Topploegen uit de NFL dit weekend te zien op Eleven Sports

Sport | Deze week toont Eleven Sports vier wedstrijden uit de NFL, met Jaguars - Texans op zondagnamiddag, de laatste wedstrijd dit jaar vanuit Londen. Andere ploegen die op je televisiescherm zullen te zien zijn: 49ers, Packers, Ravens en Patriots. Topploegen dus!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Arizona Cardinals – San Francisco 49ers

Donderdag trekken de 49ers naar de Cardinals voor een duel in de NFC West. San Francisco domineert de divisie met een mooie 7-0 balans. Arizona won drie van zijn vier laatste wedstrijden en zal zich dus niet zomaar gewonnen geven. Tegenover de sterke defensie van de 49ers zal de rookie quarterback Kyler Murray toch onder druk komen te staan.

Onze prognose: zege van de 49ers

Arizona Cardinals - San Francisco 49ers, live om 1.20 uur in de nacht van donderdag op vrijdag op Eleven Sports 2. Heruitzending vrijdag om 18.10 uur en zaterdag om 8.05 uur.
 
Jacksonville Jaguars – Houston Texans

Voor de laatste wedstrijd van dit seizoen in Londen staan de Jaguars en de Texans tegenover elkaar te staan, een wedstrijd die alle kanten uit kan. De linies van Houston zullen de uitslag van dit duel bepalen: offensief moeten ze Deshaun Watson zien te beschermen en defensief moeten ze het running game van Jacksonville zien tegen te gaan en de rookie Gardner Minshew (die tot heel wat in staat is) onder druk zien te zetten.

Onze prognose: zege van de Texans

Jacksonville Jaguars - Houston Texans, live om13.30 uur op zondag op Eleven Sports 2. Heruitzending maandag om 8.00 op Eleven Sports 2.
 
Los Angeles Chargers – Green Bay Packers

De Chargers zijn nog altijd een van de teleurstellende ploegen van dit seizoensbegin. Op beslissende momenten zijn ze heel broos en daardoor verloren ze al enkele wedstrijden. Tegen de Packers die momenteel op een hoog niveau acteren, staan ze dus voor een moeilijke opdracht. Green Bay is een heel complete ploeg, met Aaron Rodgers in topvorm en Aaron Jones in grote doen, zowel running als receiving.

Onze prognose: zege van de Packers

Los Angeles Chargers - Green Bay Packers, live om 22.25 uur op zondag op Eleven Sports 3. Heruitzending maandag om 11.20 op Eleven Sports 2.
 
Baltimore Ravens – New England Patriots

De topper houden we voor het laatst. Dit duel zal ons een voorsmaakje geven van de play-offs in de AFC: het wordt een test voor zowel Baltimore als New England. De Ravens kunnen een goede balans voorleggen (5-2), maar ze verloren hun twee wedstrijden tegen grote ploegen (Browns en Chiefs). De Patriots zijn dan nog een stukje sterker. Vindt Lamar Jackson de oplossing tegen de ijzersterke defensie die Bill Belichick tussen de lijnen brengt? Of kunnen de Patriots een 9e overwinning op rij boeken?

Onze prognose: zege van de Patriots

Baltimore Ravens - New England Patriots, live om 2.20 uur in de nacht van zondag op maadag op Eleven Sports 3. Heruitzending maandag om 17.40 uur op Eleven Sports 2.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top