Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (25 oktober)

Films | Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Een flinke portie drama, actie, avontuur, een inspirerende documentaire, een vroege Sinterklaasfilm en een stevige dosis horror in de aanloop naar Halloween. Voor elk wat wils dus weer deze week in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. De herfst is nu definitief in het land, de avonden zijn fris, dus installeer je onder een knus dekentje voor je tv en geniet van de film.

Naar de Op aanvraag catalogus van Proximus Pickx? Druk op het 'On Demand'-knop van je afstandsbediening en hop... instant keuze uit een brede catalogus van films, programma's en concerten.

The Biggest Little Farm

'The Biggest Little Farm' vertelt het inspirerende verhaal van een familie die wegtrekt van de stad om in harmonie met de natuur te gaan leven. Een ode aan het idealisme. Filmmaker John Chester beloofde zijn hond dat hij binnenkort een grotere tuin zou krijgen, en zo geschiedde. John en zijn vrouw Molly vertrokken uit de stad en verkasten naar het platteland om hun droom te realiseren: een boerderij opbouwen waar alle bewoners harmonieus samenleven met de natuur. Mens, dier of gewas, alles heeft zijn eigen plaats en functie. Toch is een dor stuk land ombouwen tot een unieke boerderij met een bloeiend zelfregulerend ecosysteem even moeilijk als het klinkt. Elke dag staan John en Molly voor een nieuwe uitdaging. Maar ze ontdekken ook dat voor elk probleem de natuur ook zelf een oplossing voorziet.

Documentaire van John Chester

The Biggest Little Farm
is vanaf 18 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Lees ook:
Back to basics met The Biggest Little Farm!

The Public

Stuart Goodson werkt bij de openbare bibliotheek van de Amerikaanse staat Cincinnati. Omdat de aankomende weersomstandigheden zeer bruut en koud zijn, zoeken de daklozen zich kapot naar onderdak. Wanneer alle schuilplaatsen en opvangcentrums vol zijn, trekt een grote groep zwervers naar de bibliotheek. Goodson biedt ze onderdak, maar de overheid wil daar niets van hebben.

Drama van Emilio Estevez, met Emilio Estevez, Alec Baldwin, Christian Slater en Taylor Schilling

The Public
is vanaf 22 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

It Hungers

Wanneer mensen bang worden, maakt hun lichaam het stresshormoon cortisol aan. Diep in het bos woont een wezen dat zich voedt met mensen, maar alleen als hun lichaam vol is van angst en overspoeld wordt door cortisol. Alleen dan zoekt het naar menselijk vlees. In datzelfde bos is Rachel, een mooie jonge vrouw, op de vlucht voor de wet. Ze belandt rechtstreeks in de klauwen van dat wezen. Als een chef-kok die zijn maaltijd voorbereidt, stuurt het schepsel een macabere clown op haar af om haar de stuipen op het lijf te jagen. Als ze eenmaal doodsbang is en klaar om te worden geconsumeerd, zal het wezen toeslaan. Rachel is echter geen gewoon meisje en zij is klaar om te overleven.

Horrorfilm van Rene Perez, met Stormi Maya, J.D. Angstadt en Karin Brauns

It Hungers
is vanaf 22 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Clown Motel: Spirits Arise

Een groep ghostbusters die terugkeren uit een oude spookstad en een bende jonge meiden op de terugweg van een vrijgezellenparty in Las Vegas ontmoeten elkaar toevallig in een verlaten motel. Maar is het motel wel echt verlaten? De geesten van de clowns die er vroeger woonden zouden er nog altijd rondspoken...

Horrorfilm van Joseph Kelly, met Ari Lehman, Tony Moran en Martin Klebba

Clown Motel: Spirits Arise
is vanaf 22 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Sinterklaas en de wakkere nachten

Een vreemd lawaai weerklinkt boven de daken van huizen waar Sinterklaas en Zwarte Piet 's nachts over wandelen. De inwoners zijn boos op Sint, want ze denken dat hij het lawaai veroorzaakt.

Het nachtelijk lawaai bestaat uit allerlei geluiden: van belgerinkel tot knallende ballonnen en zelfs een drumstel. Nacht na nacht liggen de arme bewoners van de huizen in de buurt wakker. Ze zijn boos, want ze denken dat de Sint het kabaal veroorzaakt. Toevalligerwijs baat de gewiekste zakenvrouw Frutselia een winkeltje uit met speciale slaapmiddeltjes, dat sinds het nachtlawaai verrassend goed draait. Sinterklaas is triest door de hele situatie, en er zit voor hem maar één ding op: zijn onschuld bewijzen.

Familiefilm van Stijn Coninx, met Jan Decleir, Frans Van der Aa, Els Dottermans, Pieter Embrechts, Lucas Van den Eynde, Adriaan Van den Hoof, Warre Borgmans, Evelien Bosmans, Karlijn Sileghem, Jonas Van Geel en Stefaan Degand. Het scenario is van de hand van Hugo Matthysen.

Sinterklaas en de wakkere nachten
is vanaf 24 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Lying and Stealing

'Lying and Stealing' volgt de sluwe kunstdief Ivan, wiens specialiteit het is om te infiltreren in de kringen van de grootste verzamelaars uit Los Angeles en hen dan te bestelen. Ivan werkt in opdracht van 'de Griek', maar wil eigenlijk liever uit het misdaadmilieu stappen, al is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Wanneer hij een ambitieuze actrice ontmoet die tot over haar oren in de schulden zit, voelt hij zich al snel aangetrokken tot haar. De twee werken vervolgens samen voor een laatste gedurfde overval.

Misdaadthriller van Matt Aselton, met Theo James, Emily Ratajkowski en Fred Melamed

Lying and Stealing
is vanaf 25 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

The Super

Voormalig agent Phil Logan neemt een nieuwe baan aan als opzichter in een duur appartementencomplex in Manhattan. Wanneer huurders plots een voor een beginnen te verdwijnen, vreest Phil dat een sadistische moordenaar door de griezelige gangen dwaalt en dat de levens van zijn dochters in gevaar zijn. Zijn hoofdverdachte is de vreemde klusjesman Walter, die in de holle wanden van het gebouw woont.

Horrorthriller van Stephan Rick, met Patrick John Flueger, Val Kilmer en Louisa Krause

The Super
is vanaf 25 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Bekijk ook:
Tv-tips van de week (21 t.e.m. 27 oktober)
Sidder en beef! Dit zijn de beste Halloweenfilms uit de Op aanvraag-catalogus



Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top