Netflixen met pubers? Deze series moet je zien!

Niks zo gezellig als samen met je tieners een toffe serie volgen. En Netflix heeft heel wat in huis voor opgroeiende tieners! Hier, een lijst vol inspiratie!

Of je nu een teen bent, een twen, of best al ‘oud’ … een goeie tienerserie kan altijd!
 
Thema’s als vriendschap, seks, dromen, veranderende lijven en gierende hormonen. Verpakt als grappige comedy’s, sappige high school drama’s, hartverwarmende familieverhalen, spannende moordmysteries of bijzondere coming-of-age story’s.
 
Netflix heeft het allemaal in huis. Hieronder een lijst vol inspiratie, met series om samen met je pubers te bekijken. Gezellige herfstavonden gegarandeerd!

Atypical

Elk huisje heeft zijn kruisje, en elk gezin is atypisch.

Atypical volgt de achttienjarige Sam, die autistisch is en zijn eerste stappen in de datingwereld waagt. Terwijl Sam op een emotionele ontdekkingsreis naar zichzelf gaat, worstelt de rest van zijn familie met de nodige veranderingen in hun eigen leven.
Het eerste seizoen is sinds augustus 2017 beschikbaar, en vanaf 7 september kun je ook het tweede seizoen bekijken.

In de cast zie je Keir Gilchrist als Sam, en verder Jennifer Jason Leigh, Michael Rapaport, Brigette Lundy-Paine en Amy Okuda.Momenteel kun je van Atypical twee seizoenen bekijken. Op 1 november zal ook seizoen 3 beschikbaar zijn op Netflix.

Baby

Een Italiaanse Netflix Original-serie, losjes geïnspireerd op het ‘Baby Squillo’-schandaal dat Italië schokte in 2014.

De serie volgt twee tieners uit Paroli, een rijke wijk in Rome, die zich in hun zoektocht naar identiteit en onafhankelijkheid afzetten tegen alle regels. Om hun luxueuze levensstijl te bekostigen en snel aan geld te geraken, besluiten Chiara en Ludovica zich te prostitueren. Langzaam maar zeker worden de meisjes de onderwereld ingezogen, met alle heftige gevolgen van dien.Een coming-of-age-verhaal met Benedetta Porcaroli  en Alice Pagani in de hoofdrollen. Op Netflix kun je nu twee seizoenen van Baby bekijken.

Élite

Élite is een highschool drama van de makers van La Casa de Papel, met ingrediënten als seks, drank, drugs en zelfs moord. Een beetje à la Gossip Girl, maar dan in het Spaans.

De serie speelt zich af op Las Encinas, een prestigieuze middelbare privéschool waar eigenlijk alleen kinderen van rijke mensen zitten. Tot er drie beursstudenten worden toegelaten, nadat hun publieke school is ingestort door een constructiefout. Niemand juicht de komst van het drietal toe, en er barst zelfs een hevige strijd los.

En die eindigt met een moord…Élite is een enorm populaire serie op Netflix. In de cast zie je onder meer Danna Paola, Miguel Herrán, María Pedraza, Jorge López, Georgina Amorós en Claudia Salas.

Op Netflix kun je nu twee seizoenen bekijken, en volgend jaar komt er een derde bij.

Everything Sucks!

Een coming-of-age-dramedy met een shot nostalgie naar de nineties.

Everything Sucks! speelt zich af in 1996, op een highschool in Boring, Oregon (what’s in a name). Een leraar duwt een tafeltje met een enorme televisie de klas in, leerlingen kijken verveeld rond, kliederen met Tipp-ex en doen aan sexting, maar dan met rekenmachines. Voeg er nog een foute mode en muziek van toen aan toe … en hop, nostalgie!

In de video- en toneelclubs van de school trotseren twee groepjes buitenbeentjes de ups en downs van het tienerleven. En van de bijbehorende liefdesperikelen. De stoere Luke is verliefd op Kate, de dochter van de rector. Maar die worstelt dan weer met gevoelens voor een meisje …Everything Sucks omvat tien afleveringen van ongeveer een half uur en is te bekijken op Netflix.

Greenhouse Academy

Greenhouse Academy is een spannende dramaserie waar je ook al met iets jongere kinderen naar kunt kijken. Deze serie is geschikt voor kijkers vanaf zeven jaar.

De serie volgt twee tieners, broer en zus Alex en Hayley Woods, die toegelaten worden op een prestigieus internaat in Zuid-Californië: “The Greenhouse”. Ze stuiten er op rivaliteit, romantiek én een mysterie rond het recente overlijden van hun moeder.In de cast zie je Ariel Mortman als Hayley, Finn Roberts als Alex en verder onder meer Chris O’Neal, Cinthya Carmona, Benjamin Papac en Parker Stevenson.

Van Greenhouse Academy kun je momenteel drie seizoenen bekijken op Netflix.

Riverdale

Fans van Riverdale zijn natuurlijk al lang op de hoogte én aan het kijken, want sinds 10 oktober is het vierde seizoen van deze populaire serie te zien op Netflix. A ratio van één nieuwe aflevering per week weliswaar.

Wie de serie nog niet gezien heeft, kan de eerste drie seizoenen dus naar hartenlust bingen! In het kort: Riverdale is een enorm populaire Amerikaanse tv-serie, gebaseerd op de personages uit de Archie-stripreeks.

In het eerste seizoen zie je hoe het stadje Riverdale geschokt achterblijft na de tragische dood van de populaire tiener Jason Blossom. We maken ook kennis met Archie Andrews, die graag een carrière zou opbouwen in de muziekwereld. Zijn plannen worden bemoeilijkt doordat zijn vriendschap met schrijver Jughead Jones op een lag pitje is komen te staan, en doordat zangeres Josie McCoy vooral lijkt te focussen op haar eigen band, Pussycats.

Ondertussen rommelt het ook in de liefde: girl-next-door Betty Cooper heeft een oogje op Archie, maar die heeft alleen oog voor nieuwkomer Veronica Lodge. En dan is er nog Cheryl Blossom, Riverdale’s Queen Bee die maar wat graag stookt tussen het drietal én het een en ander te verbergen heeft. Datzelfde geldt trouwens voor de ouders van deze jeugd… Riverdale lijkt misschien een slaperig stadje te zijn, maar het gevaar loert om de hoek.

Na de finale van het derde seizoen bleven de fans verbijsterd achter. Waar alles eindelijk op z'n pootjes terecht leek te komen, was de slotscène een vooruitblik op wat er komen zou: Betty, Veronica en Archie gooien hun bebloede kleren in het vuur omdat ze ‘iets vreselijks’ hebben gedaan. Spannend!

Bekijk hier de trailer van het nieuwe seizoen:De vier seizoenen van Riverdale zijn te bekijken op Netflix, waarbij van het laatste seizoen elke donderdag een nieuwe aflevering verschijnt.

Sex Education

Sex Education is een moderne coming-of-age serie over seks, liefde en relaties, met onder meer Asa Butterfield en Gillian Anderson.Otis Milburn is een onervaren, sociaal nogal onhandige puber met een sekstherapeut als moeder. Omringd door handleidingen, video's en vreselijk open gesprekken over seks, is Otis tegen wil en dank een soort expert geworden op dit gebied.

Wanneer zijn thuissituatie bekend wordt op school, beseft Otis dat hij zijn kennis kan gebruiken om aan populariteit te winnen. Samen met de bijdehante Maeve start hij een underground kliniek voor sekstherapie, om de soms vreemde maar bijzondere problemen van zijn medeleerlingen aan te pakken.

Het eerste seizoen van Sex Education bevat acht afleveringen van vijftig minuten en is te bekijken op Netflix. Een tweede seizoen komt eraan, maar een releasedatum is nog niet bekend.

Stranger Things

Stranger Things. Een must-see voor iedereen die in de jaren ’80 is opgegroeid, én populair onder pubers. Spannend en ook een beetje creepy, toch wel.

Het verhaal speelt zich af in Indiana, 1983. Een twaalfjarige jongen verdwijnt spoorloos. Terwijl zijn vrienden, familie en de lokale politie op zoek gaan naar antwoorden, worden ze meegezogen in een intrigerend mysterie, met geheime experimenten van de regering, bovennatuurlijke krachten en een heel vreemd meisje.Met Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo, en Millie Bobbie Brown.

Op Netflix kun je nu drie seizoenen van Stranger Things bekijken, en een vierde seizoen is intussen aangekondigd.

The Chilling Adventures of Sabrina

Donker en spooky, en leuk om te bekijken met pubers. The Chilling Adventures of Sabrina is voer voor liefhebbers van drama met een flinke toets horror en bovennatuurlijke krachten.
 
In Sabrina the Teenage Witch, gebaseerd op de Archie-comic The Chilling Adventures of Sabrina, kruipt Melissa Joan Hart in de huid van Sabrina Spellman. Ze woont in een fictief dorp, samen met haar vijfhonderdjarige tantes Hilda en Zelda. En Salem, een pratende kat met een ironische tong. Waar Sabrina in de comic haar heksenkrachten al van jongs af aan gebruikt, ontdekt ze in de nineties serie pas op zestienjarige leeftijd dat ze magie in de vingers heeft.
 
In de reboot van Netflix volgen we dezelfde Sabrina, maar dan anders. Chilling Adventures of Sabrina brengt de origine en avonturen van Sabrina als een donker coming-of-ageverhaal vol horror, duisternis en heksenkracht.Met Kiernan Shipka, Ross Lynch, Miranda Otto en Lucy Davis. Op Netflix kun je nu kijken naar twee seizoenen van deze The Chilling Adventures of Sabrina.

The End of the Fu***ing World

Een pareltje, deze: gitzwart, speciaal en met een geweldige soundtrack. The End of the Fu***ing World wil je niet missen!

We volgen James (Alex Lawther) en Alyssa (Jessica Barden), twee tieners met elk hun eigen issues die op roadtrip gaan om te zoeken naar Alyssa’s vader.

Een niet onbelangrijk detail: James is van plan het meisje te vermoorden. Hij heeft al een resem dieren om het leven gebracht en is nu klaar voor iets groters: een mens. In Alyssa ziet hij het perfecte slachtoffer.

Zij heeft een problematische thuissituatie en vertrekt om op zoek te gaan naar haar vader, die wegging toen ze een ukkepuk was.

Twee getroebleerde tieners dus, die alles achterlaten en samen op pad gaan. Dat daar problemen van komen, hoeft geen betoog zeker? Het verhaal ontspint zich gaandeweg, neemt allerlei bochten en zit vreselijk goed in elkaar.

Het eerste seizoen van The End of the Fu***ing World is nu te bekijken op Netflix. Het tweede seizoen komt eraan op 5 november!

The Society

The Society is een donker en mysterieus tienerdrama, dat volgens Netflix een moderne twist geeft aan Lord of the Flies.De serie volgt een groep tieners uit de rijke stad West Ham in New England, van wie de ouders ineens op mysterieuze wijze verdwenen zijn. Terwijl ze proberen uit te vissen wat er gebeurd is en hoe ze terug naar hun normale leven kunnen, moeten ze een eigen samenleving vormen. Om te overleven, zullen ze immers moeten samenwerken…

Een spannende serie van Christopher Keyser, met Kathryn Newton, Gideon Adlon en Sean Berdy. Het eerste seizoen van The Society is nu beschikbaar op Netflix, en een tweede seizoen is al aangekondigd.

13 Reasons Why

13 Reasons Why is een beklijvende Netflix Original-serie voor jongvolwassenen, en een passieproject van Selena Gomez.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jay Asher en volgt Clay Jensen. Wanneer de tiener op een dag thuiskomt van school vindt hij op de veranda een mysterieus pakketje met zijn naam erop. Het pakket bevat zeven cassettebandjes opgenomen door Hannah Baker, een klasgenote op wie hij verliefd was. Twee weken eerder pleegde het meisje zelfmoord, en op de bandjes doet ze uit de doeken waarom: dertien redenen.Waarom krijgt Clay de cassettes? Is hij een van de redenen? Om dat te weten te komen, zal hij naar de bandjes moeten luisteren.
In de cast zie je onder meer Katherine Langford, Dylan Minnette, Brandon Flynn, Christian Navarro en Kate Walsh.

Op Netflix kun je momenteel drie seizoenen van 13 Reasons Why bekijken.

Trinkets

Trinkets is een serie over drie tienermeisjes met een gezamenlijke ‘hobby’: stelen.Wanneer drie tienermeisjes uit dezelfde middelbare school elkaar leren kennen tijdens een opgelegde bijeenkomst van Shoplifter’s Anonymous, ontstaat er een onwaarschijnlijke vriendschap. Het buitenbeentje Elodie (Brianna Hildebrand, Deadpool), de mysterieuze Moe (Kiana Madeira, The Flash) en de schijnbaar perfecte Tabitha (Quintessa Swindell) vinden kracht bij elkaar terwijl ze worstelen met problemen in hun families en op school.

Trinkets is gebaseerd op de young adult-roman van Kirsten "Kiwi" Smith, die ook optreedt als executive producer voor de serie. Het eerste seizoen is nu beschikbaar op Netflix.

Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx! Heb je al een Tuttimus, Familus of Minimus pack? Kies voor Netflix als tv-bonus!

Music Maestro

Vijf wereldsterren die drank en drugs inruilden voor een gezonde levensstijl

Ringo Starr kende als drummer gouden jaren bij ‘The Beatles’, maar dat eiste ook zijn tol. Drank en drugs waren hem zeker niet onbekend, maar hij gooide het roer helemaal om. Vandaag de dag leeft hij

Zara Larsson blaast wat zelfliefde in de muziekwereld

De Zweedse popzangeres Zara Larsson werd zeven jaar geleden wereldbekend met haar hit ‘Uncover’. Nadien volgde de ene hit de andere in snel tempo op, maar de laatste jaren leek de populariteit van de

3 iconische filmsongs die we bijna nooit te horen hadden gekregen

Sommige soundtracks overvleugelen de film waarvoor ze oorspronkelijk geschreven waren, terwijl andere de uiteindelijke versie bijna niet eens haalden. Proximus Pickx schotelt jou drie iconische nummer

TikTok is een echte hitmachine geworden

Met ruim 800 miljoen jonge en minder jonge gebruikers wereldwijd is TikTok niet minder dan een heuse hitmachine geworden. Een onbekende artiest kan zijn of haar nieuwste nummer op het platform gooien

Zet samen met K3, Bart Peeters, Will Tura & co jouw coronaheld(in) in de bloemetjes

De afgelopen maanden waren bijzonder intens en zwaar. Het coronavirus kostte het leven aan duizenden mensen en ook mentaal was en is het een zware periode. Ziekenhuispersoneel, zorgkundigen… heel wat

One hit wonder Ice Ice Baby veroverde 30 jaar geleden de hitlijsten

Het nummer Ice Ice Baby van Vanilla Ice viert deze zomer zijn 30-jarig bestaan. Redenen genoeg dus om deze one hit wonder nog eens van onder het stof te halen.

Deze Vlaamse artiesten maakten het Nederlands opnieuw hip

Op 11 juli vieren we de Vlaamse feestdag. Een uitstekende gelegenheid om een blik te werpen op enkele artiesten die het Nederlands en haar vele Vlaamse dialecten in recente jaren opnieuw razendpopulai

Beleef een alternatieve festivalzomer dankzij Proximus Pickx!

De coronapandemie heeft de traditionele Belgische festivalzomer danig in de war gestuurd. Enkele festivals zijn uitgesteld tot volgend jaar, terwijl andere een virtuele editie op poten zetten. We lijs

5 markante momenten uit het bewogen leven van Jessica Simpson

Op vrijdag 10 juli viert zangeres en showbizzicoon Jessica Simpson haar 40ste verjaardag. Behalve in de muziek, waagde de Amerikaanse zich ook aan uitstapjes als actrice, schrijfster en modedesigner.

Jason Derulo zet met Coño TikTok opnieuw in vuur en vlam

Jason Derulo is zich onwijs populair aan het maken bij de gebruikers van de applicatie TikTok. Voor de tweede maal herwerkt hij een populair nummer op de social media-app. Deze keer zal hij met Coño d

Festival Musiq3: voor ieder wat wils

Het coronavirus gijzelt de muziekwereld en er zijn geen grote festivals deze zomer. De tiende editie van Musiq'3 Festival werd uitgesteld naar 2021. Toch werd er een alternatief gevonden met optredens

Ringo Starr wordt 80: dit zijn de mooiste momenten uit zijn carrière

Ringo Starr - Sir Richard Starkey voor de vrienden - is vandaag 80 jaar geworden. De Beatle werd op 7 juli 1940 geboren in Liverpool, terwijl de Tweede Wereldoorlog in volle hevigheid woedde. Wij kijk

Sport in de kijker

One day, one goal: Hugo Almeida haalt de sloophamer boven tegen Inter Milaan

De Portugese spits Hugo Almeida beleefde zijn hoogdagen bij het Duitse Werder Bremen. Toch was het bij zijn jeugdclub FC Porto waar hij op een sombere herfstavond in 2005 zijn mooiste treffer wist te

Nice to meet you ... Adebayo Akinfenwa

Adebayo Akinfenwa groeide uit tot een cultfiguur in het voetbal omwille van zijn status als sterkste speler ter wereld op het razendpopulaire voetbalspel FIFA. Maar wie is de man achter het populaire

One day, one goal: Derdiyok scoort doelpunt dat je “eens in de 10 jaar ziet”

Sommige spelers zullen dan wel niet de grootste carrière beleefd hebben, ze kunnen echter wel nog aan een geweldige goal gelinkt worden. Eren Derdiyok zal niet bij iedereen een belletje doen rinkelen,

Luca Brecel: maakt hij een kans om het WK snooker te winnen?

Eind juli staat het WK snooker op het programma in het Crucible Theatre in Sheffield.

De strijd om het clublogo: traditie versus mondialisering

Het voetbal wordt steeds mondialer en als laatste heilig huisje moeten stilaan ook de clublogo's eraan geloven. Onder het mom van mondialisering en het wereldwijd vermarkten van het uithangbord van de

Vijf legendes die hun plaats in de Franse sportgeschiedenis verdienen

Wie 14 juli zegt, komt uit bij de nationale feestdag van Frankrijk. Het perfecte moment om de meest legendarische Franse atleten ooit op te lijsten.

One day, one goal: Thierry Henry tovert Arsenal voorbij Manchester United

Thierry Henry is één van de beste aanvallers die het voetbal de afgelopen 25 jaar heeft voortgebracht. Bij Arsenal kende hij zijn beste periode en in 2000 stal hij de harten van de fans met een weerga

De verboden tennisracket die niet lang stand wist te houden

In de sportwereld is innovatie schering en inslag. Het voetbal heeft zijn speciale voetballen, die keepers soms gek maken. In het tennis was er in 1977 de ‘spaghetti racket’. Die ingeving werd echter

Ante Rebic bij Milan: een seizoen van contrasten

Met momenteel een zevende plaats in de Serie A lijkt AC Milan op weg naar Europees voetbal volgend jaar. Dat zag er bij de jaarwisseling nochtans helemaal anders uit, toen Milan niet eens in de top ti

5 weetjes over het allereerste WK voetbal

Het is nu 90 jaar geleden sinds de eerste editie van het wereldkampioenschap voetbal plaatsvond in Uruguay. Proximus Pickx blikt terug op enkele opmerkelijke momenten van de competitie. 

One day, one goal: Rafael van der Vaart scoort geniale goal in Klassieker

De Nederlandse Klassieker tussen Ajax en Feyenoord is één van de meest beladen wedstrijden in Europa. En als er in die partij een opvallende gebeurtenis is, dan wordt dit duel nog lang herinnerd. Dat

One day, one goal: het historische doelpunt van Pavel Nedved tegen Mallorca

Iets meer dan 20 jaar geleden scoorde Pavel Nedved op sublieme wijze het laatste doelpunt in de geschiedenis van de UEFA Cup Winners' Cup, beter bekend als de Beker voor Bekerwinnaars. Dat is een comp

Focus op films, series & tv

Rust er een vloek op de cast van "Glee"?

Nu het levenloze lichaam van "Glee"-actrice Naya Rivera maandag teruggevonden werd, heeft de showbizzwereld wereldwijd opnieuw de mond vol van 'de vloek van Glee'. Maar gaat het hier niet eerder om st

Vijf wereldsterren die drank en drugs inruilden voor een gezonde levensstijl

Ringo Starr kende als drummer gouden jaren bij ‘The Beatles’, maar dat eiste ook zijn tol. Drank en drugs waren hem zeker niet onbekend, maar hij gooide het roer helemaal om. Vandaag de dag leeft hij

Geen plastic flessen, mysterieus stoelenverbod of suikercontract: de raarste regels op filmsets

Sommige Hollywoodregisseurs, zoals Tim Burton, Ang Lee en Martin Scorsese, hebben de reputatie van gemakkelijk te zijn om mee samen te werken. Anderen, zoals Michael Bay en Oliver Stone, staan dan wee

Waarom Die Antwoord mocht opdraven in sci-fi film 'Chappie'

Vanavond is op Q2 de dystopische sci-fi film 'Chappie' te zien. In de film speelt het Zuid-Afrikaanse rapduo Die Antwoord een opmerkelijke rol. Maar de vraag is: waarom?

3 iconische filmsongs die we bijna nooit te horen hadden gekregen

Sommige soundtracks overvleugelen de film waarvoor ze oorspronkelijk geschreven waren, terwijl andere de uiteindelijke versie bijna niet eens haalden. Proximus Pickx schotelt jou drie iconische nummer

Wat je nog niet wist over Charlie's Angels

Vanavond om 22u20 trakteert Q2 ons op een portie nostalgie met "Charlie's Angels", de actiefilm met Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu in de hoofdrollen. Speciaal voor de gelegenheid duikelt Pro

Matthias Schoenaerts: womanizer van het witte doek

Vanavond laat Matthias Schoenaerts zich van zijn meest zachtmoedige kant zien in het romantische oorlogsdrama ‘Suite Française’. In de film, te bekijken om 20u35 op Vitaya, speelt de Vlaamse Hollywood

Hugh Jackman en Deborra-Lee Furness: een entertainmentkoppel dat de tand des tijds doorstaat

De ene is een van de bekendste Hollywoodacteurs van het moment, terwijl de andere voornamelijk gekend is in Australië. Ondanks het grote leeftijdsverschil is het paar Hugh Jackman - Deborra-Lee Furnes

Deze vijf Franse filmklassiekers moet je zeker eens gezien hebben

Het is vandaag quatorze juillet. Op deze 14de juli vieren de Fransen hun nationale feestdag. Wij eren onze zuiderburen alvast met de beste films die Frankrijk heeft voortgebracht.

Nieuw op Netflix deze week

Ben je aan het einde gekomen van je favoriete serie? Geen nood, Netflix voegt elke week nieuwe films en programma’s toe. Een kleine selectie van de nieuwigheden van deze week.

Deze films maken van Louis de Funès cultureel erfgoed

De Franse komiek Louis de Funès is 36 jaar na zijn overlijden nog steeds ongezien populair bij onze zuiderburen. Tijdens de lockdown trokken zijn films tientallen miljoenen kijkers. Vanavond zendt Q2

Peter Pan in live-action, met Jude Law als Captain Hook

Het is geen nieuws dat Disney de smaak van de live-action remakes te pakken heeft. De voorbije jaren werden klassiekers als Aladdin, The Lion King en The Jungle Book al in een live-actionjasje gegoten

Nieuws van het esport-front

Belgisch kampioen MatthaX: “Vanaf de start dacht ik dat eindwinst mogelijk was”

Veel kampioenschappen zijn of worden afgerond. Ondanks een ietwat hectische periode dit jaar is onze nationale competitie op console ten einde gekomen. We kennen dus de naam van de 2020-kampioen van o

Play x Unite 2020: België eindigt laatste in zijn groep, maar is nog niet uitgeteld

Na twee moeilijke speeldagen eindigde België als laatste in groep B op het FIFA 20 Play x Unite-toernooi. Maar niet alles is verloren, de kwalificatie blijft mogelijk. Na een eerste avond zonder overw

Team 7AM schittert; Sector One, KVM en Aethra zijn zeker van play-offs in Belgian League

De zevende speeldag van de Belgian League op League of Legends (LoL) zorgde opnieuw voor heel wat afgebeten nagels. Team 7AM en Aethra zorgden voor verrassingen die de play-offs opnieuw wat interessan

Play x Unite 2020: moeilijke eerste speeldag voor onze eDevils

De eerste groepsdag van het Play x Unite European-toernooi ging door op maandagavond. Stefano Pinna en Geoffrey Meghoe, onze twee vertegenwoordigers, kenden wat problemen, maar hebben deze dinsdagavon

FIFA Play x Unite 2020: hier vind je alle informatie!

Vanaf deze maandag nemen België en onze eDevils deel aan het FIFA Play x Unite 2020-toernooi. Aangezien er in juli geen Europees kampioenschap plaatsvindt, is dit een gelegenheid om eens te supportere

Valorant: Belg davidp wint Vitality European Open

David “davidp” Prins en zijn teamgenoten van G2 Esports wonnen de Vitality European Open, opnieuw een geweldige prestatie voor de Belg die lijkt open te bloeien op Valorant. De spelers van G2 Esports

ShadooW en Zayror verliezen in kwartfinales grootste online FIFA-toernooi van België, HugoNeymar verovert de titel

Misschien heb je al wel eens gehoord van Wallifornia, de Belgische technologiehub. In samenwerking met het festival Les Ardentes zette het centrum het grootste online FIFA-toernooi van België op. De c

Voetbalclub River Plate richt zich op Counter Strike

De mythische Argentijnse voetbalclub River Plate investeerde enkele jaren geleden al in esports en heeft nu besloten om zijn horizon te verbreden door zich toe te leggen op Counter Strike: Global Offe

FIFA Play x Unite 2020: Stefano Pinna en Geoffrey Meghoe vertegenwoordigen ons land (+LIVESTREAM)

Na enkele maanden afwezigheid is het Belgische nationale team terug en klaar om de strijd aan te gaan met andere landen gedurende het FIFA Play x Unite 2020-toernooi. Proximus is partner van het evene

Regional Major Rankings bepaalt welke teams naar Major van Rio mogen

Als gevolg van de uitzonderlijke gezondheidsmaatregelen van de laatste maanden moesten er dit jaar wijzigingen worden doorgevoerd aan de kwalificaties voor de major van Counter-Strike: Global Offensiv

Underdogs League of Legends: Belg Moopz uitgeschakeld in kwartfinales, Vitality wint toernooi

De succesvolle web tv O’Gaming heeft zijn beroemde Underdogs-competitie afgesloten met een bijeenkomst van de beste Franse organisaties. De editie, waarbij heel wat Belgische spelers betrokken waren,

Anderlecht reageert, Brussels Guardians stort in

Nog steeds even spannend als altijd had de zomersplit van het Belgische League of Legends-kampioenschap nogmaals enkele leuke verrassingen voor ons in petto. Opnieuw strijden de teams nek aan nek voor

Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

De pincode die je ingaf is niet correct. Probeer opnieuw.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?

Het kinderslot is uitgeschakeld gedurende 10 minuten.