NFL: een topweekend in de NFC op Eleven Sports

Sport | Als we even kijken naar de zes ploegen die we dit weekend op Eleven Sports aan het werk zullen zien, dan zijn die tot nu toe goed voor 13 zeges en 5 nederlagen. Boeiende wedstrijden in het verschiet dus tussen de pretendenten voor de play-offs in de divisie NFC.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Green Bay Packers – Philadelphia Eagles
 
Met Aaron Rodgers loopt er in de rangen van de Packers een van de beste quarterbacks uit de league, maar de Packers danken hun succes momenteel aan hun verdediging. De franchise uit Wisconsin hebben een score van 3-0, na winst tegen onder meer twee rivalen in de divisie, de Bears en de Vikings.
 
Zij moeten het nu opnemen tegen de Eagles die een teleurstellende score (1-2) kunnen voorleggen als we de kwaliteit van de basisspelers in aanmerking nemen. De ploeg heeft echter af te rekenen met tal van blessures en heeft een moeilijke kalender voor de boeg. Een zege is dus broodnodig, want anders wordt de kloof naar de play-offs al groot.
 
Onze pronostiek: overwinning van de Packers
 
Green Bay Packers – Philadelphia Eagles, live om 2.20 uur in de nacht van donderdag op vrijdag op Eleven Sports 2. Heruitzending vrijdag om 17.50 uur en zaterdag om 12.10 uur.
 
Chicago Bears – Minnesota Vikings
 
Deze twee teams uit de NFC North hebben allebei een quarterback die onregelmatig presteert, maar de Vikings kunnen rekenen op een sterk veldspel. In Chicago maakt de verdediging het verschil. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een gesloten, maar heel intense wedstrijd.
 
Onze pronostiek: overwinning van de Bears

Chicago Bears – Minnesota Vikings, live om 22.25 uur op zondag op Eleven Sports 3. Heruitzending maandag om 17.30 uur en dinsdag om 10.20 uur op Eleven Sports 2.
 
New Orleans Saints – Dallas Cowboys
 

De Saints hebben de afwezigheid van Drew Brees goed opgevangen en wonnen in Seattle. De Cowboys lijken echter nog een niveau hoger te zijn dan de Seahawks en Teddy Bridgewater zal door de verdediging van Dallas onder druk worden gezet. Als de Cowboys een vierde zege op rij te pakken krijgen, bevestigen zijn dat er in de NFC rekening met hen zal moeten worden gehouden.
 
Onze pronostiek: overwinning van de Cowboys

New Orleans Saints – Dallas Cowboys, live om 2.20 uur in de nacht van zondag op maadag op Eleven Sports 3. Heruitzending maandag om 20.50 uur en dinsdag om 13.35 uur op Eleven Sports 2.

Lees ook:

Ontdek de 32 ploegen die de Super Bowl willen spelen

Ontdek hier meer over het 
sportaanbod van Proximus Pickx


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top