Eefje “Sjokz” Depoortere gaat ESL Proximus finals hosten

Het zijn drukke tijden voor de Belgische presentatrice, want enkele dagen geleden stond ze nog op het podium als host voor de finale van League of Legends Worlds, waar FunPlus Phoenix de jongens van G2 Esports versloeg. “Sjokz” heeft al jarenlange ervaring als host binnen League of Legends en won zo onder andere ook de …

Het zijn drukke tijden voor de Belgische presentatrice, want enkele dagen geleden stond ze nog op het podium als host voor de finale van League of Legends Worlds, waar FunPlus Phoenix de jongens van G2 Esports versloeg. “Sjokz” heeft al jarenlange ervaring als host binnen League of Legends en won zo onder andere ook de award voor ‘Beste Esports Host’ op de 2018 Game Awards.

Daarnaast zette de Belgische al stappen buiten League of Legends, want als freelancer is ze ook actief in de competitieve CS:GO scene. Zo zagen we haar al in actie als desk host tijdens BLAST Pro Series Sao Paulo 2019 in maart en ook op BLAST Pro Series Los Angeles 2019 in juli was ze van de partij.

De finales van ESL Proximus gaan door van 30 november tot 1 december in Brussels Expo, waar de vier teams die het sterkst uit de groepsfase kwamen in zowel League of Legends als CS:GO het tegen elkaar op zullen nemen om te bepalen wie nu net het beste team uit de Benelux is.
Tickets voor het event zijn nog steeds beschikbaar en kan je aankopen door op deze link te klikken.