Team Razer versterkt zich met Street Fighter-speler Keita ‘Fuudo’ Ai

Nieuws | Razer, het vooraanstaande lifestylemerk voor gamers, gaat een samenwerking aan met e-sporter Keita Ai, een Japanse Street Fighter-speler. Ai staat beter bekend als Fuudo en sluit zich aan bij Xian, Problem X (Mousesports), NYChrisG en Ricki Ortiz (Evil Geniuses). Zij vertegenwoordigen Team Razer bij wereldwijde Street Fighter-toernooien.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Fuudo betrad de wereld van vechtgames in 2005 met het spelen van Virtua Fighter 4. Sindsdien leidt hij een illustere carrière en heeft hij verschillende vechtgame-toernooien gewonnen, zoals World Cyber Games, Togeki - Super Battle Opera en de Evolution Championship Series.
 
Onlangs nog won hij de SEA Major 2019 Open Premier-titel en werd hij derde in de Asia Regional Final, die op 12 en 13 oktober in Singapore plaatsvond. Hij staat nu vierde in het Capcom Pro Tour 2019-klassement en doet onder de vlag van Team Razer mee aan de eindronde in december.
 
Als EVO Champion staat Fuudo bekend om zijn meesterlijke beheersing van afstanden en stages. Hij heeft goede basistechnieken en een vrijwel perfecte uitvoering. Hij wordt ook wel gezien als de beste R. Mika-speler ter wereld in Street Fighter V.
 
Fuudo was al in 2012 onderdeel van Team Razer. Hij was nauw betrokken bij de ontwikkeling van de Razer Atrox Arcade Stick for Xbox 360. Team Razer is trots om hem weer in de groep te verwelkomen. Momenteel werkt Razer samen met 18 professionele e-sport-teams in meer dan 25 landen. Samen staan zij bekend als Team Razer en doen ze mee aan alle belangrijke e-sport-toernooien.
 
“Team Razer staat bekend om zijn line-up van geweldige spelers, vooral in de vechtgame-community”, aldus Keita ‘Fuudo’ Ai. “Ik voel me zeer vereerd om terug te keren naar zo’n prestigieus team. Het is een spannende tijd voor de vechtgame-community, vooral met het komende Intel World Open dat in Tokio zal plaatsvinden in aanloop naar de Olympische Spelen van 2020.”
 
 
 
 
De Razer Panthera Evo is de nieuwste toevoeging aan Razers arcadestick-familie voor de Fighting Game Community. 
 
Specifiek voor de Fighting Game Community heeft Razer vorig jaar de Razer Panthera Evo gelanceerd. Dit is een opvolger van de populaire Razer Panthera-arcadestick. De vernieuwde arcadestick is uitvoerig getest en afgesteld voor competitief gebruik door enkele van ‘s werelds beste e-sporters, waaronder Team Razers Xian Ho Kun en Mark ‘Markman’ Julio.
 
“Team Razer is trots om een onlosmakelijk onderdeel te zijn van de Fighting Game Community”, zegt David Tse, Global Esports Director bij Razer. “We zijn blij om Fuudo weer terug te zien in onze gelederen, terwijl we ons Street Fighter-team verder versterken.”
 
Street Fighter is een vechtgame-franchise die is ontwikkeld en uitgegeven door Capcom. Het is een van de vier populairste e-sport-games voor de console met meer dan 1,3 miljoen bekeken uren op Twitch vorig jaar.
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top