Browns tegen de sterke verdediging van de Patriots: dé affiche van het weekend in de NFL

Sport | Het komende weekend gaan we over naar het winteruur en die wijziging heeft een voordeel: de wedstrijden van de NFL beginnen voor ons een uurtje eerder. De partij tussen de New England Patriots en de Cleveland Browns begint zondag al om 21u25: de topper van week 8.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Minnesota Viking – Washington Redskins

Met een Kirk Cousins die weinig zelfvertrouwen toonde begonnen de Vikings eerder aarzelend aan het seizoen. Nu zitten ze echter op kruissnelheid, vooral dankzij een betere aanval. Met een balans van 5-2 blijft Minnesota volop in de race om de titel in NFC North, achter de indrukwekkende Packers. De Redskins hebben het veel moeilijker: vorige week slaagden ze er niet in om ook maar één puntje te halen tegen de San Francisco 49ers.

Onze prognose: zege van de Vikings

Minnesota Vikings - Washington Redskins, live om 2.20 uur in de nacht van donderdag op vrijdag op Eleven Sports 2. Heruitzending vrijdag om 21.05 uur en zaterdag om 8.25 uur.
 
New England Patriots – Cleveland Browns

De Patriots maakten het leven van Sam Darnold vorige week tot een hel. Bekijk zijn stats: 86 yards, 0 touchdowns, 4 intercepties en een evaluatie van… 3,6! Deze week kan het ook Baker Mayfield overkomen. De quarterback van de Browns barst ook niet van vertrouwen, de offensive line is broos en de verdediging van Bill Belichick is het gewoon geworden om de aanval van de tegenstanders te vermorzelen. Offensief heeft Tom Brady de aanval perfect onder controle en er is altijd nog Julian Edelman om de ballen te pakken. TB12 heeft nog een ander doelwit: deze week kwam Mohamed Sanu aan van Atlanta.

Onze prognose: zege van de Patriots
 
New England Patriots - Cleveland Browns, live om 21.25 uur op zondag op Eleven Sports 3. Heruitzending maandag om 14.50 op Eleven Sports 2.

Kansas City Chiefs – Green Bay Packers

Zonder de geblesseerde Patrick Mahomes zijn de Chiefs niet meer dezelfde ploeg. Zij willen nu vooral de schade beperken tot hij terug is om zich te kwalificeren voor de play-offs. Deze week wachten de Chiefs toch wel een moeilijke opdracht tegen de Packers. Aaron Rodgers loopt momenteel op wolkjes en als hij presteert zoals vorige week, zal de verdediging van Kansas City hem maar moeilijk kunnen afstoppen.

Onze prognose: zege van de Packers

Kansas City Chiefs - Green Bay Packers, live om 1.20 uur in de nacht van zondag op maadag op Eleven Sports 3. Heruitzending maandag om 21.40 uur op Eleven Sports 2.

Lees ook:

Ontdek de 32 ploegen die de Super Bowl willen spelen

Meer weten over All Sports en 1 maand gratis testen hier!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top