Wie raakt op het goede spoor in de NFC: de Cowboys of de Packers?

Sport | Eleven Sports serveert dit weekend een verleidelijk programma met twee grote affiches in de NFC en de kans om zondag het fenomeen Patrick Mahomes aan het werk te zien.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Seattle Seahawks – Los Angeles Rams

Een wedstrijd die belangrijk zou kunnen blijken te zijn in de eindafrekening in de NFC West. Met de 49ers die goed op dreef zijn in de divisie, mag er niet te veel misgaan om volop te blijven meedraaien in de strijd om een plek in de play-offs. De Seahawks en de Rams tellen allebei drie zeges en één nederlaag en de winnaar van deze wedstrijd kan dus afstand nemen van de tegenstander van de dag. Seattle heeft het voordeel te kunnen rekenen op een Russell Wilson vol vertrouwen, terwijl Jared Goff 3 intercepties en een fumble liet optekenen tegen de Buccaneers.

Onze prognose: zege van de Seahawks

Seattle Seahawks - Los Angeles Rams, live om 2.20 uur in de nacht van donderdag op vrijdag op Eleven Sports 2. Heruitzending vrijdag om 20.20 uur en zaterdag om 12.40 uur.
 
Dallas Cowboys – Green Bay Packers


Na winst in de eerste drie wedstrijden van het seizoen kenden de Cowboys en de Packers vorige week een kleine terugslag. Niet helemaal oneervol, want de tegenstanders heetten respectievelijk de Saints en de Eagles. En om te vermijden dat er twijfel komt in de kleedkamer, kan een tweede nederlaag op rij best worden vermeden. Het wordt een bittere strijd tussen twee teams die favoriet zijn in de NFC en die allebei kunnen rekenen op een uitstekende verdediging.

Onze prognose: zege van de Cowboys

Dallas Cowboys - Green Bay Packers, live om 22.25 uur op zondag op Eleven Sports 3. Heruitzending maandag om 18.30 uur en dinsdag om 10.10 uur op Eleven Sports 2.
 
Indianapolis Colts – Kansas City Chiefs


De Colts moeten het stellen zonder Andrew Luck, maar kunnen rekenen op Jacoby Brissett die in het begin van dit seizoen flink presteert. In een heel evenwichtige AFC South (met vier teams die op 2-2 staan) kunnen ze zeker aanspraak maken op de play-offs. Maar deze week staan ze tegenover de offensieve machine van de Kansas City Chiefs, met in hun rangen Patrick Mahomes. Vorige week stokte de machine, want de MVP gooide geen enkele touchdown, maar toch konden de Chiefs winnen bij de Ravens.

Onze prognose: zege van de Chiefs

Indianapolis Colts - Kansas City Chiefs, live om 2.20 uur in de nacht van zondag op maadag op Eleven Sports 3. Heruitzending maandag om 21.50 uur en dinsdag om 16.00 uur op Eleven Sports 2.

Lees ook:

Ontdek de 32 ploegen die de Super Bowl willen spelen

Ontdek hier meer over het 
sportaanbod van Proximus Pickx

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top