Niet te missen concerten in november

Concert meepikken in november? Enkele aanraders voor de komende periode!

Tourist LeMC

Tourist LeMC scoort met zijn maatschappijkritische, persoonlijke en gevoelige liedjes in het Antwerps. Zijn mengelmoes van folk en hiphop leidde onder meer tot een samenwerking met Bart Peeters, die je aan het werk hoort in het nummer Meester Kunstenaar. Vorig jaar verscheen z’n eerste album We Begrijpen Mekaar, waarop onder meer de aanstekelijke nummers Spiegel (met Raymond van het Groenewoud) en Oprechte Leugens (met Alice On The Roof). Op vrijdag 8 november staat Tourist LeMC samen met speciale gasten Alice On The Roof, Bart Peeters, Jos Smos, Wally en Raymond Van het Groenewoud op het podium van het Sportpaleis. 

Vrijdag 7 november, Sportpaleis


Angèle

Angèle belichaamt perfect haar generatie waarbij grenzen tussen muziekgenres niet meer dan een verre herinnering zijn. Haar debuutplaat Brol is er eentje om in te lijsten. Een grote dosis pop, beetje rap, beetje electro beats, samen in de blender. Goed voor een eerste plaats in de Ultratop albumcharts in Wallonië, en een tweede plek in de Vlaamse tegenhanger.

Zondag 10 november, Lotto Arena

Dermot Kennedy

De Ierse singer-songwriter maakt indruk met zachte en onweerstaanbare melodieën. Op zijn uitstekende debuutplaat Without Fear staan onder meer de sublieme single Outnumbered en de niet te versmaden nummers After Rain en Moments.

Vrijdag 15 november, Vorst Nationaal


Underworld

Underworld heeft een nieuw album uit, dat DRIFT SONGS heet. Dat gaat gepaard met een reeks grootse liveshows.

Vrijdag 22 november, Lotto Arena


Michael Kiwanuka

De Brit Michael Kiwanuka is een uitstekend soulzanger. De singles Home Again en Money (een samenwerking met Tom Misch) zijn niet te versmaden!

Zondag 24 november, AB
 

Charli XCX

Met popiconen Britney Spears, Spice Girls, Kate Bush en Donna Summer als bron van inspiratie, staat Charlotte Emma Aitchison aka Charli XCX aan de top van de hedendaagse popmuziek. Vanaf het begin van haar carrière experimenteerde de Engelse zangeres met popmuziek in zowat al haar vormen, gaande van feministische punkpop tot catchy electropop. Ze ging samenwerkingen aan met artiesten uit allerhande hoeken waaronder SOPHIE, Cardi B, CapcakKe en Mykki Blanco. Ondertussen heeft Charli XCX een indrukwekkend lijstje hits op haar naam staan, denk aan FancyI Love ItBoom Clap en Blame It On Your Love feat. Lizzo. In september verscheen het nieuwe album Charlie.

Dinsdag 26 november, AB

Duncan Laurence

Duncan Laurence nam in 2014 deel aan The Voice of Holland. Zijn coach Ilse DeLange, ook tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival in Tel Aviv aan zijn zijde, loodste hem toen tot in de halve finale. Hij won het Eurosongfestival, waar hij favoriet was, met het nummer Arcade.
 
Zaterdag 30 november, Trix
 

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top