is de kans klein dat je de komende weken of maanden voet zal zetten op een cruiseschip. Niet getreurd, want dankzij deze vier films ka

Het allerbeste van filmcomponist Ennio Morricone

De Italiaanse filmcomponist Ennio Morricone is op 91-jarige leeftijd overleden. De muziek die hij schreef voor de spaghettiwesterns van Sergio Leone is tot het collectief geheugen gaan behoren.

Niet te missen op tv (6 juli - 12 juli): 4 x feest voor je zintuigen

De zomer is in het land. Dat betekent dat ook je zintuigen geen overuren meer moeten kloppen.

Dertigers' blikt derde seizoen in

De populaire reeks ‘Dertigers’ blikt de komende weken z’n derde seizoen in. Vanwege de coronapandemie werden de opnames voor onbepaalde tijd uitgesteld. Komende maandag 6 juli vangen de opnames eindel

‘Bikini Day’: van Bond-girl tot Baywatch

Op 5 juli vieren we ‘Bikini Day’, ook al heeft de zomer het even moeilijk. Bij Proximus Pickx zetten we enkele iconische bikiniscènes in de picture.

United We Stand: 4 filmtips rond 4th of July

Omwille van het coronavirus belooft het dit jaar voor miljoenen Amerikanen geen 4th of July te worden zoals de andere jaren. Er is het coronavirus, maar naast de pandemie is de VS dit jaar ook opgesch

Het populairste op Netflix wereldwijd

Netflix is en blijft razendpopulair. De streaminggigant voorziet haar platform dan ook wekelijks van nieuwe content. Proximus Pickx licht daar voor jou maandelijks de populairste series/films wereldwi

Winnie De Poeh en de Troetelbeertjes: deze filmberen veroveren de wereld

Vanavond zendt VTM om 20.30 uur de met een Oscar genomineerde film 'Christopher Robin' uit, over het jongetje uit de Winnie de Poeh-verhalen dat opgegroeid is. Als zijn donszachte jeugdvriend terug op

Kijk mee naar de beste filmpjes van het internet!

Hoera! Het einde van de werkweek is in zicht. Dat vieren we door dolkomisch te lachen met het beste grappen uit de moppentrommel van het wereldwijde web. Dus sit down, relax en hou je klaar om eens go

Huiver en schrik met ‘Curon’: de nieuwste hitserie van Netflix

Netflix’s spannendste serie van het moment heet ‘Curon’. Het verhaal speelt zich af in het Italiaanse stadje Curon Nevosta waar een beroemde kerktoren staat die voor de helft onder water staat én dubb

Nieuws van het esport-front

FIFA 20: Belg is Frans kampioen van de e-LIGUE 1 op PS4

Stefano Pinna heeft voor een heel knappe prestatie gezorgd door vice-kampioen van de e-LIGUE 1 te worden in het shirt van LOSC. Hij won wel de nationale titel op de Playstation 4. Onze beste vertegenw

Valorant: Belg kwalificeert zich voor main event van Vitality European Open

David “davidp” Prins en zijn G2-team wonnen de kwalificaties van het Valorant-toernooi georganiseerd door Team Vitality. De gloednieuwe competitie integreert het “Ignition Series”-circuit. In volle ex

BIG is grote winnaar van de cs_summit 6

Berlin International Gaming versloeg Team Vitality in de finale van de cs_summit 6 met 3-2 en maakte zo een einde aan de reeks overwinningen van de Fransen sinds de start van het toernooi. Team Vitali

Thibaut Courtois wordt aandeelhouder van Spaanse esports-organisatie DUX Gaming

Onze nationale doelman heeft een nieuwe stap gezet! Thibaut Courtois, nummer een bij Real Madrid en de Rode Duivels, is een gepassioneerde esportsfan en is voortaan aandeelhouder van een grote Spaanse

ZES duikt in de wereld van de e-sports

Bij gebrek aan grote sportevenementen deze zomer zet ZES vanaf zondag 5 juli in op een ander soort sport, ééntje die zich perfect houdt aan de social distancing-regels: e-sports.

Esportskalender: juli

Elke maand vindt u dankzij Proximus Pickx de kalender met Belgische en internationale esportsevenementen die u niet mag missen! BELGIË League of Legends Belgian League| 1e juni t.em. 10 augustus © Be

Grote verrassing in Belgian League: Aethra vloert Sector One

Niemand zag het aankomen! De tweede helft van de groepsfase wordt reeds gekenmerkt door dé verrassing van het Belgisch kampioenschap op League of Legends. Het onverslaanbaar gewaande Sector One verloo

Thibaut Courtois sponsort met Esportsbedrijf Spaanse derdeklasser

Thibaut Courtois investeerde vorige week in Esportsbedrijf Dux Gaming. En dat bedrijf werd vandaag de nieuwe eigenaar van de Spaanse derdeklasser Internacional de Madrid. De club maakte het nieuws zel

Team 7AM-kapitein Yoni: “Wij willen ons kwalificeren voor de play-offs”

Bijna drie maanden geleden kondigde TimeOut Esports aan dat het zijn activiteiten staakte. De terugtrekking van het Belgische team zorgde voor een open plek in de Belgian League op League of Legends.

Het is zomer en daar is het LEC weer

Het League of Legends European Championship (LEC) en zijn zomersegment zijn twee weken geleden van start gegaan. In dit dossier willen we je op de hoogte brengen van de actuele verhoudingen op het Eur

David Beckham is de volgende voetbalster die investeert in esports

Afgelopen donderdag kwam het nieuws naar buiten. Oud-voetballer David Beckham investeert meer dan 27 miljoen euro in de start-up Guild Esports. Als er één voetballer is die ook succesvol is geworden i

Belg Davidp wint G2 Esports Valorant Invitational

Onze Belgische landgenoten presteren uitstekend op Valorant! Ex6TenZ en davidp waren onze twee trotse vertegenwoordigers tijdens de G2 Esports Valorant Invitational, een toernooi van hoog niveau. Het

Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

De pincode die je ingaf is niet correct. Probeer opnieuw.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?

Het kinderslot is uitgeschakeld gedurende 10 minuten.