Tops en flops van week 3 in de NFL

Sport |
Daniel Jones is de King of New York, de Falcons stellen teleur, de Saints doen het best goed zonder Drew Brees, en de Chiefs zorgen zoals steeds voor spektakel.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De speler van de week – Daniel Jones (New York Giants)

De druk op de schouders van Daniel Jones moet enorm zijn geweest bij zijn eerste wedstrijd als startende quarterback van de Giants. De rookie van 22 jaar bewees echter dat hij een nieuw tijdperk kan inluiden. Zijn stats zijn indrukwekkend: 336 passing yards, 2 passing touchdowns, 2 rushing touchdowns en een passer rating van 112,7. Maar hij toonde vooral veel maturiteit. De avond van de Giants zou perfect zijn geweest als Saquon Barkley zich niet had geblesseerd aan de enkel.


De eerste TD van Daniel Jones



Zijn laatste drive

De ploeg van de week – New Orleans Saints

Drew Brees was er niet, maar de rest van de ploeg was wel op de afspraak. Alvin Kamara (foto) maakte een rushing touchdown en een receiving touchdown en Teddy Bridgewater toonde zich ijverig en betrouwbaar. De Saints wonnen in Seattle (27-33) en dat is nooit een makkelijke opdracht. In een divisie die niet van het allerhoogste niveau in de competitie is, zou New Orleans niet al te veel te lijden moeten hebben van de tijdelijke afwezigheid van zijn startende quarterback.

De slechte leerling van de week – Miles Killebrew (Detroit Lions)

Deze week is het een moeilijke keuze wie met de ezelsoren in de hoek moet gaan staan: Miles Killebrew of de scheidsrechters van het duel tussen Detroit en  Philadelphia. De linebacker van de Lions maakte zich schuldig aan een vreselijke facemask bij Miles Sanders, zonder dat die werd bestraft. Het minste wat men had kunnen verwachten, was een uitsluiting. Gelukkig staat het hoofd van de running back van de Eagles goed op zijn romp.

De flopploeg van de week – Atlanta Falcons

Vorige week werd nog op het nippertje gewonnen van Philadelphia, maar dat kon de moeilijkheden van Atlanta niet verhullen. De quarterback van de Falcons wierp al 6 intercepties in de eerste drie wedstrijden, terwijl hij vorig jaar over het hele seizoen maar aan 7 stuks kwam. Voeg daarbij een ware vloed van penalty's (16 vorige zondag tegen de Colts) en dan wordt het moeilijk om een wedstrijd American football te winnen.

De beweging van de week – De touchdown van Demarcus Robinson (Kansas City Chiefs)

De aanval van de Chiefs blijft een van de spectaculairste van de competitie. De one-handed catch van Demarcus Robinson op de pass van Patrick Mahomes was een meesterstuk. Kansas City won met 33-28 van de Ravens, maar het is niet uitgesloten dat de twee ploegen tegenover elkaar staan in de play-offs in januari.


 
Ook de touchdown van 100 yards na de kick-off door Jamal Agnew bij de zege van de Lions tegen de Eagles (27-24) is meer dan de moeite waard.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top