Bekijk de Engelse topclubs live in de League Cup

Sport | In de Engelse League Cup zijn ze aanbeland in de achtste finales. Je kan de wedstrijd van Manchester City en de topaffiches Liverpool - Arsenal en Chelsea - Manchester United live bekijken op Proximus Pickx via Eleven Sports.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Manchester City treft in de achtste finales Southampton, dat afgelopen weekend nog met de billen bloot ging thuis tegen Leicester City. Het werd maar liefst 0-9, de grootste uitzege in de geschiedenis van de Premier League. Met amper acht puntjes na tien speeldagen staat Southampton op een degradatieplaats in de rangschikking. Het zou dan ook geen bedreiging mogen vormen voor het Manchester City van Kevin De Bruyne en Raheem Sterling.

Woensdag staan er twee topaffiches op het programma in de League Cup. Liverpool, soeverein leider in de Premier League, krijgt Arsenal over de vloer. Een aartsmoeilijke opdracht voor de Gunners, want Anfield blijkt een oninneembare vesting: al 45 matchen is Liverpool ongeslagen in eigen huis. In de competitie eindigde de wedstrijd op 3-1 dankzij een ijzersterke Mo Salah.

In de andere topwedstrijd ontvangt Chelsea Manchester United. Manu kon dit weekend voor het eerst sinds februari nog eens een uitmatch winnen in de Premier League. De ex-ploeg van Romelu Lukaku staat slechts op een zevende plaats in de rangschikking met 13 op 30. Dan doet het Chelsea het beter na het vertrek van Eden Hazard. De Blues hebben wel nog een eitje te pellen met United: op de openingsspeeldag leed het een pijnlijke 4-0 nederlaag op Old Trafford. Tijd voor revanche voor eigen publiek?

League Cup
Dinsdag 20u45
Manchester City - Southampton (Eleven Sports 2)
Woensdag 20u30
Liverpool - Arsenal (Eleven Sports 2)
Woensdag 21u05
Chelsea - Manchester United (Eleven Sports 3)

Eleven Sports maakt deel uit van het All Sports aanbod van Proximus Pickx. Ontdek hier meer over het sportaanbod van Proximus Pickx.

Geniet nu één maand gratis van de tv-optie All Sports. Op het einde van de proefperiode wordt het abonnement betalend (€ 16,99/maand) of kan je de optie kosteloos opzeggen via de MyProximus app. Klik hier voor meer info.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top