De avontuurlijke koala van Studio 100 TV is nu ook te zien op het grote scherm! Een paar geluksvogels gingen dankzij Enjoy! in avant-première naar ‘Blinky Bill, de film’.

‘Blinky Bill, de film’ is sinds 18 september 2019 te zien in de Belgische bioscopen. Een paar geluksvogels mochten met Proximus Enjoy! naar de avant-première én maakten kennis met de Australische tekenfilmheld himself.

Bekijk hier een filmpje:Het verhaal van ‘Blinky Bill, de film’ werd geschreven door Deane Taylor, Noel Cleary, Alexs Stadermann en Alex Weight en speelt zich af voor het verhaal van de serie.

Blinky Bill is een kleine koala met flink wat verbeelding. Als avonturier in hart en nieren droomt hij ervan om het stadje Greenpatch de rug toe te keren en in de voetsporen te treden van zijn vader, die op expeditie is. Meneer Bill is al een tijdje spoorloos verdwenen in de Outback. Blinky is de enige die gelooft dat zijn vader nog leeft.

Maar buiten is het erg gevaarlijk, vol met grote en kleine wilde dieren. Blinky's moeder is erg bezorgd en houdt hem dicht bij haar. Blinky doet niets liever dan anderen een poets bakken, samen met zijn vriendjes Klodder de kangoeroe, Marcia de muis en Robert de liervogel. De guitige vrienden grijpen elke kans om meneer Kronkelpoot, een varaan die zichzelf tot burgemeester van de stad heeft uitgeroepen, voor schut te zetten.

Wanneer Blinky op een mystiek teken botst dat aanwijzingen geeft waar zijn vader zou kunnen zijn, wordt de lokroep van het avontuur onweerstaanbaar. Maar als Blinky zijn vader ooit wil vinden en heelhuids naar Greenpatch wil terugkeren, zal hij moeten leren om met nieuwe metgezellen samen te werken om de grootste uitdaging van allemaal te overleven: het ruige Australische binnenland…

Bekijk hier de trailer:Zowel de tekenfilm als de film werden gemaakt in de Flying Bark studio ’s van Studio 100 in Sydney. Het is een episch en ontroerend verhaal, verteld door de stemmen Walter Baele, Arnold Willems, Britt Van Der Borght, Govert Deploige, Ludo Hellinx en vele anderen.
 
Enjoy!

Ben jij Proximus-klant, en wil jij ook eens graag naar een avant-première? Of tickets winnen voor bijzondere evenementen?

Met Enjoy! doen we graag een extraatje voor onze trouwe klanten. Daarom vind je in MyProximus Enjoy!-deals en -experiences.
Open MyProximus online of via je app, klik op ‘Mijn voordelen’ en krijg meteen een overzicht!