Populair bij de kleintjes: ‘Boss Baby: Back in Business’

Kids | Krijg jij ook maar niet genoeg van baby’s in maatpak? Dan hebben wij goed nieuws: Netflix serveert twee seizoenen van ‘Boss Baby: Back in Business’ en breit er volgend jaar nog een vervolg aan!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het eerste seizoen van Dreamworks’ The Boss Baby: Back in Business was een schot in de roos, en ook het tweede seizoen is populair. Op het vervolg moeten we wachten tot volgend jaar, maar tot dan genieten we gewoon verder van baby’s in maatpakken.
Het tweede seizoen gaat verder waar het eerste geëindigd is.

Baby Corp heeft geen CEO meer, en dus grijpt een ambitieuze nieuwkomer zijn kans: Turtleneck Superstar CEO Baby (Cynthia Erivo) ziet een job als bedrijfsleidster helemaal zitten. Haar geheime wapen: een serum dat baby’s altijd heerlijk doet ruiken, wat er ook gebeurt. Aan Boss Baby en de troepen om het serum uit de handen van de vijand te houden. Het nieuwste gevaar in de strijd om de liefde: geen puppy’s, geen kittens, maar … bejaarden!



Het tweede seizoen van Boss Baby: Back in Business omvat net als het eerste seizoen dertien afleveringen van een klein half uur. Ideaal om tussendoor samen met de kinderen te bekijken dus!

Nu op Netflix!
 
Kies nu voor Netflix als tv-bonus in je Tuttimus , Familus of Minimus pack van Proximus Pickx en bekijk deze serie rechtstreeks op je tv-scherm (menu ‘op aanvraag’ > series of via kanaal 204)!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top