De week in showbizzland

Films | Michel Van den Brande had thuis een ongevalletje, Robyn Crawford geeft toe dat ze een relatie had met Whitney Houston, bij de VRT is men ongerust over besparingen en Laura Tesoro wil misschien ooit nog een programma presenteren, maar acht het daar nu nog te vroeg voor. Lees er hier alles over!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Michel van den Brande heeft donderdagochtend een ongevalletje gehad in zijn woonst. Hij kreeg een zwaar voorwerp op zijn arm, waardoor zijn spier scheurde. De man moet een operatie ondergaan aan zijn biceps. Eerst vroeg hij op Facebook wat hij zelf zou kunnen doen, maar daarna besloot-ie toch maar een dokter te consulteren. ‘Slecht nieuws vrienden, biceps afgescheurd. Morgen operatie maar heb een week uitstel gevraagd: die revalidatie is 3 maanden en dat zie ik echt niet zitten’, aldus Van den Brande, die zijn Facebookvrienden vervolgens vroeg of er misschien iemand was die hetzelfde had meegemaakt en zich niet liet opereren. Of hij de ingreep al dan niet laat uitvoeren, werd nog niet bekendgemaakt.


Wat Een Dag! moet nog op kruissnelheid komen

De kijkcijfers voor de VTM-laatavondtalkshow Wat Een Dag! beginnen redelijk rampzalig te ogen. Bij aanvang haalde het programma nog 200 000 kijkers, maar afgelopen maandagavond vielen er amper 74 000 kijklustigen op te tekenen. De talkshow lokte al felle kritiek uit van bij de proefaflevering, die totaal onverwacht werd uitgezonden. ‘Het programma heeft de tijd nodig om te groeien’, beargumenteren ze bij de commerciële omroep.

De Code Van Coppens heeft eigen game

In De Code Van Coppens droppen Staf en Mathias Coppens collega-BV’s in een escape room vol wetenschappelijke puzzels, proeven en opdrachten. Het programma heeft nu ook een eigen game, die online beschikbaar is. Spelers moeten in een race tegen de klok op zoek gaan naar aanwijzingen in een virtuele kamer die vol staat met allerhande objecten. Doe je dat op een slimme manier, dan krijg je aanwijzingen naar een code waarmee je de kamer kan verlaten.

3 jaar cel geeïst tegen Walter 'Pico' Michiels

Het openbaar ministerie heeft afgelopen woensdag 3 jaar cel geëist tegen Walter Michiels, bij velen beter bekend als Pico uit F.C. De Kampioenen. Men verdenkt de ex-acteur van een reeks kleine misdrijven. Er zou een zitting plaatsvinden waarin het rapport van een deskundige over de situatie van Michiels moest besproken worden, maar die werd afgelast omdat er geen verslag is. Men kon hem namelijk niet te pakken krijgen, omdat hij geregeld onderduikt. Samen met een tweede beklaagde zou Michiels in Leuven acht nummerplaten, drie terrastafels, een paraplu en een gsm hebben gestolen, mensen hebben lastiggevallen en anderen hebben bedreigd. Hij nam naar verluidt ook zijn intrek in een caravan in Holsbeek, zonder toestemming van de eigenaars. De procureur vroeg drie jaar cel voor diefstal, drugsbezit en onrechtmatig verblijf.

Robyn Crawford had een relatie met Whitney Houston

In het boek A Song For You: My Life With Whitney Houston laat Robyn Crawford, die een tijdlang samenwoonde met Whitney Houston, optekenen dat ze een relatie had met de zangeres, zo staat te lezen op de showbizzsite TMZ.com. Whitney en Robyn ontmoetten elkaar als tieners op een zomerkamp. ‘Het begon met een kus en uiteindelijk sliepen we ook samen. Dat was eigenlijk helemaal niet de bedoeling maar het gebeurde gewoon, er was een aantrekkingskracht’, aldus de vrouw.
 

Richard Gere en Alejandra in blijde verwachting

Richard Gere gaat opnieuw vader worden. Vorig jaar beviel zijn vrouw Alejandra van een jongen, nu verwacht het koppel een tweede kindje, zo staat te lezen in de Amerikaanse media. Gere is 70, zijn vrouw 36. Hij heeft ook nog een zoon van 19 met zijn ex-vrouw, Alejandra heeft een zoon van 6.

Nu is het volgens haar nog te vroeg, maar later zegt Laura Tesoro niet neen tegen een eigen tv-programma

Laura Tesoro timmert stevig aan haar carrière. Na haar deelname aan het Eurosongfestival, Liefde Voor Muziek en haar functie als coach in The Voice Kids, heeft ze nu ook haar eerste album uit. Tegen een eigen tv-programma zou ze ook niet nee zeggen, maar dat mag nog even wachten, liet ze weten in een interview met Dag Allemaal. ‘Als ik op een dag de kans krijg, zal ik daar heel blij mee zijn. Maar ik denk niet dat ik er nu al klaar voor ben. Ik zie mezelf nog niet als volwaardige presentatrice. Daarom sta ik zo graag aan de zijde van Koen in Belgium's Got Talent: ik kan nog heel veel van hem leren. En ik vind het ook gewoon leuk om samen met hem te presenteren’, besloot ze.
 

Sharon Stone daagt rapster Chanel West Coast voor de rechter

Actrice Sharon Stone daagt rapster Chanel West Coast voor de rechter. Die heeft een liedje over haar gemaakt. Sharon Stoned heet het riedeltje. ‘Ze maakt gebruik van mijn uitzonderlijke populariteit om haar eigen bekendheid te vergroten’, zo citeert het magazine Forbes de actrice. Stone neemt het de vrouw ook kwalijk dat ze haar in het nummer associeert met cannabis. De naam Sharon komt in het nummer 99 keer voor.

Besparingen VRT: baas openbare omroep vreest voor Vlaamse fictiereeksen

Bij de VRT leeft de vrees dat de besparingen die de Vlaamse regering wil opleggen, hard zullen aankomen. De kijkers moeten zich dan voorbereiden op meer herhalingen en aangekochte reeksen, en minder kwaliteitsvolle Vlaamse fictie, klinkt het aan de Reyerslaan. Eigen series in elkaar boksen kost een aardige duit, terwijl de aankoop van buitenlandse reeksen vele malen goedkoper is. ‘Het aanbod zal eronder lijden. Onze dotatie is geen subsidie, het is een investeringsfonds om Vlaanderen sterker te maken op cultureel gebied. Tegen het einde van de legislatuur zou er 44 miljoen euro bespaard moeten worden, een hele opgave’, zo citeert Het Laatste Nieuws VRT-baas Paul Lembrechts, die uitleg verschafte in het Vlaams Parlement.

 

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top