Lekker griezelen op tv, ook voor kleine spookjes!

Kids | Eind oktober, Halloween … en dus een ideaal moment om lekker te griezelen voor de tv. Ook voor jonge kijkers! Heksen, spookjes en monsters zorgen voor kippenvel op Cartoon Network en Boomerang, en in de Studio 100 GO app.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Halloween is in aantocht, en de herfstvakantie ook! Overal is het griezelen geblazen, en dat is op de televisie niet anders. Jong en oud wordt in de sfeer van heksen, spoken en monsters ondergedompeld.
 
Ook de kinderzenders laten zich niet onbetuigd. Cartoon Network en Boomerang serveren griezels voor het jonge grut, en ook de Studio 100 GO app doet je graag huiveren.

Met Victor en Valentino naar Monte Macabre

Cartoon Network introduceert de gloednieuwe serie Victor en Valentino, een avontuurlijke komedie over twee halfbroers die de zomer bij hun oma doorbrengen in het plaatsje Monte Macabre. In dit kleine, mysterieuze stadje komen mythes en legenden uit Midden-Amerika tot leven.
 
Terwijl ze op verkenning gaan in Monte Macabre ontmoeten Victor en Valentino allerlei vreemde wezens uit de oude folklore en de onderwereld. Ze komen zelfs op plekken die alleen in mythes en legenden bestaan, of ze belanden ín een computerspel!



Victor en Valentino, vanaf 28 oktober dagelijks om 16.20 uur op Cartoon Network.
 
Deze zender zit in het basispakket van Proximus Pickx en is in Vlaanderen te bekijken op kanaal 38 en in Brussel op kanaal 34.

Halloween op Boomerang, met Scooby …

Ook Boomerang viert Halloween. Voor griezelig veel plezier kijk je naar de gloednieuwe serie Scooby-Doo en Raad de Clou. Daarin zijn mysterieuze avonturen te beleven met Scooby en de bende van Mystery Inc.
 
In Scooby-Doo en Raad de Clou komen gloednieuwe, spannende mysteries langs die moeten worden opgelost. In de nieuwe afleveringen maken verschillende bekendheden hun opwachting, zoals Sia, Sherlock Holmes, Batman en Wonder Woman. Stap samen met deze beroemdheden aan boord van de Mysterie Machine en maak je klaar voor avontuur!



… en Bunnicula, het vroegere huisdier van Dracula!

Ga tijdens deze Halloween-special ook mee op avontuur met Bunnicula, het vroegere huisdier van Dracula!
 
In tegenstelling tot zijn vroegere baasje moet dit paranormale konijn niets hebben van bloed. Bunnicula geeft de voorkeur aan groentesap, en dat heeft een goede reden: het geeft hem superkrachten!

Eeuwenlang zat hij achter slot en grendel, maar nu woont Bunnicula samen met de elfjarige Mina, de paranoïde kat Chester en de lieve hond Harold. Wanneer er vreemde dingen gebeuren, staat Bunnicula klaar om de dag te redden. Maar is hij zelf niet de oorzaak van de problemen? Chester denkt van wel!



De Boomerang Halloween-special zie je van 26 oktober t.e.m. 1 november elke dag vanaf 15.20 uur op Boomerang.
 
Boomerang maakt deel uit van de tv-optie Family van Proximus Pickx en is daarmee in Vlaanderen te bekijken op kanaal 43 en in Brussel op kanaal 41.

Griezelige make-up? De Studio 100 GO app leert je er alles over!

Zin om jezelf en je vrienden helemaal in de sfeer van Halloween te brengen, en iedereen de stuipen op het lijf te jagen met griezelige make-up?
 
Tover jezelf om tot heks, spook of een schattig pompoentje! Of kies voor de look van een vampier, vleermuis of skelet! De mogelijkheden zijn eindeloos. Wie graag wat inspiratie of tips wil, kan vanaf 21 oktober terecht in de gratis Studio 100 Go app.
 
De Studio 100 GO app biedt heel wat speel-, kijk- en leesplezier met een uitgebreide selectie van series, musicals, films, muziek, boeken en spelletjes.
 
Benieuwd? Lees er hier meer over!
 
Meer info over Proximus Pickx en de tv-opties? Klik hier!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top