Tv-tips van de week (7 t.e.m. 13 oktober)

Films | Wat voor lekkers kan je de komende dagen bekijken op tv? Een spannende serie, een toffe film of een ongemeen interessante documentaire: er is voor elk wat wils. Ontdek het hier!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Unité 42

In deze Belgische thrillerserie gaat Unité 42, een speciale eenheid binnen de Brusselse politie, de strijd aan tegen cybercriminaliteit. 

Wanneer enkele jonge vrouwen dood en naakt achter hun computer worden aangetroffen, moeten IT-experte Billie en agent Sam op jacht naar een seriemoordenaar. Aangezien de internetinstallatie van de slachtoffers volledig geblokkeerd is, denken de onderzoekers meteen aan hacking. De dader gebruikt zijn computerkennis om hen te misleiden.

Met Patrick Ridremont, Constance Gay en Tom Audenaert
Vanaf 7 oktober elke maandag een aflevering omstreeks 21u30, Eén


Films

28 Days Later

Een gevaarlijk virus ontsnapt uit een Brits laboratorium. Degenen die besmet raken, vertonen moordneigingen. Na 28 dagen heeft bijna het hele land prijs.

Sciencefictionfilm van Danny Boyle met Cillian Murphy, Naomie Harris en Noah Huntley
Maandag 7 oktober, 20u40, CAZ


Safe House

CIA-agent Tobin Frost, die het niet al te nauw nam met staatsgeheimen, duikt in Zuid-Afrika onder in een safehouse. De ambitieuze jonge agent Matt Weston moet hem bewaken. Wanneer Frost nog maar net binnen is, valt een groep gewapende mannen de schuilplaats aan. Terwijl de twee op de vlucht slaan probeert de agent te achterhalen wie de huurmoordenaars zijn die het op hen gemunt hebben.

Actiefilm van Daniel Espinosa met Ryan Reynolds, Denzel Washington, Vera Farmiga en Brendan Gleeson
Dinsdag 8 oktober, 20u35, Q2



The Nice Guys

L.A., 1977. Privédetective Holland March onderzoekt de vermeende zelfmoord van pornoactrice Misty Mountains. Tijdens zijn onderzoek komt hij op onzachte manier in aanraking met zware jongen Jackson Healy.

Komedie van Shane Black met Russell Crowe, Ryan Gosling en Angourie Rice
Woensdag 9 oktober, 20u35, Q2


Robin Hood: Prince Of Thieves

Robin Hood keert na de kruistochten terug naar zijn heimat. Daar probeert hij samen met zijn bende de tirannieke sherrif van Nottingham een lesje te leren. 

Avonturenfilm van Kevin Reynolds met Kevin Costner, Morgan Freeman, Mary Elizabeth Mastrantonio en Alan Rickman
Woensdag 9 oktober, 20u35, ZES


Patton

Generaal George S. Patton, die tijdens de Tweede Wereldoorlog van Noord-Afrika naar Duitsland oprukt, ligt continu overhoop met zijn meerderen. Hij is berucht om z’n woedeuitbarstingen, maar ook om zijn geniale leiderschap.

Oorlogsfilm van Franklin J. Schaffner met George C. Scott, Karl Malden en Stephen Young
Donderdag 10 oktober, 20u40, CAZ


Maleficent

Maleficent is een prachtige jonge vrouw met een oprecht hart, die een idyllische jeugd heeft in een vreedzaam en bosrijk koninkrijk, tot op een dag een leger binnenvalt en de harmonie van het land in gevaar brengt. Maleficent wordt de vurigste beschermer van het land, maar wanneer ze uiteindelijk meedogenloos wordt verraden begint haar oprechte hart in steen te veranderen. Maleficent is uit op wraak en moet het in een heftige strijd opnemen tegen de opvolger van de binnenvallende koning. Ze spreekt een vloek uit over zijn pasgeboren dochter Aurora. Maar wanneer het meisje opgroeit, realiseert Maleficent zich dat Aurora de sleutel is tot vrede in het koninkrijk, en misschien ook wel tot haar eigen ware geluk.

Fantasyfilm van Robert Stromberg met Angelina Jolie, Sharlto Copley en Elle Fanning
Vrijdag 11 oktober, 20u35, VIER


Mississippi Grind

Gerry is een getalenteerde pokerspeler, totdat zijn gokverslaving zijn leven begint te beheersen en alleen nog maar tot verlies leidt. Op een dag ontmoet hij de charismatische jonge reiziger Curtis. Gerry gelooft dat Curtis geluk brengt en haalt hem over om samen een roadtrip te maken. Al pokerend reizen ze door het zuiden van de Verenigde Staten, op weg naar een legendarische pokerwedstrijd in New Orleans.

Drama van Anna Boden en Ryan Fleck met Ryan Reynolds, Ben Mendelsohn, Sienna Miller en Analeigh Tipton
Zaterdag 12 oktober, 22u25, Canvas



The Terminator

2029. Na een kernramp overheersen robots de aarde. Ze krijgen af te rekenen met menselijke rebellen, geleid door John Connor. Om John te stoppen moet diens moeder nog voor zijn geboorte worden vermoord. Robot Terminator wordt naar 1984 gestuurd om Sarah Connor te elimineren.

Sciencefictionfilm van James Cameron met Arnold Schwarzenegger, Michael Biehn en Linda Hamilton
Zaterdag 12 oktober, 22u50, VIER



Revenge Of The Pink Panther

Om aan de Amerikaanse maffiosi te bewijzen dat ze te vertrouwen zijn, laten Franse drugbazen de wereldwijd bekende Franse politie-inspecteur Clouseau ombrengen. Ex-inspecteur Dreyfus wordt uit de psychiatrische inrichting vrijgelaten om naar de moordenaar op zoek te gaan. Clouseau kon echter aan de aanslag ontsnappen en voert in het grootste geheim zijn eigen onderzoek. De onthullingen van Simone, de in onmin gevallen minnares van één van de misdadigers, wiens leven hij redde, brengen hem naar Hongkong.

Komedie van Blake Edwards met Peter Sellers, Dyan Cannon, Herbert Lom en Burt Kwouk
Zondag 13 oktober, 20u40, CAZ


Sport

Kwalificatie EK Voetbal: Roemenië - België (Red Flames)

De tweede kwalificatiematch voor het EK, nadat de Red Flames op de eerste speeldag genadeloos afrekenden met Kroatië: het werd 6-1.

Dinsdag 8 oktober, 17u10, Q2

Kwalificatie EK Voetbal: België - San Marino en Kazachstan - België (Rode Duivels)

Wanneer de Rode Duivels tegen San Marino winnen, is de deelname aan het EK Voetbal zeker.

België - San Marino: donderdag 10 oktober, 20u25, VTM
Kazachstan - België: Zondag 13 oktober, 14u40, VTM


Entertainment

Sergio & Axel: Van De Kaart

Nieuwe culinaire reisreeks waarin Sergio Herman en Axel Daeseleire naar Thailand, Japan, India, Mexico, Libanon en Scandinavië trekken, waar ze op ontdekkingstocht gaan naar bekende en onbekende smaken.

Woensdag 9 oktober, 21u45, VTM

Documentaires

Punk

Tweedelige muziekdocumentaire van Jesse James Miller over de geschiedenis van de punkmuziek.
 
De protopunkers van de Detroitse scene, waaronder The Stooges en MC5, laten de sixties achter zich en blazen in het begin van de seventies de New Yorkse muziekscene nieuw leven in met de New York Dolls en de Ramones. En dat geeft outsiders de kans om zich creatief uit te drukken en een revolutie in gang te steken. In 1976 stoten de Ramones op een levendige punkscene in Londen, wat leidt tot een tweede Britse invasie van de Verenigde Staten. Een triest hoogtepunt daarvan is de desastreuze Amerikaanse tour van de Sex Pistols en hun onvermijdelijke ondergang in 1978. Interviews met o.a. Debbie Harry, Joan Jett, John Lydon, Iggy Pop, Pauline Black en Marky Ramone.

Donderdag 10 oktober, 23u00, Canvas

Lachen, gieren, brullen

Comedy Live: Hans Teeuwen - Echte Rancune

Bejubelde cabaretvoorstelling van comedian Hans Teeuwen, met surrealistische acts, muzikale slapstick, en een heel arsenaal aan stemmen, personages en gebaren. 

Vrijdag 8 oktober, 20u40, CAZ

Lees ook: Meer over de Belgische misdaadreeks Unité 42



Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top