De films die je in oktober op Netflix gezien moet hebben

Films | De herfst is in het land. Een goede reden om gezellig binnen te blijven om te bekomen van de lange zomer. En om goede films te kijken natuurlijk! Wij maakten een selectie uit de films die in oktober op Netflix te zien zijn.

Door MF

Deel dit nieuws

El Camino: A Breaking Bad Movie

Toen de serie 'Breaking Bad' afgelopen was, bleven heel wat kijkers verweesd achter. De fans konden dan ook niet wachten tot 'El Camino: A Breaking Bad Movie' uitkwam. Zoals zijn naam al laat vermoeden, is de film een vervolg op de serie 'Breaking Bad'. De release van 'El Camino' staat gepland tijdens de eerste dagen van oktober. Wat je zal ontdekken? Wat er in El Camino gebeurt na alle gebeurtenissen in de laatste aflevering van 'Breaking Bad'.

In the Tall Grass

'In the Tall Grass' is een adaptatie van de roman van Stephen King. Nu Halloween voor de deur staat, brengt Netflix heel wat horrorfilms uit. De onbetwiste koning van dit genre is natuurlijk Stephen King en Netflix dook dan ook in zijn werk voor deze film. Het verhaal is eenvoudig en tegelijk enorm angstaanjagend: twee kinderen gaan spelen in het hoge gras en verliezen de weg ...

Eli

Op het lijstje Halloweenfilms prijkt ook 'Eli', dat vanaf 18 oktober op Netflix te zien zal zijn. Het verhaal speelt zich af in een gespecialiseerd ziekenhuis. Het jongetje Eli wordt er behandeld voor een zeldzame ziekte. Hij ontdekt al snel dat het spookt in het ziekenhuis ...

The Laundromat

Netflix heeft alles uit de kast gehaald voor 'The Laundromat'. In deze film spelen Meryl Streep, Gary Oldman, Sharon Stone en Jeffrey Wright mee. Zwaargewichten genoeg dus! 'The Laundromat' is geïnspireerd op het verhaal van de Panama Papers. Met een casting om u tegen te zeggen en een verhaal dat gebaseerd is op waargebeurde feiten, mikt Netflix op de Oscars!

Dolemite Is My Name

Eddie Murphy is niet vaak te zien op het witte doek, maar wel op Netflix. De Amerikaanse zender heeft beslist om in deze acteur te investeren. 'Dolemite Is My Name' is dan ook een komedie die Eddie Murphy op het lijf geschreven is. De comedian kruipt er in de huid van een excentriek personage en dat doet hij wonderwel ...

Rattlesnake

Nadat Zak Hilditch '1922' voor zijn rekening nam, gaat hij nu opnieuw aan de slag voor Netflix. De regisseur brengt een misdaaddrama dat perfect past bij Halloween. 'Rattlesnake' volgt een alleenstaande moeder die hulp zoekt voor haar dochter die gebeten werd door een ratelslang. Een vrouw wil haar helpen in ruil voor een wederdienst: een onbekende doden in de woestijn van Tulia in de staat Texas.

The King

Deze film ging uiteraard niet onopgemerkt voorbij. Al voor de release op 11 oktober deed 'The King' heel wat inkt vloeien. En daar heeft de indrukwekkende cast alles mee te maken: Timothée Chalamet ('Call Me by Your Name'), Joel Edgerton, Robert Pattinson en Lily-Rose Depp. In dit Shakespearedrama moet Hal tegen zijn zin de troon bestijgen na de dood van zijn vader.

In the Shadow of the Moon

In de thriller 'In the Shadow of the Moon' zien we Michael C. Hall (Dexter) aan het werk. De film volgt een seriemoordenaar en een detective uit Philadelphia die volledig door hem geobsedeerd is. Het wordt een aartsmoeilijke achtervolging, want de seriemoordenaar slaat maar één keer om de negen jaar toe. Als ze hem willen vatten, moeten ze dus bij de pinken blijven ...

Living with Yourself

In deze komedie zien we een hilarische Paul Rudd. Hij speelt Miles, een man die niet tevreden is met zijn leven. Er wordt hem een innovatieve behandeling aangeboden waarbij hij simpelweg wordt vervangen door een andere versie van zichzelf. Deze nieuwe Miles is uiteraard een verbeterde versie! Netflix is overtuigd dat dit een succes wordt en maakte er een miniserie in 8 afleveringen van.

Raising Dion

Na het overlijden van zijn vader ontwikkelt Dion mysterieuze talenten. Zijn moeder Nicole moet omgaan met de dood van haar man en tegelijk haar zoon beschermen. 'Raising Dion' is meer dan een superheldenfilm. Dion is een bijzonder kind, wat de film net dat tikkeltje interessanter maakt. Anders was de film het zoveelste drama over de moeilijke weg van een vrouw die haar kind alleen moet opvoeden. Het leven, dus.



Kies nu voor Netflix als tv-bonus in je Tuttimus of Familus pack van Proximus Pickx!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top