Virton én OHL gaan voor uitverkocht Stade Yvan Georges

Sport | Excelsior Virton en OH Leuven spelen vrijdag een allesbeslissende wedstrijd om de eerste periodetitel. Het team dat vrijdag de drie punten meegraait is zeker van de promotiefinale en dus hopen beide kemphanen op een hele horde supporters om hen naar die belangrijke overwinning te stuwen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Bij Virton gaan de tickets als zoete broodjes over de toonbank en drie dagen voor de wedstrijd zijn er nog maar een 900-tal tickets beschikbaar voor de thuissupporters. De kans is dus best groot dat de thuisvakken vrijdag helemaal vol zullen zitten/staan met een kleine 4000 Virtonfans.

Voor de bezoekers uit OHL zijn er 750 kaartjes gereserveerd. De Leuvenaars hopen die allemaal aan de man te kunnen brengen en beloofde in die optiek al gratis busvervoer voor alle meereizende fans. De bussen van de supportersclubs zitten allemaal al vol en dus legt de club zelf ook nog enkele bussen in om iedereen in Luxemburg te krijgen.

Open training

Daags voor de clash organiseert Virton ook nog een open training. Topmöller en co hopen dat er op de laatste training voor de clash zoveel mogelijk enthousiastelingen opdagen om de spelers een hart onder de riem te steken.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top