Ook Roeselare wuift vroegtijdig speler uit: 'clubman' Carlo Damman maakt z'n kastje leeg

Sport | Enkele dagen nadat Union Sint-Gillis bekend maakte dat het de Venezolaan Romero opnieuw naar zijn vaderland heeft laten vertrekken, kondigt ook KSV Roeselare aan dat het vroegtijdig een speler van de loonlijst schrapt.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De West-Vlamingen maakten woensdag bekend dat Carlo Damman niet langer het shirt van Roeselare zal dragen. Opmerkelijk, want de 24-jarige rechtsachter was de langst dienende speler van de Rodenbachploeg. Hij speelde uiteindelijk meer dan 135 officiële wedstrijden voor de club en stond meer dan 11.000 minuten tussen de lijnen.

Die minuten verzamelde hij wel vooral in zijn eerste vier seizoenen op Schiervelde. Het laatste anderhalve seizoen kampte de flankverdediger met heel wat blessureleed waardoor zijn carrière toch wat in het slop geraakte. Dit seizoen begon Damman nog in de basis bij Roeselare, maar sinds september verdween hij op het achterplan.

Speler en club zetten zich nu rond de onderhandelingstafel en beslisten om het nog lopende contract (tot 2021) in onderling overleg te ontbinden.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top