Bumba wint een YouTube Award!

Kids | Bumba bereikt een nieuwe mijlpaal: 100.000 abonnees op het Franstalige Bumba-kanaal op YouTube. Het clowntje ontving daarvoor een YouTube Silver Creator Award, de derde voor Studio 100 na die voor het K3-kanaal en het Nederlandstalige Bumba-kanaal.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Bumba vindt het fantastisco magico dat de jonge fans hem en de andere Studio 100-helden volgen, op het kleine scherm en online op YouTube, Studio 100 GO en Ketnet.be!

Het Nederlandstalige YouTube-kanaal van Bumba telt 417.000 abonnees. Dat zijn dus samen met het Franstalige kanaal meer dan een half miljoen jonge fans! En die worden op YouTube én in de Studio 100 GO-app getrakteerd op allerlei leuke filmpjes.

Zo is er 'Bewegen met Bumba', een nieuwe minireeks die specifiek bedoeld is voor het kleine scherm. De eerste afleveringen zijn beschikbaar vanaf 23 oktober op de gratis Studio 100 GO-app en vanaf 25 oktober op YouTube. Bumba wil de allerkleinsten zo op grappige wijze stimuleren om actief te zijn.
 
Succesverhaal

Bumba maakt al vijftien jaar kindjes blij, met intussen 220 afleveringen van de reeks op de televisie, uitgezonden in drieëndertig verschillende landen. Verder is de kleine clown goed voor meer dan driehonderd miljoen views op YouTube en Studio 100 GO, en elk jaar uitverkochte zalen voor de Bumba-theatershows.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top