Tv-tips van de week (12 t.e.m. 17/11)

Films | Een beklijvende film, een ontspannende show of een ongemeen interessante documentaire? Er staat weer voor elk wat wils op het tv-menu de komende dagen. Onze aanraders!

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Battle

Show waarin Gert Verhulst, James Cooke, Katja Schuurman en Najib Amhali worden uitgedaagd door andere bekende Vlamingen en bekende Nederlanders om verschillende uitdagingen en opdrachten tot een goed einde te brengen.

Elke zaterdag een aflevering omstreeks 20u10, VIER
 

Films

Fury

April 1945. De meedogenloze sergeant Wardaddy krijgt de opdracht om met vier soldaten achter de vijandelijke linies door te dringen in een Shermantank. Ondanks een tekort aan mankracht en wapens proberen Wardaddy en zijn mannen het hart van nazi-Duitsland te treffen.
 
Oorlogsfilm van David Ayer met Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman en Michael Peña
Dinsdag, 20u40, CAZ

 


Arrival

Op twaalf plekken op aarde landen mysterieuze ruimtevaartuigen. In de Verenigde Staten wordt linguïst Louise Banks gevraagd om de taal van de aliens te ontcijferen. De spanningen tussen de landen waar de ruimteschepen geland zijn, lopen al snel op.
 
Sciencefictionfilm van Denis Villeneuve met Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker en Mark O’Brien
Woensdag, 20u35, Q2


Anthropoid

1941. De Tsjechoslovaakse soldaten Jozef en Jan keren terug naar hun door de nazi’s bezet land. Ze zijn vastbesloten om SS-kopstuk Richard Heydrich naar de eeuwige jachtvelden te helpen.
 
Oorlogsfilm van Sean Ellis met Jamie Dornan, Cillian Murphy, Brian Caspe en Charlotte Le Bon
Donderdag, 20u40, CAZ

 



The Ghost Writer

Een succesvolle ghostwriter wordt ingehuurd om de memoires te schrijven van de voormalige premier van Groot-Brittannië, Adam Lang. The Ghost vliegt naar Langs Amerikaanse strandhuis om de biografie te voltooien die zijn voorganger, die bij een ongeluk om het leven kwam, achterliet. Op het eiland waar Lang met zijn entourage verblijft wemelt het van de verslaggevers en demonstranten. De voormalige premier ligt onder vuur omdat hij terrorismeverdachten illegaal zou hebben uitgeleverd aan de CIA. Tijdens zijn werk ontdekt de ghostwriter dat zijn voorganger misschien wel bewijzen had gevonden voor die beschuldigingen.
 
Thriller van Roman Polanski met Ewan McGregor, Pierce Brosnan, Olivia Williams en Kim Cattrall
Vrijdag, 21u20, Canvas
 

Gone Girl

Het leven van Nick en Amy Dunne lijkt een plaatje. Amy is in Amerika beroemd als het kind dat de inspiratiebron vormde voor de succesvolle jeugdboekenreeks 'Amazing Amy’ en werkt voor een damesblad, Nick is een journalist, en financieel lijken ze het niet slecht te doen. Het koppel bewoont een aardig huis in een onooglijk plaatsje in de staat Missouri. Het leven van Dunne verandert in een puinhoop wanneer zijn vrouw plots spoorloos verdwijnt. 

Thriller van David Fincher met Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris en Tyler Perry
Vrijdag, 20u35, VIER


 

Selma

Selma vertelt het verhaal van Martin Luther King, die een historische strijd aanging om stemrecht te garanderen voor alle mensen. Een gevaarlijke campagne met een epische protestmars in Selma, die uiteindelijk leidde tot de ondertekening van de Voting Rights Act door president Johnson in 1965.

Drama van Ava DuVernay met David Oyelowo, Tom Wilkinson, Niecy Nash en Carmen Ejogo
Zaterdag, 23u35, NPO 2


Focus

Nicky is een meester op het gebied van misleiding, die een relatie krijgt met de nieuwbakken oplichtster Jess. Terwijl hij haar de fijne kneepjes van het vak leert, ziet hij in haar een risico en verbreekt de relatie. Drie jaar later duikt zijn voormalige vlam, nu een volleerde femme fatale, op in Buenos Aires, tijdens een lucratieve autorace. Nicky speelt een levensgevaarlijk spel, maar Jess gooit al zijn plannen in de war waardoor de doortrapte oplichter volledig van de wijs raakt.

Misdaadfilm van Glenn Ficarra en John Requa met Will Smith, Margot Robbie, Rodrigo Santoro en Brennan Brown
Zondag, 20u00, VIER
 

Spider-Man: Far From Home

Peter Parker gaat met vrienden op vakantie naar Europa. Ze strijden er aan de zijde van Mysterio tegen de Elementals.
 
Sciencefictionfilm Jon Watts met Tom Holland, Samuel L. Jackson, Jake Gyllenhaal en Angourie Rice
Vanaf 13/11 beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx
 


Documentaires

Last Chance Lawyer NYC

Documentairereeks over Howard Greenberg, een van de meest beruchte, bizarre en gevreesde strafpleiters van New York.

Howard doet zijn best om een voormalige New Yorkse politieagent uit de gevangenis te houden en overtuigt een oude cliënt om een zeer vrijgevige minnelijke schikking te aanvaarden. Bij Howard thuis ontdekken we dat hij een enthousiaste speelgoedverzamelaar is met honderden miniatuurvliegtuigen, -treinen en -auto's, iets waar zijn vrouw Marie, minder mee opgezet is.
 
Elke dinsdag een aflevering omstreeks 23u10, Canvas

Chuck Berry

Documentaire over rock ’n roll-icoon Chuck Berry.

Ondanks zijn status van icoon en de bewondering van zijn talent door rockhelden als John Lennon, Keith Richards, Steven Van Zandt, Joe Perry, Nils Lofgren en Alice Cooper was Chuck Berry in de eerste plaats een familieman. Hij kon toveren met woorden en akkoorden dankzij een verbluffende combinatie van talent en charisma.

Donderdag, 23u20, Canvas

Sport

Kwalificatie EK voetbal Red Flames: België - Litouwen

Rechtstreekse uitzending van de kwalificatiewedstrijd.
 
Dinsdag, 20u10, Q2
 

Kwalificatie EK voetbal Rode Duivels: Rusland - België

De Belgen moeten aan de bak tegen de niet te onderschatten Russische ploeg.

Zaterdag, 17u40, VTM

Series

Gold Digger

Julia begint een relatie met de 20 jaar jongere Benjamin. Wanneer haar kinderen hem ontmoeten, vragen ze zich af of hij niet uit is op haar geld.
 
Dramaserie met Julia Ormond, Ben Barnes, Alex Jennings en Sebastian Armesto
Elke dinsdag een aflevering omstreeks 22u00,
BBC 1

 
Lees ook: Spider-Man: Far From Home, te huur bij Proximus Pickx
 


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top