Kunnen Red Flames monsterzege tegen Kroatië herhalen?

Sport | Onze Belgische voetbalvrouwen legden tot nu toe een vlekkeloos kwalificatieparcours af. Op vrijdag 8 november en dinsdag 12 november werken ze kwalificatiewedstrijden af tegen Kroatië en Litouwen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De eerste wedstrijd tegen Kroatië, begin september, eindigde in een verpletterende 6-1-zege. Ook vorige maand tegen Roemenië konden de Red Flames drie punten pakken, al bleef de eindstand van 0-1 onveranderd na een vroeg doelpunt van Laura Deneve, die al in de negende minuut kon scoren. Kunnen de dames vrijdag 8 november opnieuw met scherp schieten tijdens de terugwedstrijd in en tegen Kroatië? Q2 schakelt al in de vooravond, om 17u40, over naar het Kroatische Zaprešic, waar ook Dirk Deferme kampeert voor het wedstrijdcommentaar. Maarten Breckx blijft in zijn vertrouwde studio in Vilvoorde, waar hij met huisanalisten Jan Mulder en Marc Degryse de match onder de loep neemt.

Dinsdag 12 november volgt meteen de vierde kwalificatiewedstrijd van de Red Flames. Op eigen veld spelen de dames dan tegen Litouwen. Q2 is er vanaf 20u10 live bij. Ook tijdens dit duel zullen Marc Degryse en Jan Mulder in de studio van Maarten Breckx zetelen, Dirk Deferme verzorgt het wedstrijdcommentaar.

Bekijk de wedstrijden van de Red Flames op Q2 of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top