Nog vijf 'nullen' overeind na de eerste periode in de Proximus League

Sport | De reguliere competitie is alweer halfweg, maar toch staan er nog steeds enkele 'nullen' op de tabellen. Sommigen zijn er om te houden, anderen om zo snel mogelijk weg te werken...

Door Pickx

Deel dit nieuws

Nul punten op verplaatsing

KSV Roeselare heeft nog een 'nul' die het ongetwijfeld zo snel mogelijk van de tabellen wil vegen. De West-Vlamingen pakten in de hele eerste ronde geen enkel punt op verplaatsing. Alle Proximus League-teams mochten een feestje bouwen nadat ze Roeselare over de vloer hadden gekregen.

Nul keer gelijk

Excelsior Virton speelde in de eerste veertien matchen van het seizoen geen enkele keer gelijk. Het was dus steevast alles of niets voor de Luxemburgers, die uiteindelijk negen keer wonnen en vijf keer verloren.

Nul keer makkelijk gewonnen

Lommel SK is dan weer de ploeg die het hardst moest knokken voor haar overwinningen. De Limburgers konden nog geen enkele keer winnen met meer dan één goal verschil en bibberen (bij een voorsprong) dus altijd tot de laatste minuut. Aan de andere kant van die tabel staat KVC Westerlo, dat al 6x won met meer dan één goal verschil.

Nul keer zwaar verloren

Westerlo is ook één van de twee teams die dit seizoen nog niet verloren met meer dan één goal verschil. Wie won tegen de Kempenaars had het altijd lastig tot in de laatste seconden. Ook Excelsior Virton verloor nog niet met meer dan een goal verschil. Roeselare verloor al het vaakst met zwaardere cijfers (6x).

Nul rode kaarten

De troepen van Bob Peeters zijn ook de enige ploeg die elke wedstrijd eindigde met elf spelers. Westerlo kreeg nog geen enkele rode kaart onder de neus dit seizoen en staat dus ook in die tabel netjes bovenaan.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top