Bekijk de finale van de MLS tussen Seattle en Toronto zondag live op Eleven Sports

Sport | In de Amerikaanse competitie staat zondag de finale op het programma. Die wordt gespeeld tussen de Seattle Sounders en Toronto, het team van Laurent Ciman, die zo de eerste Belg kan worden die de titel pakt in Amerika.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De finale is een remake van de finale uit 2016 (winst voor Seattle) en 2017 (winst voor Toronto). Seattle plaatste zich voor deze finale door in de finale van de Western Conference verrassend het Los Angeles FC van Carlos Vela te verslaan. De Peruviaan Paul Ruidiaz was de grote held bij Seattle met twee doelpunten.

Toronto won de finale van de Eastern Conference tegen titelverdediger Atlanta United, dankzij een assist van oude bekenden Alejandro Pozuelo en Laurent Ciman. De voormalige Rode Duivel kan de eerste Belg worden die de MLS op zijn naam schrijft. Een nieuw hoogtepunt voor Ciman, nadat hij in 2015 al de finale van de CONCACAF Champions League speelde. Trekt hij deze keer wel aan het langste eind?

Finale Major League Soccer
Zondag 21u
Seattle Sounders - Toronto FC (Eleven Sports 3)

Eleven Sports maakt deel uit van het All Sports aanbod van Proximus Pickx. Ontdek hier meer over het sportaanbod van Proximus Pickx.

Geniet nu één maand gratis van de tv-optie All Sports. Op het einde van de proefperiode wordt het abonnement betalend (€ 16,99/maand) of kan je de optie kosteloos opzeggen via de MyProximus app. Klik hier voor meer info.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top