Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (7 november)

Films | Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Een flinke portie drama, actie, avontuur, een leuke animatiefilm, en schitterende ruimtevaartdocumentaire en nog steeds een stevige brok horror. Voor elk wat wils dus weer deze week in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. De vrieskou komt eraan, dus installeer je onder een knus dekentje voor je tv en geniet van de film.

Naar de Op aanvraag catalogus van Proximus Pickx? Druk op het 'On Demand'-knop van je afstandsbediening en hop... instant keuze uit een brede catalogus van films, programma's en concerten.

Cross: Rise of the Villains

Gewapend met een explosief, eeuwenoud amulet moet Callan samen met zijn team wapenexperts de superslechteriken Muerte en Drago tegenhouden om zo de stad Los Angeles te kunnen redden. Daarvoor moet Callan wel samenwerken met zijn aartsvijand Gunnar. Hij staat voor de grootste uitdaging ooit.

Actie-fantasyfilm van Patrick Durham, met Danny Trejo, Brian Austin Green, Tom Sizemore en Vinnie Jones

Cross: Rise of the Villains
is vanaf 4 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 4.99 euro.

Duck Duck

De stuntelige gans Ben is een vrijgezel die van zijn ongebonden leventje houdt en liever zijn uitsloverige kunstjes in de lucht vertoont dan dat hij zich druk maakt om anderen en de jaarlijkse migratie naar het zuiden. Maar dan worden de kleine eendjes Mo en Vie per ongeluk door Ben gescheiden van hun groep. Machteloos vragen de eendjes Ben om hulp, maar die zit niet op zulke kleine lastpakken te wachten. Ben moet echter zijn plannen bijstellen als hij per ongeluk zijn vleugel verwondt, en zelf ook niet meer meekan met de vlucht. Er zit niets anders op dan samen op pad te gaan.

Tijdens hun tocht komen Ben en de eendjes voor heel wat obstakels te staan en ontmoeten ze ook een hoop nieuwe vrienden. Wanneer de sluwe kat Banzou in de gaten krijgt dat de gewonde gans en kleine eendjes compleet weerloos zijn, opent hij de jacht op die lekkere hapjes. Tijdens hun reis komen Ben, Mo en Vie erachter dat ze elkaar meer nodig hebben dan gedacht en zien ze in hoe belangrijk familie is

Animatiefilm van Christopher Jenkins, met de stemmen van Jim Gaffigan, Zendaya, Stephen Fry en Lance Lim (O.V.) / Johnny Kraaijkamp Jr., Liza Sips, Patrick Martens, Kim-Lian van der Meij en Niels Vogel (N.V.)

Duck Duck
is vanaf 4 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Apollo 11

In 1969 reisde een eerste bemande Amerikaanse raket naar de maan. De bemanning bestond uit Neil Armstrong, Buzz Aldrin en Michael Collins. Het doel was op de maan te landen en daar een wandeling te maken. Aldrin en Armstrong daalden in de maanlander Eagle af naar het maanoppervlak, terwijl Collins achterbleef in het ruimtevaartuig Columbia dat rond de maan cirkelde. 49 jaar na deze historische gebeurtenis maakte Miller deze documentaire, waarbij hij gebruik maakte van nooit eerder vertoonde beelden.

Historische documentaire van Todd Douglas Miller

Apollo 11
is vanaf 4 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Phil

Phil McGuire wordt geconfronteerd met een midlifecrisis. Hij heeft moeite om zijn dagen als tandarts te doorstaan na de ineenstorting van zijn huwelijk en vervreemding van zijn dochter. Wanneer patiënt Michael Fisk voor een ochtendcontrole komt en opschept over zijn mooie leven met zijn succesvolle vrouw, zakt Phil verder in de put. Maar wanneer hij ontdekt dat Michael Fisk onverwachts zelfmoord pleegt, gaat Phil op zoek naar de reden.

Drama van Greg Kinnear, met Greg Kinnear, Bradley Whitford en Emily Mortimer

Phil
is vanaf 4 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 4.99 euro.

American Woman

In een klein plaatsje in Pennsylvania wordt een tienerdochter van een 32-jarige vrouw vermist. Vervolgens is de vrouw op zichzelf aangewezen om haar kleinzoon op te voeden. In de daaropvolgende jaren moet ze allerlei beproevingen doorstaan om het verlies een plaats te geven om uiteindelijk tot de langverwachte ontdekking van de waarheid te komen.

Drama van Jake Scott, met Sienna Miller, Christina Hendricks en Aaron Paul

American Woman
is vanaf 4 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 4.99 euro.

The Dark

De jonge Mina wordt vermoord en verandert dan in een ondode. Ze dwaalt rond in het bos nabij haar ouderlijk huis waar ze zich te goed doet aan vlees en dus zelf de rol van moordenaar op zich neemt. Wanneer ze de mishandelende jongen Alex ontmoet, voelt ze niet de neiging hem te doden. Het besluit hem in leven te laten doet evenwel haar hele bestaan in vraag stellen.

Horrorfim van Justin P. Lange en Klemens Hufnagl, met Nadia Alexander, Toby Nichols en Karl Markovics

The Dark
is vanaf 4 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Annabelle Comes Home

Om te vermijden dat Annabelle nog meer slachtoffers maakt, wordt ze 'veilig' opgeborgen in een vergrendelde kamer, achter heilig glas dat gezegend werd door een priester. Maar wanneer Annabelle de kwade geesten in de kamer opnieuw tot leven wekt, staan we aan het begin van een nieuwe horrornacht.

Horrorfilm van Gary Dauberman, met Vera Farmiga, Patrick Wilson en Mckenna Grace

Annabelle Comes Home
is vanaf 6 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 4.99 euro.

'Annabelle: Creation' (2017), de tweede film uit de Annabelle-reeks is momenteel te zien op Netflix. De Annabelle-reeks is zowel een prequel op als een spin-off van de film 'The Conjuring' uit 2013. Ook die is momenteel te zien op Netflix.

Kies nu voor Netflix als tv-bonus in je Tuttimus, Familus of Minimus pack van Proximus TV en geniet van €2 korting!

Room for Rent

De eenzame weduwe Joyce heeft geld nodig en wil een kamer verhuren. Ze ontmoet Bob, een zwerver die veel jonger is dan zij. Joyce besluit de kamer aan hem te verhuren, maar wordt door zijn aanwezigheid geconfronteerd met haar meest extreme fantasieën. Wanneer Joyce verraden wordt door een vriend, slaat ze compleet door.

Thriller van Tommy Stovall, met Lin Shaye, Oliver Rayon en Valeska Miller

Room for Rent
is vanaf 7 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Bloodline

Evan Cole heeft een schijnbaar perfect leven: een liefhebbende vrouw, een gezonde baby en een zinvolle baan als maatschappelijk werker voor jonge tieners in moeilijkheden. Maar Evan heeft een geheim: hij martelt en doodt diegenen die zijn gezonde gezinswaarden verstoren, vooral dan de familieleden die problemen veroorzaken voor zijn cliënten. Hij verbergt zijn dwang voor zijn vrouw en zoon, maar het verbergen van zijn ware aard voor zijn aanmatigende, altijd aanwezige moeder, is nog veel moeilijker.

Horrorthriller van Henry Jacobson, met Seann William Scott, Mariela Garriga en Dale Dickey

Bloodline
is vanaf 7 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Lees ook:
Tv-tips van de week (4 t.e.m. 10/11)
Ook deze maand zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus en Familus!


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top