Secret Life of Pets 2: alweer een prettig gestoorde beestenboel!

Kids | Wat doen je huisdieren als je zelf niet thuis bent? Hele verrassende én grappige dingen, zo blijkt weer maar eens uit ‘The Secret Life of Pets 2’.  In dit plezante vervolg op de eerste ‘Secret Life of Pets’ uit 2016 komen alle vrolijke vrienden van de hond Max weer op de proppen met een hoop grappige avonturen.

Deze hilarische animatiefilms is vanaf 13 november te bekijken in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Max wordt geconfronteerd met enkele grote veranderingen: zijn baasje Katie is nu getrouwd en heeft een kind. Max is zo doodsbang dat het kindje iets zou kunnen overkomen dat hij overbeschermend wordt en daardoor met zijn gedrag op onbegrip stuit bij zijn baasjes. Tijdens een gezinsuitje naar het platteland sluit Max vriendschap met boerderijhond Rooster. Die kampt net als Max met de nodige zorgen en samen proberen ze hun angsten te overwinnen.

Ondertussen probeert het schattige schoothondje Gidget het favoriete speeltje van Max te redden uit een appartement vol met katten en begint het boosaardige konijn Snowball aan een missie om de witte tijger Hu te bevrijden uit een circus. Zullen Max, Snowball, Gidget en de rest van de bende de moed vinden om hun grootste angsten onder ogen te zien? Het is dus weer een prettig gestoorde beestenboel!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top