De Nets en de Celtics, deze week tweemaal te volgen op Eleven Sports!

Sport | Vier matchen van de NBA deze week op Eleven Sports, en de Nets en de Celtics zijn tweemaal van de partij! De Boston Celtics zijn te gast bij de underdogs van de Western Conference en maken veel kans om hun winning streak verder te zetten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Je week bij de NBA start komende nacht met een appetijtelijke affiche, want Utah Jazz speelt tegen Brooklyn Nets. Twee ploegen die kans maken op de play-offs! De Nets ontbreekt het de laatste tijd een beetje aan regelmaat, maar Utah Jazz heeft al mooie resultaten geboekt tegen de Bucks, de 76ers, de Suns en de Clippers.
 
Zaterdag staan de Boston Celtics op het veld bij de Warriors, die het zwaar hebben sinds de blessure van Stephen Curry. De San Francisco-franchise bengelt helemaal onderaan de Western Conference en heeft al niet veel meer om op te hopen dit seizoen. Het omgekeerde is waar voor die van Boston. Terwijl we dit schrijven, staan de Celtics bovenaan de Eastern Conference en zijn ze achtmaal op rij onverslagen. Een winning streak dus. Ook zondag om 21.30 uur zijn de Celtics van de partij op Eleven Sports, voor hun match tegen de Sacramento Kings.
 
De vierde match van deze week zet de Chicago Bulls tegenover de Brooklyn Nets. Afspraak komende zondag om middernacht!
 
Het NBA-programma van deze week op Eleven Sports 2:

Woensdag 13 november om 3.00 uur
Utah Jazz – Brooklyn Nets (heruitzending woensdag om 20.30 uur)

Zaterdag 16 november om 4.30 uur
Golden State Warriors – Boston Celtics (heruitzending zaterdag om 20.30 uur)

Zondag 17 november om 0.00 uur
Chicago Bulls – Brooklyn Nets (heruitzending zondag om 18 uur)

Zondag 17 november om 21.30 uur
Sacramento Kings – Boston Celtics (rediffusion lundi à 20h05)


Volg de NBA met de tv-optie "All Sports"

Profiteer en test de tv-optie All Sports één maand gratis. Na de gratis testperiode wordt het abonnement automatisch omgezet in een betalende optie (€ 16,99/maand). Niet overtuigd? Geen probleem, je kunt het abonnement op deze optie altijd stopzetten via je MyProximus-app! Meer info vind je hier!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top