Early Man, vanaf 19 oktober in Movies & Series

Kids | Vanaf 19 oktober kun je in met de tv-optie Movies & Series van Proximus Pickx kijken naar Early Man, een heerlijke animatiefilm van Aardman Animations. Ideaal voor tijdens de herfstvakantie!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Prehistorisch potje voetbal
 
Early Man is een mooie en leuke animatiefilm van Aardman Animations, de studio die eerder Wallace & Gromit, Chicken Run en Shaun the Sheep maakte.
 
Je volgt holbewoner Dug en zijn stamgenoten, die doorheen het stenen tijdperk rocken, tot hun vallei wordt aangevallen door de machtige Lord Nooth en zijn stam uit het bronzen tijdperk. Samen met zijn vriend Zwijnkop bedenkt Dug een plan om zijn thuis te redden. Een prehistorisch potje voetbal tussen de twee stammen zal bepalen wie de vallei zal veroveren…
 
Trailer



Kleipoppetjes met humor

De kleipoppetjes van Aardman Animations zetten in Early Man de boel op stelten in de prehistorie. Bij Aardman kennen ze hun vak, dat is duidelijk. De personages zien er zoals steeds eenvoudig en prachtig uit, en de stop-motionanimatie wordt hier en daar aangevuld met computer graphics.

Voeg daarbij een dosis humor, nog steeds een basisingrediënt bij de animatiestudio, en je weet wat je mag verwachten: een mooie film met heerlijk Britse grappen die leuk zijn voor jong en oud.

Ideaal voor een filmavondje met het hele gezin!


Early Man is vanaf 19 oktober te bekijken met de tv-optie Movies & Series van Proximus Pickx.
 
Nog geen abonnement? Om Movies & Series te kunnen bestellen, moet je eerst een pack met TV kiezen. Tip: Movies & Series is inbegrepen in het Tuttimus-pack.
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top