Het fenomeen Christian McCaffrey tegen de Packers: dé affiche van de week in de NFL

Sport | We zitten al in de tweede helft van het seizoen en dus stijgt de spanning in de race naar de play-offs. De zes ploegen die deze week te zien zijn op Eleven Sports maken allemaal een kans om zich daarvoor te kwalificeren.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Oakland Raiders – Los Angeles Chargers

Uit dit duel in de AFC West komt de laatste concurrent van de Chiefs in deze divisie, de verliezer is wellicht uit de strijd voor een ticket voor de play-offs gestoten. De Chargers spelen vanaf het begin van dit seizoen heel afwisselend, maar wonnen wel twee wedstrijden op rij. In eigen huis hebben de Raiders echter alleen nog maar verloren van Kansas City en de coaching van Jon Gruden werpt zijn vruchten af.

Onze prognose: zege van de Raiders
 
Green Bay Packers – Carolina Panthers

Na een aarzelend begin van het seizoen komen de Carolina Panthers onder stoom, onder impuls van de jonge quarterback Kyle Allen en vooral Christian McCaffrey. De running back van Charlotte houdt zijn ploeg in de race naar de play-offs en hij is een van de spelers die in aanmerking komt als MVP. Tegenstander Green Bay is goed op weg om de divisie NFC North te winnen, dankzij een heel complete ploeg.

Onze prognose: zege van de Packers
 
Dallas Cowboys – Minnesota Vikings

Dit duel tussen de Cowboys en de Vikings is ook belangrijk in de strijd om de play-offtickets. De twee teams strijden om de winst in hun divisie. Elke match heeft dus zijn belang. Na een chaotisch seizoensbegin is Kirk Cousins de voorbije weken een van de efficiëntste quarterbacks uit de competitie geworden. Maar als de Cowboys op hun best zijn, vooral in eigen huis, zijn ze een geduchte tegenstander.

Onze prognose: zege van de Vikings
 
Het programma van deze week in de NFL:

Vrijdag 2.20 uur
Oakland Raiders – Los Angeles Chargers (heruitzending vrijdag om 21.25 uur)
Zondag 23.00 uur
Green Bay Packers – Carolina Panthers (heruitzending maandag om 16.40 uur)
Maandag 2.20 uur
Dallas Cowboys – Minnesota Vikings (heruitzending maandag om 9.55 uur)

Geniet nu één maand gratis van de tv-optie All Sports. Op het einde van de proefperiode wordt het abonnement betalend (€ 16,99/maand) of kan je de optie kosteloos opzeggen via de MyProximus app. Klik hier voor meer info.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top