Jim deed mee met een wedstrijd van Enjoy! en won een rolletje in het tweede seizoen van Undercover. Hoe cool is dat?! Bekijk hier een filmpje!
Twee dagen op de set van Undercover, aan de zijde van Tom Waes en Frank Lammers. Een figurantenrol in het tweede seizoen, als handlanger van Ferry Bouman. Te winnen met Enjoy!
 
Jim zag dat helemaal zitten, stuurde een filmpje in waarin hij het beste van zichzelf gaf … en mag zichzelf binnenkort bewonderen op het scherm! Of dat hoopt hij althans: “als ze mijn kop er niet uit knippen”.
 
Wij volgden Jim op de set, en zagen dat hij dat heel goed deed. Bekijk hier een filmpje:Undercover is een reeks van productiehuis De Mensen voor Eén, in samenwerking met Proximus, Gardner and Domm, Netflix, Source Investments/DFW, Federation Entertainment, ZDF, Good Friends, Gallop en de Tax Shelter maatregel van de federale overheid.

Lees hier ons interview met Tom Waes!

Ben jij Proximus-klant, en wil jij ook wel eens zo’n geweldige prijs winnen? Of eens naar een avant-première? Of tickets winnen voor bijzondere evenementen? Met Enjoy! doen we graag een extraatje voor onze trouwe klanten. Daarom vind je in MyProximus Enjoy!-deals en -experiences.

Open MyProximus online of via je app, klik op ‘Mijn voordelen’ en krijg meteen een overzicht!