SMASH, de esports organisatie van bekende Belgische DJ’s Dimitri Vegas en Like Mike, heeft aangekondigd dat ze het voor bekeken houden met hun huidige CS:GO roster. De aankondiging komt er twee maanden nadat het roster voor de organisatie begon te spelen. Een concrete reden voor het releasen van het roster werd niet meegegeven, maar SMASH zou ondertussen wel al een ander roster op het oog hebben die voor hen zou gaan spelen.

In hun aankondiging en statement gaf SMASH wel mee dat het roster met onder andere Martin “STYKO” Styk en Jesse “zehN” Linjala snel een nieuwe thuis zouden vinden. Voor de overname door SMASH speelde het team onder de banner van NoChance en de kans is groot dat de line-up van SMASH die banner opnieuw zal oppikken en onder die naam opnieuw zal gaan competen.

In de tijd die het roster doorbracht bij SMASH mogen ze eigenlijk allesbehalve klagen over de behaalde resultaten. Zo wisten ze te klimmen in de CS:GO rankings van de 73e tot de 32e plaats en sleepten ze een plekje in de wacht op de We! Play Forge of Masters Seizoen 2 Finals LAN die doorgaat van 15 tot 17 december. Ze wonnen ook de LOOT.BET/CS Season 4 na een gewonnen finale tegen HAVU Gaming, waar ze 18.000 dollar in de wacht wisten te slepen.

Op twitte rgaf Martin “STYKO” Styk wat extra informatie rond de situatie. Zo zouden ze drie maanden op proefbasis voor de organisatie gespeeld hebben en besloten ze geen vast contract te tekenen na meningsverschillen rond hoe de organisatie werd gerund. De spelers ontvingen geen salaris omdat SMASH op zoek moest naar sponsors, als nieuwe organisatie in de scene.