Deze wedstrijden uit de NBA kan je dit weekend live bekijken

Sport | Elke week kan je enkele topwedstrijden uit de Amerikaanse basketbalcompetitie live bekijken via Eleven Sports. Dit weekend kan je onder ander de topaffiche tussen de Denver Nuggets en de Philadelphia 76ers live volgen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Philadelphia speelde maandag als laatste ploeg hun ongeslagen status kwijt na een nederlaag in Phoenix. Woensdag verloor het meteen een tweede keer op rij tegen Utah Jazz, waardoor het in de Eastern Conference nu is weggezakt naar de vierde plaats. In de Western Conference kunnen de Denver Nuggets exact dezelfde cijfers voorleggen: vijf zeges en twee nederlagen, met dank aan de constante prestaties van Nikola Jokic. Het belooft dan ook een spannend duel te worden!

Zaterdagavond kan je kijken naar het duel tussen de San Antonio Spurs en de Boston Celtics. De Celtics lijken het vertrek van Kyrie Irving goed verteerd te hebben. Met slechts één nederlaag op zeven wedstrijden staan ze aan de leiding in de Eastern Conference. Die overwinningen pakte het bovendien niet tegen de minsten, met zeges tegen de Milwaukee Bucks en de Toronto Raptors. Alleen Philadelphia wist de scalp van Kemba Walker en co al te pakken. Aan de San Antonio Spurs nu om hetzelfde te proberen voor eigen publiek. Zij wisten donderdag alvast opnieuw met de overwinning aan te knopen tegen Oklahoma City Thunder en tellen nu vijf zeges.

Zaterdag 3u (heruitzending om 12u30)
Denver Nuggets - Philadelphia 76ers (Eleven Sports 2)

Zaterdag 23u
San Antonio Spurs - Boston Celtics (Eleven Sports 2)

Woensdag 3u (heruitzending om 20u30)
Utah Jazz - Brooklyn Nets (Eleven Sports 2)

Eleven Sports maakt deel uit van het All Sports aanbod van Proximus Pickx. Ontdek hier meer over het sportaanbod van Proximus Pickx.

Geniet nu één maand gratis van de tv-optie All Sports. Op het einde van de proefperiode wordt het abonnement betalend (€ 16,99/maand) of kan je de optie kosteloos opzeggen via de MyProximus app. Klik hier voor meer info.

Ontdek ook:

Deze teams moet je in de gaten houden in de NBA dit seizoen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top