Samson en Gert kleuren de herfstvakantie in de Studio 100 GO Pass

Kids | Binnenkort nemen we van afscheid van ‘Samson en Gert’, maar in de herfstvakantie kunnen kleine en grote fans naar hartenlust genieten van het olijke duo! Afspraak in de Studio 100 GO Pass!

Door Pickx

Deel dit nieuws

De komende maanden vieren we dertig jaar Samson en Gert, maar moeten we helaas ook afscheid nemen van het vrolijke duo. Het personage van Samson blijft bestaan, maar Gert Verhulst zal niet langer zijn baasje zijn. Kleine en grote fans hoeven echter niet te treuren, want er komt nog een grote afscheidsshow aan.
 
 
Elke dag Samson en Gert tijdens de herfstvakantie!
 
De twee vrienden zijn tijdens de herfstvakantie elke dag te spotten op Proximus Pickx! Een blik op het programma!
 
Tv-première
De vakantie wordt ingezet én afgesloten met een Samson en Gert-showpremière. Op zaterdag en zondag om 17.30 uur kun je genieten van een Samson en Gert-show die nog niet eerder op Studio 100 TV te zien was.
 
Elke dag een show
Naast de tv-première in het weekend kun je tijdens de herfstvakantie élke dag meezingen en dansen met een show van Samson en Gert.
 
Film
Op zaterdag 26 oktober om 9 uur zenden we de Samson en Gert-film uit! Wie die zaterdag andere plannen heeft, krijgt op zondag 3 november een nieuwe kans.
 
In Hotel op Stelten zien Samson en Gert hun vakantieplannen in rook opgaan. Het oude hotel van de opa van Marlèneke dreigt afgebroken te worden als het niet dringend wordt opgeknapt. Samson en Gert starten vol goede moed met klussen, met de hulp van hun trouwe maar onhandige vrienden: Van Leemhuyzen, Octaaf, de Burgemeester en Alberto.
 
Wat ze echter niet weten, is dat twee boeven ooit hun buit hebben verstopt in het gebouw. Wanneer de twee schurken de gevangenis verlaten, willen ze maar één ding: hun schat ophalen. Dat laten Samson en Gert natuurlijk niet zomaar gebeuren…voor ze het beseffen, belanden ze in een knotsgek avontuur!



Muziek
De weekends vullen we niet alleen met shows en een film, want er is ook een flinke dosis muziek met Samson en Gert!
 
Zaterdag 26 en zondag 27 oktober kun je de dag om 8.30 uur samen met Samson en Gert goed inzetten met muziek en karaoke.
Zondag 27 oktober om 12.30 uur kun je genieten van een top tien, gekozen door de kijkertjes.
 
Het laatste weekend van de vakantie is er telkens om 8.30 uur muziek, met op zaterdag karaoke en op zondag een selectie leuke clips.
 
De place to be voor al dit moois: de Studio 100 GO Pass van Proximus Pickx!
 
 
De Studio 100 GO Pass is exclusief voor Proximus-abonnees en biedt bijkomende voordelen ten opzichte van de gratis Studio 100 GO app.
 
De Studio 100 GO app biedt heel wat speel-, kijk- en leesplezier met een uitgebreide selectie van series, musicals, films, muziek, boeken en spelletjes.
 
De Studio 100 GO Pass van Proximus TV voegt daar nog een aantal voordelen aan toe.
 
Voor 5,95 euro per maand kun je downloaden wat je wil voor onderweg. Je hoeft je geen zorgen te maken over reclame en in-app aankopen, want die zijn er niet. En uiteraard is de optie altijd opzegbaar.
 
Klik hier voor meer info over de Studio 100 GO Pass!
 
Benieuwd naar de tv-opties van Proximus Pickx? Klik hier voor een overzicht!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top