Eerste uitwedstrijd Red Flames in kwalificatiecampagne voor het EK

Sport | Op dinsdag 8 oktober om 17u10 zendt Q2 de eerste uitwedstrijd in de kwalificatiecampagne op weg naar het EK in Engeland in 2021. Bondscoach Ives Serneels heeft voor deze tweede kwalificatiewedstrijd in en tegen Roemenië 23 Red Flames opgeroepen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Roemeense dames zijn de tweede tegenstander van de nationale vrouwenploeg op weg naar het EK in Engeland in 2021. Vanaf 17.10 ontvangt Maarten Breckx huisanalisten Jan Mulder en Marc Degryse in de studio in Vilvoorde. Dirk Deferme zorgt voor wedstrijdcommentaar vanuit Roemenië. De wedstrijd is live te volgen bij Q2.

Voor de Red Flames is het niet de eerste keer dat ze oog in oog komen te staan met de Roemeense dames. In de vorige WK-kwalificatiecampagne zaten beide landen ook al in dezelfde groep en won onze nationale vrouwenploeg beide confrontaties.

Op 8 november voetballen de Red Flames hun derde wedstrijd in en tegen Kroatië en op 12 november spelen de nationale voetbalvrouwen opnieuw thuis. Litouwen is dan de tegenstander in thuishaven Leuven.

Bekijk de wedstrijd van de Red Flames dinsdag vanaf 17u10 op Q2 of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top