Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (14 november)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Een flinke portie drama, actie, avontuur, horor, romantiek en een leuke animatiefilm. Voor elk wat wils dus weer deze week in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. De vrieskou is in 't land en zelfs de eerste sneeuw komt eraan, dus installeer je onder een knus dekentje voor je tv en geniet van de film.

Naar de Op aanvraag catalogus van Proximus Pickx? Druk op het 'On Demand'-knop van je afstandsbediening en hop... instant keuze uit een brede catalogus van films, programma's en concerten.

Stuber

Vic Manning, een forse agent, probeert een misdadiger op te sporen die verantwoordelijk is voor een genadeloze slachting. Hij gebruikt een Uber-chauffeur om hem door Los Angeles rond te laten rijden op zoek naar de man. Wat volgt is een gewelddadige klopjacht...

Actiekomedie van Michael Dowse, met Dave Bautista, Kumail Nanjiani en Karen Gillan

Stuber
is vanaf 11 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

The Art of Self-Defense

Casey Davies is een neurotische boekhouder. Hij studeert Frans. Hij eet moederziel alleen in diners. Hij heeft een teckel als huisdier. Hij wordt vaak aangezien voor een vrouw aan de telefoon. Hij kopieert de pornopagina's van magazines. Zijn pogingen om vrienden te maken op kantoor worden steevast genegeerd. Op een nacht wordt Casey brutaal overvallen door een groep gemaskerde mannen op motorfietsen. Zijn angst verergert. Hij wil een pistool kopen, maar op een dag passeert hij een karateschool en neemt zijn leven een duistere wending. Onder de voogdij van Sensei ondergaat Casey een transformatie: van jammerende zwakkeling tot agressieve scumbag.

Riley Stearns verkent in zijn tweede film opnieuw de donkerste krochten van de Amerikaanse cultuur, en serveert een verknipte karakterstudie over toxische mannelijkheid en razernij. Even hilarisch als onvoorspelbaar.

Komedie van Riley Stearns, met Jesse Eisenberg, Alessandro Nivola en Imogen Poots

The Art of Self-Defense
is vanaf 11 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Bron: Film Fest Gent

The Little Comrade (Seltsimees Laps)

Tijdens de Stalinistische tyrannie is de moeder van de zesjarige Leelo opgepakt en om onduidelijke redenen naar een werkkamp gezonden. De laatste woorden voor haar dochter zijn: "Wees lief, dan kom ik eerder terug". Bang dat ze haar moeder niet meer zal terugzien, is Leelo vastberaden een strikt programma van goed gedrag te volgen. Als ze een goede kameraad wordt, zal haar moeder weer gauw thuis zijn.

Ests familiedrama van Moonika Siimets, met Yuliya Aug, Helena Maria Reisner en Maksim Demidov

The Little Comrade
is vanaf 12 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Spider-Man: Far from Home

Na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame trekt Peter Parker er met zijn vrienden op uit voor een zomervakantie in Europa. Een zorgeloze reis wordt het echter niet, want Spider-Man krijgt af te rekenen met een nieuwe vijand: Mysterio. Peters plan om het superheldenbestaan een paar weken achter zich te laten valt al snel in het water en met enige tegenzin gaat hij ermee akkoord om Nick Fury te helpen het mysterie te ontrafelen achter een aantal onverklaarbare aanvallen, die in heel Europa voor grote chaos zorgen.

Actiefilm van Jon Watts, met onder meer Tom Holland, Jon Favreau, Angourie Rice, Zendaya, Samuel L. Jackson en Jake Gyllenhaal

Spider-Man: Far from Home
is vanaf 13 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 4.99 euro.

Doe ook mee aan onze wedstrijd en maak kans op een gloednieuwe PlayStation 4 en een Marvel’s Spider-Man PS4-game!

Lees ook:
Spider-Man: Far From Home, te huur bij Proximus Pickx!

The Secret Life of Pets 2 / Huisdierengeheimen 2

In dit plezante vervolg op de eerste 'The Secret Life of Pets' uit 2016 komen alle vrolijke vrienden van de hond Max weer op de proppen met een hoop grappige avonturen.

Max wordt geconfronteerd met enkele grote veranderingen: zijn baasje Katie is nu getrouwd en heeft een kind. Max is zo doodsbang dat het kindje iets zou kunnen overkomen dat hij overbeschermend wordt en daardoor met zijn gedrag op onbegrip stuit bij zijn baasjes. Tijdens een gezinsuitje naar het platteland sluit Max vrienden met de boerderijhond Rooster, die ook met enkele besognes kampt. Samen proberen ze hun angsten te overwinnen. Ondertussen probeert het schattige schoothondje Gidget het favoriete speeltje van Max te redden uit een appartement vol met katten, en begint het boosaardige konijn Snowball aan een missie om de witte tijger Hu te bevrijden uit een circus.

Animatiefilm van Chris Renaud en Jonathan del Val, met de stemmen van Patton Oswalt, Kevin Hart, Harrison Ford, Eric Stonestreet en Tiffany Haddish (O.V.) / Sven De Leijer (Max), Erhan Demirci (Sneeuwbal), Eline De Munck (Gidget), Walter Baele (Bompie), Hilde De Baerdemaeker (Daisy), Sean Dhondt (Buddy), Tiany Kiriloff (Prinses), Sebastien Dewaele (Duke), Bart Cannaerts (Mel), Isabelle Van Hecke (Chloe), Warre Borgmans (Tiberius), Joris Hessels (Norman) & Hubert Damen (Rooster) (Vlaamse versie)

Huisdiergeheimen 2 is vanaf 13 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 4.99 euro.

Lees ook:
Te gekke beestjes die praten, plezier maken en je kind iets bijleren over vriendschap

Booksmart

De beste vriendinnen Amy en Molly staan aan de vooravond van hun diploma-uitreiking wanneer ze beseffen dat ze de afgelopen jaren alleen maar in de bibliotheek hebben gezeten en veel te weinig hebben gefeest. Ze komen er achter dat hun klasgenoten wél de bloemetjes buiten hebben gezet en toch zijn toegelaten op dezelfde universiteiten. Ze besluiten iedereen te laten zien dat zij ook weten wat het is om te feesten. Nu moeten de meiden er alleen wel achter zien te komen waar het examenfeest precies is, want dat is informatie die ze niet in hun studieboeken kunnen vinden.

Komedie van Olivia Wilde, met Kaitlyn Dever, Beanie Feldstein, Jessica Williams en Lisa Kudrow

Booksmart
is vanaf 13 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Yesterday

De nieuwe film van Danny Boyle (Trainspotting, Slumdog Millionaire, The Beach), neergepend door Richard Curtis (Love Actually, Notting Hill), is een uiterst Brits komedie-sprookje met een sterrencast en eindeloos veel popreferenties.

Jack is een gefaalde muzikant in een klein dorp aan de Britse kust. Hij blijft halsstarrig proberen een publiek te vinden op kinderfeestjes en in duistere bars, maar zijn enige fan, Ellie, is ook zijn beste vriendin. Na een wereldwijde stroomstoot gebeurt het ondenkbare: The Beatles hebben nooit bestaan en Jack blijkt de enige die hun nummers nog kent. Met het palmares van The Beatles in zijn achterzak ontpopt Jack zich tot geniale singer-songwriter, maar dit gaat ook ten koste van zijn moreel kompas en de relatie met zijn beste vriendin.

Muzikale komedie van Danny Boyle, met Hamesh Patel, Lily James, Ed Sheeran en Kate McKinnon

Yesterday
is vanaf 13 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Teen Spirit

De 17-jarige Violet Valenski woont met haar Poolse moeder op het Isle of Wight. "Durf te dromen" is niet iets wat haar met de paplepel werd ingegeven. Ze sleurt zichzelf door school, door haar studentenjob en eigenlijk door haar leven, met als enige lichtpuntjes de open-mic-avonden in een lokale pub, met als enige publiek licht aangeschoten, ongeïnteresseerde mannen. Maar tussen die mannen schuilt een gepensioneerde operazanger.

Vlad moedigt Violet aan om deel te nemen aan de lokale voorrondes van de populaire talentenshow 'Teen Spirit'. Al snel is de jonge vrouw verlost van heel wat illusies over de glamour van de muziekwereld. Bovendien is er ook een schitterende bijrol weggelegd voor Rebecca Hall als een gehaaide recordproducer.

Muziekdrama van Max Minghella, met Elle Fanning, Agnieszka Grochowska en Archie Madekwe

Teen Spirit
is vanaf 13 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Lost in London

Woody Harrelson woont in Londen. Hij heeft het moeilijk om naar huis te gaan en bij zijn familie te zijn. Hij heeft discussies met oude vrienden. De wet is hem ook niet gunstig gezind. Dat alles zorgt ervoor dat hij niet kan slagen in zijn leven. In de loop van een nacht met veel tegenspoed belandt hij tot overmaat van ramp ook nog in de gevangenis.

Komisch drama van Woody Harrelson, met Woody Harrelson, Owen Wilson, Daniel Radcliffe en Willie Nelson

Lost in London
is vanaf 14 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Lifechanger

Drew kan zich voordoen als eender wie door andermans lichaam over te nemen. Net zolang tot dat lichaam ontbindt. Overal waar hij komt volgt de dood en duiken lijken op. Maar Drew heeft ook een zwakte voor Julia, een vrouw die hij een tijd geleden ontmoette. Door middel van zijn gedaanteverwisselingen kan hij gemakkelijk bij haar in de buurt komen, maar alleen voor een korte periode. Zijn wens om met Julia een band op te bouwen kan echter zijn eigen einde betekenen.

Horrorfilm van Justin McConnell, met Lora Burke, Steve Kasan en Jack Foley

Lifechanger
is vanaf 14 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Bekijk ook:
Tv-tips van de week (12 t.e.m. 17/11)
Epische oorlogsfilms in de catalogus van Proximus Pickx
Ook deze maand zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus en Familus!

Films

Bekijk alles
Top