Tops en flops van week 7 in de NFL

Sport | Aaron Rodgers aan de top van zijn kunnen, de Chargers missen jus in de benen, de Cardinals verrassen en de Bengals hebben bijna de bodem bereikt. De tops en flops van week 7 in de NFL

Door Pickx

Deel dit nieuws

Speler van de week – Aaron Rodgers (Green Bay Packers)

De quarterback van de Packers was zondag in Oakland in grote doen. 429 passing yards, 5 geworpen touchdowns, een running touchdown en een perfecte beoordeling: Rodgers was big! Hij werd ook de 9e speler in de geschiedenis van de NFL die in zijn loopbaan meer dan 350 touchdowns wierp.

De ploeg van de week – Arizona Cardinals

De Cardinals zijn aan een mooie maand oktober bezig. Arizona pakt drie overwinningen op rij en zijn aanvallend spel laat een steeds mooier evenwicht zien. Zondag was hun running back Chase Edmonds 'on fire' met 3 touchdowns.

De slechte leerling van de week – Giovanni Bernard (Cincinnati Bengals)

De Bengals zijn er nog altijd niet in geslaagd om een wedstrijd te winnen en lijken niet veel beter dan Miami dat blijkbaar ook gekozen heeft om weinig van zijn seizoen te maken. Giovanni Bernard is het mooie voorbeeld van de malaise waarin Cincinnati zich bevindt. De running back van de Bengals slaagde er tegen Jacksonville niet in om nog maar één enkele yard te winnen. In 7 wedstrijden zorgde hij voor 49 yards, met een gemiddelde van 1,8 yard. Een ramp.

De flopploeg van de week – Los Angeles Chargers

De Titans kennen een opleving dankzij de vervanging van Marcus Mariota door Ryan Tannehill in de aanval (23-29, 312 yards, 2 touchdowns, 1 interceptie), maar de Chargers leden hun 3e nederlaag op rij tegen tegenstanders die niet meteen bovenaan staan (Broncos, Steelers, Titans). Ze staan nooit meer dan 7 punten achter op hun tegenstander, maar ze betalen een zware prijs omdat ze op de belangrijke momenten niet doeltreffend genoeg zijn. Tegen de Titans werden ze drie keer tot staan gebracht net voor de end zone in de laatste seconden van de wedstrijd. Eindscore: 23-20.

De beweging van de week – De kick-off return van Cordarrelle Patterson (Chicago Bears)

Cordarrelle Patterson is een bijzondere troef van een speciale ploeg. Tegen de Saints stak de speler van Chicago het hele terrein over en maakte een touchdown na een kickoff return. 102 yards in 14 seconden: een hele prestatie. De Bears verloren wel met 36-25, ondanks 15 punten in het laatste kwart toen de wedstrijd al gespeeld was. De aanval van Chicago was immers niet opgewassen tegen de verdediging van New Orleans.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top