Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (17 oktober)

Films | Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Een flinke portie drama, actie, avontuur, komedie, romantiek, een extra dosis horror in de aanloop naar Halloween en ook al een vroege Sinterklaasfilm. Voor elk wat wils dus weer deze week in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. De herfst is nu definitief in het land, de avonden zijn fris, dus installeer je onder een knus dekentje voor je tv en geniet van de film.

Naar de Op aanvraag catalogus van Proximus Pickx? Druk op het 'On Demand'-knop van je afstandsbediening en hop... instant keuze uit een brede catalogus van films, programma's en concerten.

Hacker

De dertienjarige Benjamin is een zeer goede hacker, maar tevens een tiener die niemand vertrouwt na de dood van zijn moeder zeven jaar eerder. Hij heeft zijn vader nooit gekend en woont in een kindertehuis. Op een dag informeren twee mannen van de Deense geheime dienst hem dat een vrouw die erg lijkt op Benjamins moeder is gesignaleerd op het vliegveld. Na de eerste shock besluit Benjamin de zaak te gaan onderzoeken.

Deense actiefamiliefilm van Poul Berg, met met Rumle Kærså, Josephine Højbjerg en Signe Egholm Olsen

Hacker
is vanaf 14 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Killers Anonymous

Een groepje personen steunt seriemoordenaars en is bezig met het oplossen van een mysterie. Eén van hen zou namelijk verantwoordelijk zijn voor de moordaanslag op een Amerikaanse senator. De groepsleden ontdekken dat de dingen niet zijn zoals ze lijken en achterhalen de waarheid. Die ontdekking brengt grote gevolgen met zich mee.

Misdaaddrama van Martin Owen, met Tommy Flanagan, Rhyon Nicole Brown en Jessica Alba

Killers Anonymous
is vanaf 15 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Greta

Wanneer Frances in de New Yorkse metro een handtasje vindt, gaat ze voor goeie karmapunten en beslist ze om de eigenares op te zoeken. De elegante en stijlvolle Greta is haar uitermate dankbaar en vraagt de jonge vrouw binnen voor een kop thee. De twee kunnen het goed met elkaar vinden: Greta is als weduwe erg eenzaam en Frances herstelt nog van het verlies van haar moeder enkele maanden voordien. Maar dan doet Frances een onthutsende ontdekking: een kast vol identieke tasjes klaar om achtergelaten en vervolgens teruggebracht te worden door goedbedoelende vreemdelingen. Wat is Greta van plan?

Horrorfilm van Neil Jordan, met Isabelle Huppert, Chloë Grace Moretz en Maika Monroe

Greta
is vanaf 15 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Keepers

Een kleine boot nadert het grootste eiland van de Flannan archipel, een klein geïsoleerd eiland dat niet groter is dan een voetbalveld en 35 kilometer buiten de kust van Schotland ligt. Het doel is om routinematig de drie vuurtorenwachters af te lossen die 6 weken het licht hebben bediend. Wanneer ze het dok naderen is er niemand die hen begroet. De lier blijkt gebroken en de telefoon defect. De ervaren mannen Thomas, James en Donald zijn verdwenen. De olielampen zijn schoon en bijgevuld en de tafel gedekt voor het diner en er ontbreken twee gele overalls.

Thriller van Kristoffer Nyholm, met Gerard Butler, Peter Mullan en Celyn Jones

Keepers
is vanaf 15 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

The Sun Is Also a Star

Student en romanticus Daniel Bae en de in Jamaica geboren pragmaticus Natasha Kingsley ontmoeten elkaar op een magische dag in New York. Vonken vliegen er onmiddellijk vanaf tussen deze twee vreemdelingen, die elkaar misschien nooit hadden ontmoet als het lot niet had geholpen. Maar is het lot voldoende om de prille liefde over te laten gaan in ware liefde? Met slechts enkele uren op de klok in wat haar laatste dag in de VS lijkt te zijn, vecht Natasha net zo hard tegen de uitzetting van haar familie als ze vecht tegen haar ontluikende gevoelens voor Daniel.

Drama van Ry Russo-Young, met Yara Shahidi, Charles Melton en Faith Logan

The Sun Is Also a Star
is vanaf 16 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Yuli

Cuba, jaren 80. De rebelse Carlos - liefkozend Yuli genoemd door zijn vader Pedro - heeft de schoolbanken altijd weten te vermijden en is opgegroeid in de straten van Havana. In de hoop op een beter leven stuurt Pedro zijn getalenteerde zoon naar de Nationale Balletacademie van Cuba. Hoewel tegen zijn zin, en ondanks zijn aanvankelijke verzet, wordt Yuli uiteindelijk toch gegrepen door de wereld van het dansen. Het blijkt het begin van een legendarische carrière. Zo danste hij op zijn 25ste al bij het gerenommeerde Londense Royal Ballet, waar hij onder meer als eerste niet-witte danser ooit de rol van Romeo op zich nam. Tot op de dag van vandaag wordt Carlos Acosta wereldwijd als een van de beste dansers van zijn generatie beschouwd.

Biografisch muziekdrama van Icíar Bollaín, met Santiago Alfonso, Carlos Acosta, Keyvin Martínez

Yuli
is vanaf 16 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Sinterklaas en de vlucht door de lucht

De verwende Floor vraagt aan haar steenrijke vader een zwembad vol chocolademunten. Wanneer zelfs Sinterklaas hem niet kan helpen, ontvoert hij de Sint met zijn luchtballon. In ruil voor 1 miljoen munten zal hij Sinterklaas vrijlaten. Lukt het de Pieten om de munten te maken, zodat de Sint op tijd is voor pakjesavond?

Nederlandse familiefilm van Armando de Boer, met Yenthe Bos, Wilbert Gieske, Marijn De Valck en Tim de Zwart

Sinterklaas en de vlucht door de lucht
is vanaf 17 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Dragged Across Concrete

Brett en Anthony zijn een doorgewinterd politieduo. Bij arrestaties gaan de twee niet bepaald zachtzinnig te werk. Dat heeft grote gevolgen wanneer hun acties op een dag worden gefilmd en online geplaatst. Beiden worden per direct geschorst voor enkele maanden en komen zonder inkomsten thuis te zitten. Wegens geldgebrek besluiten ze vervolgens samen het criminele pad op te gaan. Dat gaat hen in eerste instantie makkelijk af en ze staan hun mannetje, maar gaandeweg ontstaan er nieuwe problemen en wordt de sfeer steeds grimmiger.

Politiedrama van S. Craig Zahler, met Mel Gibson, Vince Vaughn, Don Johnson en Tory Kittles

Dragged Across Concrete
is vanaf 17 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Child's Play

Een moeder geeft haar zoon een speelgoedpop voor zijn verjaardag, maar ze is zich niet bewust van het sinistere karakter...

Horrorfilm van Lars Klevberg, met Aubrey Plaza, Brian Tyree Henry en Gabriel Bateman

Child's Play
is vanaf 17 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top