Race naar de play-offs barst los op Eleven Sports

Sport | Op dit moment van het seizoen draait alles om de race naar de play-offs. Sommige ploegen kunnen zich geen fouten meer veroorloven. Dat geldt bijvoorbeeld voor de Steelers en de Eagles die deze week te bekijken zijn op Eleven Sports. De Patriots hadden een week rust en moeten winnen om hun eerste plaats in de AFC niet te verliezen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers

Na het vertrek van Antonio Brown en de blessure van Ben Roethlisberger leken de Steelers op weg naar een overgangsseizoen. Door te focussen op de verdediging blijven ze echter volop in de strijd voor de play-offs. AFC North lijkt voorbehouden voor de Ravens, maar een wildcard blijft mogelijk voor Pittsburgh. Daarvoor moeten ze wel voorbij de Browns raken. Het team van Cleveland is een van de grote ploegen uit de AFCN, maar ook een van de grote teleurstellingen van het seizoen. De rivaliteit tussen deze twee teams maakt van dit duel een bijzondere ontmoeting.

Live te volgen op vrijdag 15 november om 2.20 uur op Eleven Sports 2
Heruitzending vrijdag om 17.45 uur op Eleven Sports 2
Onze prognose: zege van de Steelers
 

Philadelphia Eagles - New England Patriots

Eagles tegen Patriots, dat was de affiche van de Super Bowl van twee jaar geleden. Ook dit duel is belangrijk in de race naar de play-offs. Philadelphia en Dallas staan bovenaan in NFC East en elke match is belangrijk om de divisie te winnen. Voor de Patriots is de AFC East een zekerheid, maar het thuisvoordeel in de play-offs als eerste in de Conference staat op het spel. Baltimore ligt op de loer.

Live te volgen op zondag 17 november om 22.25 uur op Eleven Sports 3
Heruitzending maandag om 10 uur op Eleven Sports 2
Onze prognose: zege van de Patriots
 

Los Angeles Rams - Chicago Bears

In de laatste wedstrijd staan de Los Angeles Rams en Chicago Bears tegenover elkaar. De Rams stonden in de finale van de laatste Super Bowl en zijn dit seizoen minder goed op dreef, vooral door een offensieve linie die veel brozer is dan vorig jaar. In een divisie NFC West waar ook de 49ers en Seahawks in zitten, wordt het moeilijk om zich te kwalificeren voor de play-offs. In Chicago wordt niet meer aan de play-offs gedacht. De verdediging is er wel oké, maar de aanval van de Bears kent dit seizoen grote moeilijkheden.

Live te volgen op maandag 18 november om 2.20 uur Eleven Sports 3
Heruitzending maandag om 16.45 uur op Eleven Sports 2
Onze prognose: zege van de Rams

Geniet nu één maand gratis van de tv-optie All Sports. Op het einde van de proefperiode wordt het abonnement betalend (€ 16,99/maand) of kan je de optie kosteloos opzeggen via de MyProximus app. Klik hier voor meer info.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top