Netflix in oktober: deze films, series en docu’s staan op het menu

Ook in oktober legt Netflix ons graag in de watten. Met deze nieuwe films en series zijn koude avonden geen probleem!


Netflix in oktober: deze films, series en docu’s staan op het menu © Netflix

Koude, herfstige avonden. Ideale momenten om in je zetel te duiken en je te nestelen voor een nieuwe serie, een interessante film of een boeiende documentaire.

Op zoek naar inspiratie? Wij helpen je graag een handje, met dit overzicht van nieuwigheden die Netflix in oktober op het menu zet. Enjoy!

In the Tall Grass

In the Tall Grass © Netflix

Eind oktober is het weer Halloween, en daar hoort een portie horror bij. Wie graag op voorhand al begint te griezelen, kan op Netflix nu al kijken naar In the Tall Grass, een Canadese horrorfilm met bovennatuurlijke elementen, gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King en Joe Hill.Een jongetje raakt verdwaald in een veld met hoog gras. Als Becky en haar broer Cal hem om hulp horen roepen, gaan ze het grasveld in om hem te redden. Maar al snel worden ze overmand door een duistere kracht, die hen desoriënteert en uit elkaar haalt. Afgesneden van de wereld, en in de wurgende greep van het veld, komen ze erachter dat verdwalen heel erg is … maar gevonden worden soms nog erger.

Geschreven en geregisseerd door Vincenzo Natali, met Patrick Wilson, Laysla De Oliveira en Avery Whitted.

Sinds 1 oktober op Netflix.

Living Undocumented

Living Undocumented © Netflix

Living Undocumented is een documentaire van geproduceerd door de Emmy-winnaars Aaron Saidman en Eli Holzman, met Selena Gomez als uitvoerend producent.

De zesdelige docuserie volgt het leven van acht families die in Amerika leven zonder papieren, en een speelbal zijn van het nieuwe Amerikaanse immigratiebeleid onder President Trump.Sinds 2 oktober op Netflix.

Peaky Blinders, seizoen 5

Peaky Blinders, seizoen 5 © Netflix

De Shelby-clan is terug van weggeweest. Sinds 4 oktober kun je op Netflix het vijfde seizoen van Peaky Blinders kijken.Terwijl de Shelby's kampen met de beurscrash van 1929, pakt Tommy de jongere familieleden en fascistische rivalen aan die een bedreiging vormen voor zijn macht.

Met het vijfde seizoen van Peaky Blinders verwelkomen we meteen ook enkele nieuwe namen. Sam Claflin speelt de fascistische politicus Oswald Mosley, en Brian Gleeson kruipt in de huid van Billy McCavern, de leider van de Billy Boys.

Het vijfde seizoen bestaat uit zes afleveringen van een uur, en is nu te bekijken op Netflix.

Raising Dion

Raising Dion © Netflix

Nood aan wat superhelden? Raising Dion is een nieuwe scifi-dramaserie, over een zevenjarige met superheldenkrachten.
Michael B. Jordan werkt mee als acteur en als executive producer voor deze Netflix Original-serie.Raising Dion volgt het verhaal van Nicole (Alisha Wainwright), die haar zoon Dion (nieuwkomer Ja’Siah Young) alleen opvoedt na de dood van haar man Mark (Michael B. Jordan). Het leven als single mama is al niet eenvoudig, en dan blijkt Dion ook nog eens te beschikken over mysterieuze superheldenkrachten. Telekinese, onzichtbaarheid, teleportatie en het vermogen om mensen te genezen, bijvoorbeeld. Terwijl Dion zijn krachten onder controle probeert te krijgen, doet Nicole er alles aan om zijn geheim te bewaren en haar zoon te beschermen. Ze krijgt hierbij hulp van Marks beste vriend Pat (Jason Ritter).

Raising Dion is sinds 4 oktober beschikbaar op Netflix.

Rotten, seizoen 2

Rotten, seizoen 2 © Netflix

Docuserie Rotten is terug met een tweede seizoen, en zes nieuwe afleveringen over de duistere kanten van de wereldwijde voedselindustrie.

Dit seizoen focust op populaire producten uit de voedselindustrie: avocado, wijn, flessenwater, suiker, chocolade en THC-edibles.In The Avocado War zie je hoe de avocado sinds hij gebombardeerd werd tot culinaire topper, een lucratieve vrucht is geworden. En een magneet voor geldhongerige kartels. De tweede aflevering neemt je mee naar het Zuiden van Frankrijk, waar gefrustreerde wijnboeren zich uit de naad werken om het hoofd boven water te houden, nu ze moeten concurreren tegen goedkope import uit Spanje en China. De aflevering Troubled Water duikt in de problematiek van het flessenwater, en onderzoekt hoe grote ondernemingen tappen uit publieke reserves en de kwetsbare bevolking met dorst achterlaat. De vijfde aflevering toont aan dat de suikerindustrie niet altijd even verfijnd is: uitgebuite werknemers, veranderende ecosystemen en politieke spelletjes. Bitter Chocolate laat zien dat chocolade niet alleen een bron van plezier is, maar ook van veel ellende. De laatste aflevering, High on Edibles, gaat over eetbare producten met THC die in opmars zijn, maar ook risico’s inhouden voor consumenten.

Het tweede seizoen van Rotten is sinds 4 oktober beschikbaar op Netflix.

Riverdale, seizoen 4

Riverdale, seizoen 4 © Netflix

Fans van Riverdale zien hun geduld bijna beloond, want vanaf 10 oktober start het vierde seizoen.Riverdale-fans bleven na de finale van het derde seizoen in verbijstering achter. Waar alles eindelijk op z'n pootjes terecht leek te komen, was de slotscène een vooruitblik op wat er komen zou: Betty, Veronica en Archie gooien hun bebloede kleren in het vuur omdat ze ‘iets vreselijks’ hebben gedaan. Belandt ook in het vuur: Jugheads muts …

Wat is daar gebeurd? Het belooft in ieder geval een spannend seizoen te worden.

Seizoen van Riverdale start op 10 oktober op Netflix en brengt vanaf dan elke donderdag een nieuwe aflevering.

Haunted, seizoen 2

Haunted, seizoen 2 © Netflix

Nog eentje voor fans van Halloween en horror: Haunted is een Netflix Original-serie waarin gewone mensen aangstaanjagende, vreemde of bovennatuurlijke gebeurtenissen vertellen aan vrienden en familie. Onverklaarbare dingen die ze zelf hebben meegemaakt en die hen blijven achtervolgen … vergezeld van ijzingwekkende nagespeelde reconstructies.Een serie van de executive producers van The Purge-franchise en Lore, vanaf 11 oktober op Netflix.

Insatiable, seizoen 2

Insatiable, seizoen 2 © Netflix

Het eerste seizoen van Insatiable kon nog voor de release al rekenen op kritiek wegens bodyshaming, maar kijk: Debby Ryan keert vanaf 11 oktober terug als de wraakzuchtige Patty Bladell.

De serie volgt Patty die jarenlang werd gepest, genegeerd en onderschat omdat ze te zwaar was. Nu ze ineens slank is, ligt de wereld aan haar voeten … maar Patty is van plan wraak te nemen op iedereen die haar ooit een slecht gevoel gaf over zichzelf.Insatiable is een donkere wraakcomedy met hoofdrollen voor Debby Ryan, Dallas Roberts en Alyssa Milano. Vanaf 11 oktober op Netflix.

Plan Coeur, seizoen 2

Plan Coeur, seizoen 2 © Netflix

Een vleugje romantiek en comedy, in de setting van Parijs? Plan Coeur is precies wat je zoekt. Het eerste seizoen van deze Franse Netflix Original-serie, over een jonge Parisienne die door haar vrienden wordt gekoppeld aan een gigolo, werd massaal bekeken op Netflix. Goed nieuws voor de fans: het vervolg komt eraan.Vier maanden zijn verstreken sinds Elsa de waarheid ontdekte over Jules, en ze besluit zich terug te laten zien in Parijs. Milou en Antoine zijn intussen ouders geworden, Charlotte gooit zich helemaal in Pinkars. Zal Elsa haar vriendinnen kunnen vergeven, en vooral: heeft ze de deur opengedaan voor de liefde?

Plan Coeur is een grappige, meeslepende serie met o.a. Zita Hanrot, Sabrina Ouazani, Joséphine Draï, Marc Ruchmann, Tom Dingler, Ludivine de Chastenet en Victor Meutelet.

Seizoen 2 is vanaf 11 oktober te zien op Netflix.

El Camino: A Breaking Bad Movie

El Camino: A Breaking Bad Movie © Netflix

Fans van Breaking Bad en Jesse Pinkman mogen zich in de handen wrijven, want vanaf 11 oktober kun je op Netflix kijken naar El Camino: A Breaking Bad Movie.

Breaking Bad vertelt het verhaal van scheikundeleraar Walter White (Bryan Cranston) die kanker heeft. Om geld voor zijn gezin te verdienen, begint hij samen met oud-leerling Jesse Pinkman (Aaron Paul) chrystal meth te maken. De serie telt vijf seizoenen en werd afgerond in 2013.

Met El Camino krijgt de serie nu een sequel, geschreven en geregisseerd door Vince Gilligan, die eerder ook Breaking Bad en Better Call Saul afleverde. De film pikt de draad op meteen na de gebeurtenissen van Breaking Bad.

In de hoofdrol zie je Aaron Paul als Jesse Pinkman, die na een dramatische ontsnapping opnieuw een toekomst probeert op te bouwen. En de enige manier om vooruit te komen, is het verleden los te laten…El Camino: A Breaking Bad Movie is vanaf 11 oktober te bekijken op Netflix.

Ghosts of Sugar Land

Ghosts of Sugar Land © Netflix

Vanaf 16 oktober kun je op Netflix kijken naar de documentaire Ghosts of Sugar Land, die in première ging op het Sundance Film Festival en daar de Prijs van de Jury wegkaapte.

De documentaire neemt je mee naar Sugar Land in Texas, en volgt een groep jonge Moslims die geschokt zijn over de verdwijning van hun vriend Mark, die ervan verdacht wordt zich te hebben aangesloten bij IS. Ze blikken terug op hun vriendschap en delen theorieën over wat er met hem gebeurd is.Vanaf 16 oktober op Netflix.

Toon, seizoen 1 en 2

Toon, seizoen 1 en 2 © Netflix

De Nederlandse comedyserie Toon krijgt op 18 oktober niet één, maar twee seizoenen op Netflix.

Toon is een sociaal onhandige componist van reclamemuziek, die gefilmd wordt als hij op een feestje een gitaar ter hand neemt. Het filmpje gaat al snel viraal, en plots wordt Toon beroemd en moet hij zijn weg vinden in de vreselijke showbizzwereld. Plots staat hij waar hij eigenlijk helemaal niet wil zijn: in de spotlight.Het titelpersonage wordt gespeeld door Joep Vermolen, en verder zie je Loulou Hameleers, Amy van der Weerden, Katja Schuurman, Tygo Gernandt, Kim Feenstra, Gwen van Poorten en Chris Zeegers.

Beide seizoenen van Toon verschijnen 18 oktober op Netflix.

La Casa de las Flores, seizoen 2

La Casa de las Flores, seizoen 2 © Netflix

Goed nieuws voor fans van La Casa De Las Flores: de populaire Mexicaanse Netflix-comedyserie krijgt op 18 oktober een tweede seizoen.

De serie gaat over een welgestelde Mexicaanse familie die een prestigieuze bloemenzaak heeft. De bloemenwinkel bracht roem en rijkdom, totdat de familiegeheimen uitlekten…

In het nieuwe seizoen valt de familie uit elkaar na de onverwachte dood van de mater familias, Virginia de la Mora. Paulina, die nu in Madrid woont met Maria José en hun zoon Bruno, keert terug naar Mexico als ze hoort dat het testament van haar moeder betwist wordt. Bij haar terugkomst vindt ze de familie in chaos: haar vader is bij een sekte gegaan, haar zus sukkelt met een identiteitscrisis na haar laatste relaties, en haar broer heeft een nieuwe job die hem alleen maar meer in de problemen zal brengen…

Stof voor drama dus, mét een dosis Mexicaanse humor. Vanaf 18 oktober kun je seizoen 2 bekijken op Netflix.

Living with Yourself

Living with Yourself © Netflix

Living with Yourself is een Amerikaanse scifi-comedyserie van Timothy Greenberg, met Paul Rudd in een dubbelrol.

De serie volgt Miles Elliott, een man die teleurgesteld is in het leven. Hij besluit een experimentele behandeling te ondergaan die garandeert van hem een beter mens te maken. Al snel komt hij erachter hij gewoon werd vervangen door een nieuwe, verbeterde versie van zichzelf. Dat brengt allerlei vreemde situaties met zich mee, en Miles zal moeten vechten voor zijn vrouw, zijn job en zijn identiteit.Het eerste seizoen van Living with Yourself telt acht afleveringen en is vanaf 18 oktober te bekijken op Netflix.

The Laundromat

The Laundromat © Netflix

The Laundromat is een Netflix Original-film van regisseur Steven Soderbergh, met Meryl Streep, Gary Oldman en Antonio Banderas. Ook Matthias Schoenaerts heeft een rol in deze film, die is gebaseerd op Secrecy World van onderzoeksjournalist Jake Bernstein.The Laundromat volgt weduwe Ellen Martin (Meryl Streep) die onderzoek doet naar verzekeringsfraude en daarbij stuit op een stel advocaten in Panama-City die misbruik maken van het wereldwijde financiële systeem om rijke en machtige mensen via nepbedrijven en offshore rekeningen nog rijker en nog machtiger te maken.

Vanaf 18 oktober op Netflix.

The Kominsky Method, seizoen 2

The Kominsky Method, seizoen 2 © Netflix

Vanaf 25 oktober kun je kijken naar het tweede seizoen van The Kominsky Method, een comedyserie van king of sitcoms Chuck Lorre. Doet zijn naam geen belletje rinkelen? Lorre is de man die de teugels in handen had bij series als The Big Bang Theory en Two and a Half Men. Niet de minste dus!

In The Kominsky Method kruipt Michael Douglas in de huid van Sandy Kominsky, een acteur die ooit begeerd en beroemd was, maar nu duidelijk op zijn retour is. Samen met zijn agent Norman Newlander (Alan Arkin) slijt hij zijn oude dag in Los Angeles, de stad waar jeugd en schoonheid de macht uitmaken. In het tweede seizoen ontmoet Sandy de nieuwe vriend van zijn dochter, die ongemakkelijk dicht aanleunt bij zijn eigen leeftijd. Norman vindt ondertussen opnieuw de liefde bij een oude vlam, gespeeld door Jane Seymour.Seizoen 2 is vanaf 25 oktober te zien op Netflix.

Dolemite Is My Name

Dolemite Is My Name © Netflix

Een portie Eddie Murphy? Vanaf 25 oktober serveert Netflix de film Dolemite Is My Name.

Murphy kruipt in deze film in de huid van de legendarische Rudy Ray Moore, een pionier op het gebied van comedy en rap. Moore legde in de jaren 70 critici het zwijgen op toen zijn hilarische, obscene alter ego Dolemite met zijn kungfu-vechtkunsten een Blaxploitation-fenomeen werd.Regisseur van dienst is Craig Brewer (Hustle & Flow, Empire), en de kostuums zijn van de hand van Oscar-winnares Ruth E. Carter, die eerder werkte aan Black Panther.

Naast Eddie Murphy zie je onder meer Keegan-Michael Key, Wesley Snipes, Da’Vine Joy Randolph, Tituss Burgess en Snoop Dogg.

Vanaf 25 oktober op Netflix.
 
Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx! Heb je al een Tuttimus, Familus of Minimus pack? Kies voor Netflix als tv-bonus!
 


Waag je kans en win

Bekijk alles

Music Maestro

Bekijk alles
Wat je moet weten over Rihanna

Wat je moet weten over Rihanna

Op haar nieuwe, negende album is het vier jaar na de laatste worp Anti nog altijd wachten. Maar Rihanna zat de laatste jaren niet stil: ze acteerde en lanceerde een eigen beauty- en lingerielijn. Op 2

De tien favoriete platen van Sioen

De tien favoriete platen van Sioen

Frederik Sioen is een vaste waarde in het Belgische muzieklandschap. Als hij niet op tour is met zijn bevriende Zuid-Afrikaanse vrienden voor 'Calling Up Soweto' (de hommage aan 'Graceland' van Paul S

10 opvallende Belpopbands uit de jaren ‘80

10 opvallende Belpopbands uit de jaren ‘80

In de jaren ’80 introduceerde Gust De Coster de term Belpop: die sloeg op muziek van Belgische pop- en rockgroepen, voornamelijk uit dat decennium. De eighties waren een vruchtbare bodem voor het genr

Quentin Tarantino in tien songs

Quentin Tarantino in tien songs

Quentin Tarantino kennen we allemaal: 'Pulp Fiction', 'Inglorious Bastards', 'One upon a time in Hollywood', 'From Dusk till Dawn', ... De man rijgt de fantastisch coole films gewoon aaneen. En hij do

Schoon volk op de uitreiking van de MIA’s 2019

Schoon volk op de uitreiking van de MIA’s 2019

Donderdag werden de MIA’s, de prijzen van de Vlaamse muziekindustrie, uitgereikt. Angèle werd de grote winnares van de avond met maar liefst vijf MIA’s maar blonk ook uit door haar afwezigheid.De dert

Nick Cave in tien platen: begeesterend, beklijvend, rauw en echt

Nick Cave in tien platen: begeesterend, beklijvend, rauw en echt

Valt Nick Cave te herleiden tot tien platen? In het geheel niet. 's Mans oeuvre is zodanig omvangrijk dat hij zelf een team van archivarissen nodig heeft om alles te catalogiseren. Met deze selectie v

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand (januari 2020)

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand (januari 2020)

Ook in januari moesten we weer afscheid nemen van heel wat muzikaal talent. Van Lexii Alijai bijvoorbeeld. De naam zegt je misschien niet veel, maar de Amerikaanse rapster was goed bezig om de muziekw

De rode loper van de Grammy Awards

De rode loper van de Grammy Awards

Op de uitreiking van de 62ste Grammy Awards werden Billie Eilish en Lizzo de grote winnaars. De twee straalden op de rode loper, net als Ariana Grande, Dua Lipa en vele anderen. Bekijk hier een select

Tien van de pot gerukte YouTube-muziekvideo's

Tien van de pot gerukte YouTube-muziekvideo's

Leve het internet! Leve YouTube en leve de creatieve geesten die muziekvideo's uploaden of de artiesten die menen dat hun muziek beter wordt bij gratie van een clipje. Het wereldwijde web onthoudt all

De tien meest invloedrijke vrouwelijke artiesten van 2019

De tien meest invloedrijke vrouwelijke artiesten van 2019

Leve Lady Gaga en alle vrouwen die vandaag het mooie weer maken in de rock, pop, dance etc. Give credit where credit is due. Vrouwelijke artiesten worden nog te vaak onderbelicht en te weinig naar waa

De tien favoriete platen van Sam Vloemans

De tien favoriete platen van Sam Vloemans

Sam Vloemans is muzikant, componist, arrangeur en producer. Hij is de drijvende kracht achter muziekcollectief Cargo Mas, naast eerdere projecten zoals zijn eigen band en Bord du Nord.

2020? Deze Belgische bands en artiesten hou je best in de gaten!

2020? Deze Belgische bands en artiesten hou je best in de gaten!

Hoog tijd om een blik te werpen op de bands en artiesten die hun opwachting maken voor 2020. We beperken ons in de keuze tot België. Talent genoeg van jonge - en iets oudere - muzikale duizendpoten di

Sport in de kijker

Bekijk alles
De voorjaarskoersen van Flanders Classics komen eraan! Flanders wie?

De voorjaarskoersen van Flanders Classics komen eraan! Flanders wie?

Met de Omloop Het Nieuwsblad begint op 29 februari het Vlaamse voorjaarsseizoen. De Vlaamse voorjaarsklassiekers zijn wijd en zijd bekend. Ze worden door miljoenen mensen wereldwijd bekeken en behoren

De UEFA Champions League is er weer: hier kijken we naar uit

De UEFA Champions League is er weer: hier kijken we naar uit

De groepsfase ligt al twee maanden achter ons, dus is het nu tijd voor de achtste finales in de UEFA Champions League. Zestien ploegen uit vijf landen maken hun opwachting in de race naar de beker met

Wat je moet weten over het NBA All Star Weekend

Wat je moet weten over het NBA All Star Weekend

Het is weer feest in de NBA, want het All Star Weekend staat voor de deur. Het is editie nummer 69 van de jaarlijkse hoogmis in het Amerikaanse basketbal. Dit jaar nemen - net zoals vorig jaar - Team

De tien opvallendste wintertransfers (internationaal)

De tien opvallendste wintertransfers (internationaal)

De wintermercato 2020 is er weer één voor de geschiedenisboeken. Het was een transferperiode om duimen en vingers bij af te likken. Zo trokken enkele jonge talenten naar de Europese topploegen en kwam

De mercato is voorbij: een overzicht van alle transfers in de Jupiler Pro League

De mercato is voorbij: een overzicht van alle transfers in de Jupiler Pro League

Wie is vertrokken, wie is erbij gekomen? We geven u per club een overzicht van de inkomende en uitgaande transfers. Zo kunt u zelf oordelen wie zich heeft versterkt en wie verzwakt is…

Niet te missen: sport op Proximus Pickx in februari

Niet te missen: sport op Proximus Pickx in februari

De eerste maand van het nieuwe jaar ligt alweer achter ons. En die bracht al een flinke dosis spanning mee in sportland. Dat belooft enkel maar goeds voor februari. Zo begint de UEFA Champions League

De favorieten en outsiders op de wereldtitel veldrijden (m/v)

De favorieten en outsiders op de wereldtitel veldrijden (m/v)

Het wereldkampioenschap veldrijden staat voor de deur. In het Zwitserse Dübendorf strijden de beste veldrijders van de wereld voor de befaamde regenboogtrui. Grote vraag bij de mannen is: wie klopt Ma

Deze tien dingen vielen al op in het NBA-seizoen

Deze tien dingen vielen al op in het NBA-seizoen

Het NBA-seizoen draait intussen op volle toeren. Dat wil zeggen dat we een eerste balans kunnen opmaken. Tien zaken die ons opvielen, van de opkomst van de LA Lakers en een verbazingwekkende Luka Donc

Het gala van de Gouden Schoen

Het gala van de Gouden Schoen

Hans Vanaken van Club Brugge heeft voor het tweede jaar op rij de Gouden Schoen op zijn naam geschreven. De middenvelder bleef nipt Dieumerci Mbokani van Antwerp voor, ook al een ex-winnaar. Derde wer

Deze tenniss(t)ers moeten we in het oog houden het komende jaar

Deze tenniss(t)ers moeten we in het oog houden het komende jaar

Het Grand Slam-seizoen opent dit jaar op 20 januari en dat gebeurt naar goede gewoonte met de Australian Open in de Rod Laver Arena. Maar naar welke tennissers (m/v) moeten we uitkijken in 2020?Bekijk

Deze tien veldrijders zijn de favorieten en outsiders voor de Belgische trui

Deze tien veldrijders zijn de favorieten en outsiders voor de Belgische trui

Op zondag 12 januari 2020 vindt het Belgisch Kampioenschap veldrijden plaats in Antwerpen. Vorig jaar won Toon Aerts dit BK. Hij haalde daarmee zijn eerste Belgische trui als prof binnen. Maar wie zij

Wie pakken de prijzen bij het Gala van de Gouden Schoen 2019?

Wie pakken de prijzen bij het Gala van de Gouden Schoen 2019?

Wint een speler van Club Brugge voor de vierde keer op rij de Gouden Schoen, wie wordt de beste Belg in het buitenland, wie wordt verkozen tot beste coach, wie is de doelman van het jaar, wie de belof

Focus op films, series & tv

Bekijk alles
Waarom Torpedo een mijlpaal is in de Vlaamse filmgeschiedenis

Waarom Torpedo een mijlpaal is in de Vlaamse filmgeschiedenis

De film ‘Torpedo’ speelt zich af in het jaar 1943. Een groep Vlaamse rebellen krijgt een geheime opdracht en moet een lading uranium in een gekaapte duikboot van Congo naar Amerika brengen. Het proble

Deze boeken uit de 19de eeuw zijn nog altijd springlevend dankzij de verfilming!

Deze boeken uit de 19de eeuw zijn nog altijd springlevend dankzij de verfilming!

Met Little Women heeft Greta Gerwig het beroemde, gelijknamige boek van Louisa May Alcott (1868) nieuw leven in geblazen.

Deze verleidsters zijn helemaal klaar voor Temptation Island 2020

Deze verleidsters zijn helemaal klaar voor Temptation Island 2020

Geen relatietest zonder verleiding. Deze vurige verleidsters plannen het de mannen wel heel moeilijk te maken op het eiland der verleiding...

Bekijk de beste Césargenomineerde films op Proximus Pickx

Bekijk de beste Césargenomineerde films op Proximus Pickx

Op 28/02 worden de Césars, de belangrijkste Franse filmprijzen, uitgereikt. Vanaf die dag kan je op Proximus Pickx naar de beste genomineerde films van het festival kijken. Ga in de Op aanvraag-catalo

Tv-tips van de week (17 t.e.m. 23 februari)

Tv-tips van de week (17 t.e.m. 23 februari)

Niets op tv? Dat dacht je maar! Wij selecteerden het beste uit het zendschema!

Temptation Island 2020: maak kennis met de verleiders

Temptation Island 2020: maak kennis met de verleiders

Wie zorgt voor de ultieme verleiding in een nieuw seizoen van de ultieme relatietest? Vanaf 28 februari maken deze heren het televisiescherm elke week wat heter. Maak kennis met de acht verleiders die

Deze documentaires op Proximus Pickx mag je niet missen!

Deze documentaires op Proximus Pickx mag je niet missen!

Een documentaire is vaak pakkender dan een ‘gewone’ film, omdat het verhaal echt gebeurd is. Een documentaire kan ook een hele nieuwe hoek belichten van een gekend verhaal. Scherp je kennis aan over e

Cryptische films die je hersenen doen kraken

Cryptische films die je hersenen doen kraken

Wie zegt dat een film per se ontspannend moet zijn? Kies eens voor een film met een goed uitgedokterde plot(twist), raadselachtige mysteries of intriges en laat je uitdagen vanuit je woonkamer. Zo den

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (13 februari)

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (13 februari)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

De valentijnspassie laait hoog op bij Proximus Pickx

De valentijnspassie laait hoog op bij Proximus Pickx

Nog tot 19 februari bekijk je de beste romantische komedies en feelgoodfilms op Proximus Pickx in de valentijnselectie. Neem een kijkje in de Op aanvraag-catalogus en kies voor ‘Valentijn voor iederee

Tv-tips van de week (10 t.e.m. 16 februari)

Tv-tips van de week (10 t.e.m. 16 februari)

Film, documentaire, serie of reality? Er is weer voor elk wat wils op tv de komende dagen. Ontdek hier onze aanraders!

Glamour op de rode loper van de Oscars

Glamour op de rode loper van de Oscars

Op de 92ste editie van de Academy Awards schreef Parasite geschiedenis door als eerste niet-Engelstalige film de prijs voor beste film in de wacht te slepen. De belangrijkste acteerprijzen gingen zoal

Nieuws van het esports-front

Bekijk alles
Proximus ePro League : speeldag 12

Proximus ePro League : speeldag 12

De laatste rechte lijn is ingezet. Sommige spelers hebben de droom al een tijdje opgeborgen, maar voor de rest wordt het bibberen tot het bittere eind. De druk neemt per speeldag toe en met nog vier w

Razer en x-kom AGO werken samen aan nieuwe manier van spelerstraining en -ontwikkeling

Razer en x-kom AGO werken samen aan nieuwe manier van spelerstraining en -ontwikkeling

Razer, het vooraanstaande lifestylemerk voor gamers, gaat een partnerschap aan met x-kom AGO, een van Polens grootste e-sport-teams. Als onderdeel van de samenwerking zullen de spelers van x-kom AGO w

De ploeg en persoonlijke tactiek van Moeskroen-speler “RMPVal”

De ploeg en persoonlijke tactiek van Moeskroen-speler “RMPVal”

We zetten onze tocht richting de verschillende spelers in de Proximus ePro League verder. Vandaag trekken we naar Moeskroen om er Valentin “RMPVal” Yzerbyt te ontmoeten. Valentin vertrouwde ons to

RIV4L College League: EPHEC bezet de eerste plaatsen

RIV4L College League: EPHEC bezet de eerste plaatsen

Het is nog maar twee weken geleden dat de RIV4L College League opnieuw werd hervat en toch staan sommige scholen al aan de top van het klassement. Dit is het geval voor EPHEC in elke categorie. De

LouvardGame 5.1: WanteD en Team Plaza winnen titel op R6S en CoD

LouvardGame 5.1: WanteD en Team Plaza winnen titel op R6S en CoD

Afgelopen weekend vond de 5.1-editie van de LouvardGame plaats in het Stade du Pays de Charleroi voor Rainbow Six Siege en in de Spawn bar in Charleroi voor Call of Duty: Modern Warfare, de nieuwkomer

LouvardGame 5.1: The Dice zijn de eerste “legends”

LouvardGame 5.1: The Dice zijn de eerste “legends”

Het nieuwe seizoen van de LouvardGame is van start gegaan met een nieuw format voor het jaar 2020. De eerste manche vond afgelopen weekend plaats. De Belgen van Tenerife Titans eindigden als derde op

Proximus ePro League : speeldag 11

Proximus ePro League : speeldag 11

Het einde van de reguliere competitie is in zicht en wie nu pijnlijk puntenverlies lijdt, kan zijn dromen stilaan beginnen opbergen. Veel wedstrijden om het nog recht te trekken zijn er niet meer, dus

Six Invitational R6S: BDS en Belg rxwd bereiken net niet de finale

Six Invitational R6S: BDS en Belg rxwd bereiken net niet de finale

Hij heeft ons tot de laatste manche laten genieten, maar de droom van de Six Invitational kwam afgelopen zaterdag abrupt ten einde voor de Belg Morgan “rxwd” Pacy. Ondanks de vroege uitschakeling v

Proximus ePro League : speeldag 10

Proximus ePro League : speeldag 10

We kregen enkele serieuze verrassingen voorgeschoteld op speeldag 10. Zo liet leider STVV punten liggen tegen Eupen en kregen zowel Club Brugge als AA Gent een ferme tik te verwerken. De toppers op sp

Wegen van Belg “DRG” en Vitality scheiden

Wegen van Belg “DRG” en Vitality scheiden

De populairste Franse organisatie heeft zojuist het vertrek van een speler aangekondigd, en niet de minste, namelijk de Belg Evan “DRG” Depauw.Vitality ondergaat heel wat verschuivingen. Het team kond

Belgian League: KVM wint eerste keer, Sector One blijft ongeslagen

Belgian League: KVM wint eerste keer, Sector One blijft ongeslagen

Op de vierde speeldag van de Belgian League heeft KVM Esports eindelijk zijn eerste overwinning beet. Sector One gaat door op zijn elan en blijft leider in het klassement. In de eerste wedstrijd va

Drie nieuwe esports-categorieën op Belgian Game Awards 2020

Drie nieuwe esports-categorieën op Belgian Game Awards 2020

De ceremonie ter ere van de beste producties en studio’s van het land is een van de meest bijgewoonde evenementen op de volgende 1UP Conference & Expo. Deze zal plaatsvinden op 21 februari 2020 om 20u

Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

De pincode die je ingaf is niet correct. Probeer opnieuw.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?

Het kinderslot is uitgeschakeld gedurende 10 minuten.