The Guru Guru pakt uit met single Mache

Muziek | Vanochtend lanceerde Red Bull Music de clip van 'Mache' en ze omschrijven het als volgt: "The Guru Guru raast verder richting de release van zijn tweede album met deze puike videoclip voor de verbeten single 'Mache'."

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Belgische rockband The Guru Guru is klaar om zijn tweede langspeler op de vooralsnog nietsvermoedende mensheid los te laten: Point Fingers komt eraan op 31 januari. Tot die tijd brengt de band elke maand een nieuw nummer uit met - of toch zeker in het geval van de tweede single 'Mache' - bijhorende videoclip welke is opgenomen op het eiland Réunion in de Indische Oceaan.

Live-revelatie
 
Live is The Guru Guru een must-see. Na een knappe eerste EP, 7 inch, 10 inch (split album met trio Brutus) en hun debuutalbum ‘PCHEW’, zijn ze nu klaar om hun 2de langspeler ‘POINT FINGERS’ te releasen. Het album werd geproduced door Wouter Vlaeminck (Raketkanon, Kapitan Korsakov, enz.), gemixt door David Bottrill (King Crimson, Tool, Coheed and Cambria, enz.) en gemasterd door Heba Kadry (Chelsea Wolfe, Lightning Bolt).



Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top