Iedereen droomt er wel eens van om uit de ratrace van het bestaan te stappen en terug in harmonie met de natuur te gaan leven. Dat deden filmmaker John Chester en zijn vrouw Molly en ze maakten er een inspirerende documentaire over: ‘The Biggest Little Farm’. Nu in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx!
Het begon allemaal met een belofte aan hun hond... Even buiten Los Angeles proberen filmmaker John Chester en zijn vrouw Molly een stuk afgeleefd en uitgedroogd land om te bouwen tot een unieke boerderij met een bloeiend, zelf-regulerend ecosysteem. Dat dat niet zonder slag of stoot gebeurt, is een understatement van jewelste. 'The Biggest Little Farm' toont een eerlijk, prachtig in beeld gebracht en bijzonder aandoenlijk beeld van dit jarenlange proces om in harmonie met de natuur te leven, met zowel de successen als de tegenslagen. Een absolute eye-opener, en een ode aan het idealisme, aan de eindeloze complexiteit van de natuur, en aan de cyclus van het leven.
 
Je vindt deze film vanaf 18 mei in Movies & series van Proximus Pickx. Druk op de knop 'on demand' of 'shop' op je afstandsbediening, ga naar 'Films' en dan naar 'Movies & Series'.