Nieuwsankers Martine Tanghe en Freek Braeckman te horen in nieuwe animatiefilm

Kids | Nieuwsankers in het echt, en nu ook in de wereld van Solan & Ludwig. In ‘Solan & Ludwig: reis naar de maan’ lenen Martine Tanghe en Freek Braeckman hun stem aan de journalisten die in de film verslag uitbrengen van de maanlanding.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Later dit jaar kan je in de bioscoop gaan kijken naar de film Solan & Ludwig: reis naar de maan. Niet toevallig, want dit jaar is het vijftig jaar geleden dat de mens voor het eerst voet op de maan zette.
 
Wat Solan & Ludwig doen, is minstens even straf: met de raket van hun vriend en uitvinder Reodor vertrekken ze op ruimtemissie. Maar met geheime passagiers en misdadige plannen aan boord wordt het lef van onze helden zwaar op de proef gesteld.?



De derde film over Solan & Ludwig is een hilarisch avontuur vol dolle plotwendingen en koddige personages. Twee van die personages krijgen hun stem van de vertrouwde televisiegezichten Martine Tanghe en Freek Braeckman, die zich volledig inleefden in de personages. Letterlijk rollen die op hun lijf geschreven zijn, als iconische Vlaamse nieuwsankers. Hun pittige commentaren zorgen voor die extra komische noot, en dat maakt de film uiterst geschikt voor zowel jong als oud. 





Jeugdfilmorganisatie JEF brengt de film Solan & Ludwig: reis naar de maan op 18 december uit in de Vlaamse bioscopen. Wie niet kan wachten, kan de film op 12, 13 en 16 oktober in avant-première gaan bekijken op Film Fest Gent.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top