Eten, drinken, gratis toegang én Ruytinx: OHL haalt alles uit de kast om fans mee te krijgen naar Lommel

Sport | Na een flitsende start leek niets of niemand OH Leuven van de eerste periodetitel te kunnen houden. Maar na twee opeenvolgende nederlagen is het plots alle hens aan dek bij de Leuvenaars. Winst in Lommel is een must om de hoop op de eerste periodetitel levendig te houden en dus is de steun van de fans primordiaal.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Daarom organiseert de club enkele opmerkelijke acties om de fans mee richting Lommel te krijgen. Zo betalen de spelers de inkomtickets van de fans volledig terug; wordt er pasta en een consumptie voorzien op de verzamelplaats aan Den Dreef én wordt clubicoon Bjorn Ruytinx mee opgetrommeld om met de supportersbussen mee te reizen.

"Als OH Leuven zondag de drie punten mee graait in Lommel, houdt het zijn lot in eigen handen in de strijd om de eersteperiodetitel", klinkt het op de officiële website van de club. "Tijd dus voor iedereen die OHL een warm hart toedraagt om de rug te rechten. De spelers doen dan ook een warme oproep naar alle fans om zondag massaal als één man of vrouw achter de ploeg te staan op het veld van Lommel SK."

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top