Tops en flops van week 4 in de NFL

Sport | Gardner Minshew doet Nick Foles vergeten, de NFL ontdoet zich van een van zijn bad boys en de sfeer van de grote dagen bij Chicago.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Speler van de week – Gardner Minshew (Jacksonville Jaguars)

Met zijn snor is hij een van de grote sterren van het seizoen en ook zijn prestaties bevestigen zijn status. Gardner Minshew bezorgde zijn ploeg tegen de Broncos de overwinning met een laatste indrukwekkende drive. Hij toont al zijn precisie, handigheid en koelbloedigheid, zoals bij zijn pass die hij gaf nadat hij enkele tackles had ontweken. In Jacksonville heeft niemand het nog over Nick Foles...

De ploeg van de week – De offensive line van de Eagles

Donderdag stond Philadelphia tegenover de sterke verdediging van de Green Bay Packers. De aanvallers van de Eagles bleken de sterksten: het team liet geen enkele sack of turnover toe. En ook al kwamen Green Bay aanvallend wat beter voor de dag, wonnen de Eagles toch met 34–27.

De slechte leerlingen van de klas – Verdedigers die tacklen met de helm vooruit

Slechte punten zijn er deze week voor meerdere spelers, namelijk de verdedigers die schandalige tackles inzetten met de helm vooruit.

Zoals bij de tackle van Derreck Barnett (Eagles) op Jamaal Adams (Packers)Jonathan Jones (Patriots) op Josh Allen (Bills)Donovan Smith (Buccaneers) op Marcus Peters (Rams)En Vontaze Burfict (Raiders) op Jack Doyle (Colts)Alleen Burfict werd hiervoor bestraft en geschorst voor de rest van het seizoen. De NFL heeft van de bescherming van de gezondheid van de spelers een prioriteit gemaakt, maar nu moeten ook nog alle scheidsrechters volgen ...

De flopploeg van de week – Washington Redskins

Wie vindt er een positief puntje bij de Redskins? Deze ploeg is een lege doos en de vervanging van de quarterback op zondag lijkt niet veel te zullen veranderen. De rookie Dwayne Haskins werd in moeilijke omstandigheden voor de leeuwen gegooid en hij heeft afgezien (107 yards, 3 intercepties). De running game heeft hem ook niet echt geholpen ...

De beweging van de week – De backward pass van Travis Kelce

Een backward pass, het is een wapen dat je weinig ziet in de NFL: je bent te bang om de bal te verliezen. Toch kun je er een actie mee voortzetten en terreinwinst boeken. En als de pass zo meesterlijk wordt gegeven zoals Travis Kelce die uitvoerde met LeSean McCoy (Chiefs), wordt het een meesterwerk.


 
Ook deze catch van Christian McCaffrey is spectaculair en bewijst dat hij op meer dan één vlak gevaarlijk kan zijn.

Feestje van de week – Chicago Bears

Chicago zette zich door in het duel van het noorden tegen Minnesota na een nieuwe defensieve demonstratie. De kleedkamer werd getransformeerd in een nachtclub en de Bears hebben duidelijk gevoel voor ritme!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top