Het heetste showbizznieuws van de week

Er gaat geen week voorbij zonder verse showbizzroddels… De nieuwe partner van Joke Devynck is een vrouw, Rob de Nijs lijdt aan Parkinson en kondigt zijn afscheid aan en Jennifer Lawrence zou stiekem getrouwd zijn. De opmerkelijkste nieuwtjes uit het BV- en Hollywooduniversum lees je hier!

Joke Devynck komt uit de kast

Joke Devynck komt uit de kast © Belga

Afgelopen weekend werden de Ensors uitgereikt op het filmfestival van Oostende, de prijzen voor beste Vlaamse films en series. Een opgemerkte gast op de rode loper was Joke Devynck. De 46-jarige actrice verscheen namelijk voor het eerst in het openbaar met haar vriendin Valery, een kunstenares. Eerder vormde Devynck jarenlang een koppel met acteur Johan Heldenbergh. De twee hebben samen drie kinderen en gingen in 2013 uit elkaar.

Rob de Nijs kondigt afscheid aan

Rob de Nijs kondigt afscheid aan © Isopix

Onlangs viel de Nederlandse zanger Rob de Nijs (76) nog van het podium tijdens een optreden en dat blijkt nu geen toeval te zijn. De zanger zit in het beginstadium van de ziekte van Parkinson en kondigde dan ook het einde van zijn carrière aan.

Dat doet hij wel niet zonder afscheid te nemen van zijn publiek. "Ik wil nog een nieuwe cd maken en op een nette manier, na zestig jaar, afscheid nemen van het publiek. Ik maak mijn huidige tour gewoon af en dan volgt volgend jaar een afscheidstour langs alle provincies en een allerlaatste concert in Amsterdam", aldus de zanger in het weekblad Privé.

Rob de Nijs is bekend van successen zoals 'Ritme van de Regen', 'Jan Klaassen de Trompetter', 'Dag zuster Ursula', 'Malle Babbe' en 'Banger Hart'.

Geert Hoste wordt jurylid in 'De Slimste Mens ter Wereld'

Geert Hoste wordt jurylid in 'De Slimste Mens ter Wereld' © Photonews - Pieter-Jan Vanstockstraeten

Het VIER-programma 'De Slimste Mens ter Wereld' heeft er dit najaar een nieuw jurylid bij. Niemand minder dan Geert Hoste, bekend van zijn eindejaarsconferences, zal de jury vervoegen. Hoste vertelde in Het Laatste Nieuws dat presentator Erik Van Looy hem al jaren probeerde te strikken als kandidaat.

"Al jaren vroeg hij me om als kandidaat aan te treden, maar dat kwam nooit uit door mijn conferences. Dit jaar maakte hij me duidelijk dat de keuze zich beperkte tussen jurylid worden of mee naar Antwerp gaan kijken. Ik ben overstag gegaan."

Met Jaak Van Assche raakte deze week ook nog de naam van een nieuwe kandidaat bekend. De 79-jarige acteur wordt de oudste deelnemer ooit aan de populaire tv-quiz.

Elke Pattyn niet langer nieuwsanker bij 'VTM Nieuws'

Elke Pattyn niet langer nieuwsanker bij 'VTM Nieuws' © vtm

Geen Elke Pattyn meer als nieuwsanker bij 'VTM Nieuws'. De nieuwsdienst maakte dinsdag in een korte mededeling bekend dat in onderling overleg besloten werd om de samenwerking te beëindigen. Een echte verrassing is dat niet, nadat Pattyn vorig jaar de spil was van een vete op de redactie. Pattyn uitte toen met twaalf collega's bezorgdheden over VTM Nieuws, iets wat uiteindelijk vooral een aanklacht tegen toenmalig hoofdredacteur Nicolas Lataire leek.

Het vertrek van Pattyn zou ook een praktische kant hebben: volgens bronnen in Het Nieuwsblad wordt er gesproken over het afschaffen van het VTM Nieuws van 13 uur.

Clara Cleymans getuigt over ongewenste intimiteiten

Clara Cleymans getuigt over ongewenste intimiteiten © Photonews - Peter Malaise

In 'Gert Late Night' vertelde actrice Clara Cleymans deze week hoe ze in het verleden benaderd werd door een Franse regisseur, die vervolgens misbruik van haar probeerde te maken. In de rubriek Bedgeheimen met James Cooke had ze het over een afspraak om over een project te praten, die ontaardde.

"Opeens zei hij: 'Oké, we hebben nu gepraat. Maar kunnen we niet onder ons twee praten? Kunnen we niet naar een hotel rijden?' En natuurlijk heb je dan zoiets van: dit klopt niet. Een stemmetje was aan het roepen: 'Ga uit deze auto. Nu'. Maar een hardnekkige beleefdheid deed me blijven zitten in die auto. Daar zijn dingen gebeurd die echt niet oké waren. Daarom vind ik die #metoo wel goed."

Gelukkig viel er op de boot van Gert Verhulst ook goed nieuws te rapen over Clara Cleymans. Ze verklapte er dat ze opnieuw een meisje verwacht met haar man Jo Mahieu, een zusje dus voor dochter Jeanne.

Bekentenis Andy Peelman over vaderschap doet stof opwaaien

Bekentenis Andy Peelman over vaderschap doet stof opwaaien © Photonews - Florian Van Eenoo

Acteur Andy Peelman uit De Buurtpolitie werd afgelopen zomer voor het eerst papa van dochtertje Feline. In 'De Meeloper', de podcast van QMusic-presentator Sam De Bruyn, deed hij enkele opvallende uitspraken over zijn kersvers vaderschap, die niet door iedereen gesmaakt worden.

"Als dat eruit komt, zie je dat niet graag in het begin. Ik weet dat het een taboe is, maar je kan toch niet zeggen dat je daar meteen verliefd op bent en dat graag ziet als dat geboren wordt? Dat moet toch letterlijk en figuurlijk groeien", aldus Peelman. "Misschien ben ik de uitzondering, maar bij mij is het niet het geval. In het begin is zo’n kindje iets plat. Dat weent, dat eet, dat schijt, dat doet niets."

Peelman is er wel van overtuigd dat die liefdevolle gevoelens nog wel zullen komen. Toch vielen zijn uitspraken niet bij iedereen in goede aarde. Op de Facebook-pagina van QMusic verschenen reacties als "Je moest je schamen" en "Ik hoop dat uw dochter dit nooit moet lezen".

Excuses van Fabrizio aan Pommeline

Excuses van Fabrizio aan Pommeline © Photonews - Joel Hoylaerts

Over de relatiebreuk van Temptation Island-sterren Fabrizio en Pommeline is al heel wat inkt gevloeid. Nu de laatste aflevering van 'Tempation Island VIPS' in Nederland op antenne is gegaan, doorbreekt Fabrizio de stilte op zijn Instagram-profiel en biedt daarbij expliciet zijn verontschuldigingen aan.

"Lieve Pommeline, het spijt me. Oprecht. Mijn fouten zijn niet goed te praten, dat weet ik. Maar wat had ik een krop in m’n keel bij het terugzien van dat laatste kampvuur. Ik zal onze herinneringen koesteren. Ik verdiende je niet." (…) "Ik besef heel goed welke schade ik heb aangericht, maar je staat er nog. Sterker dan ooit. Ik wens je veel geluk in alles wat je doet."

In de laatste aflevering bleek trouwens dat de breuk niet in Thailand gebeurde, ondanks de moeilijke tijd die de twee er doormaakten. Bij het laatste kampvuur ging Fabrizio zelfs op zijn knie om 'zijn' Pommeline (opnieuw) ten huwelijk te vragen. Maar in België kwam hun relatie dan toch ten einde.

Pommeline, die ondertussen al een nieuwe relatie heeft, heeft zijn excuses aanvaard.

Bij ons is 'Tempation Island VIPS' momenteel nog te zien op VIJF.

'Taboe' genomineerd voor Emmy

'Taboe' genomineerd voor Emmy © VRT

Het Eén-programma 'Taboe', gemaakt door het productiehuis Panenka, maakt kans op een Internationale Emmy Award, de prestigieuze internationale televisieprijzen die op maandag 25 november in New York worden uitgereikt.

Het programma werd genomineerd in de categorie Non-Scripted Entertainment en moet het daarin opnemen tegen de Argentijnse versie van 'The Voice', het Britse 'The Real Full Monty: Ladies Night' en het Indiase programma 'The Remix'. De voorbije twee jaar ging een Belgische programma in die categorie al met de hoofdprijs aan de haal: in 2017 won 'Sorry voor alles', vorig jaar viel 'Hoe zal ik het zeggen?' in de prijzen.

'Taboe' was in het voorjaar van 2018 te zien op Eén. In het programma, geregisseerd door Kat Steppe, lacht Philippe Geubels met mensen waar je eigenlijk niet om mag lachen.

"Jennifer Lawrence in het huwelijksbootje gestapt"

"Jennifer Lawrence in het huwelijksbootje gestapt" © Photonews - Ian West

In februari kondigde actrice Jennifer Lawrence (29) via haar woordvoerder haar verloving aan met galeriehouder Cooke Maroney (34). Volgens verschillende Amerikaanse media zou het huwelijk ondertussen hebben plaatsgevonden. De twee werden afgelopen maandag gezien bij de burgerlijke stand in New York met officiële documenten in de hand. Huwelijksdocumenten dus naar alle waarschijnlijkheid. Lawrence vierde eerder al haar vrijgezellenfeest samen met zangeres en goede vriendin Adèle.

Rod Stewart genezen van prostaatkanker

Rod Stewart genezen van prostaatkanker © Photonews - Ian West

Rod Stewart maakte deze week bekend dat hij genezen is van prostaatkanker na een behandeling die twee jaar geduurd heeft. De zanger communiceerde eerder niet over zijn ziekte, maar deed dat nu toch om mannen ertoe aan te zetten zich regelmatig te laten onderzoeken, zodat de ziekte in een vroeg stadium kan opgespoord worden.

"Als ik nu genezen ben, dan komt dat doordat ik me er op tijd mee bezig gehouden heb, zodat de ziekte vroeg aan het licht kwam. Mannen, ga op tijd naar de dokter", is de boodschap van Stewart in een mededeling van Prostate Project. De zanger kwam met het nieuws naar buiten tijdens een fondsenwerving voor kankeronderzoek in Surrey in het zuiden van Engeland.

Zesde kind op komst voor Alec Baldwin

Zesde kind op komst voor Alec Baldwin © Photonews

De Amerikaanse acteur Alec Baldwin (61) en zijn vrouw verwachten hun vijfde kind. Hilaria Baldwin, een 35-jarige fitnessinstructrice, maakte het goede nieuws bekend via Instagram. Eerder dit jaar kreeg ze nog een miskraam.

"Het is nog heel vroeg, maar we hebben ontdekt dat er een klein mensje in mij zit. Het geluid van dit sterke hart maakt me zo blij - vooral vanwege het verlies dat we in het voorjaar hebben ervaren", schrijft Hilaria. Verder doet ze ook een oproep aan de paparazzi om haar met rust te laten.

De twee zijn al ouders van dochter Carmen Gabriela (6) en zoons Rafael Thomas (4), Leonardo Ángel Charles (3) en Romeo Alejandro David (1). Baldwin heeft ook al een dochter van 23, Ireland, die hij kreeg met zijn ex-vrouw Kim Basinger.

Music Maestro

AB Canape: sfeervolle genremix van The Cat Empire

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje per beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

Canvas selecteert: een bloemlezing van de Koningin Elisabethwedstrijd

Nu de prestigieuze Koningin Elsabethwedstrijd deze jaargang uitgesteld is, komt Canvas met een alternatief op de proppen. De cultuurzender grasduinde in de geschiedenis van het concours en zendt het k

AB Canapé: de oorstrelende indietronica van gouden trio Alt-J

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje per beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

'Topickx of the week' - Dena's Iraanse roots

In de derde aflevering van 'Topickx of the week' dompelt comédienne Dena Vahdani ons onder in haar Iraanse roots. Veel mensen kennen Iran voornamelijk als aartsvijand van de VS, maar de Brusselse toon

Mel B, van Spice Girl tot X Factor

Mel B doet bij iedereen een belletje rinkelen als voormalig lid van de Spice Girls. Toch houdt ze zich tot op de dag van vandaag op in de muziekwereld, zij het voornamelijk als jurylid bij talentensho

AB Canapé: classic rock uit het kraaiennest van The Black Crowes

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje per beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

Clip van de week: I Wanna Go Outside

'We live in strange times', zoals de Engelse schrijver Douglas Adams placht te zeggen. In heel wat landen ligt het sociale leven nog steeds grotendeels plat. Ook wij Belgen moeten nog zoveel mogelijk

AB Canapé: de zoetgevooisde stem van singer-songwriter Suzanne Vega

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje bij beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

AB Canapé: de experimentele postrock van Son Lux

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje per beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

Willy geeft Belgische artiesten duwtje in de rug

Het zijn geen fijne tijden voor artiesten, zeker niet nu alle massa-evenementen gedurende deze zomer zijn afgezegd. Radiozender Willy steunt artiesten al vanaf het begin van de coronacrisis en lanceer

Proximus Pickx Live bij je thuis – Elke avond om 21u: een exclusief concert (25 – 29 mei)

Het bedrijfsleven komt stilaan op gang, en shoppen behoort ook opnieuw tot de mogelijkheden maar het coronavirus maakt het nog altijd onmogelijk om live een concert bij te wonen. Proximus doet daarom

AB Canapé: de Schotse synthpop van Chvrches

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje per beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

Sport in de kijker

One day, one goal: Sony Anderson rondt collectief meesterwerk van Lyon af tegen Inter

We moeten al terug naar de vroege jaren 2000 om de hoogdagen van Lyon te herbeleven. De club werd in die periode zeven keer na elkaar kampioen in Frankrijk. Les Gones schitterden daarnaast ook op het

Gent snoept rivaal Club Brugge op nippertje tweede plaats af in eerste play-offjaar

2010 zal voor altijd de geschiedenis ingaan als het jaar waarin de play-offs hun intrede deden in het Belgische voetbal. Anderlecht zou met enig gemak kampioen worden, maar de strijd om de tweede plaa

One day, one goal: het geniale puntertje van Ronaldinho

De legende van Ronaldo de Assis Moreira, aka Ronaldinho, staat in de annalen van de voetbalgeschiedenis gebeiteld. Op 8 maart 2005 toonde de Braziliaanse baltechnicus een glimp van zijn klasse, ditmaa

De ultieme elf van de Rode Duivels: de rechtermiddenvelder

In de zevende aflevering in onze zoektocht naar het ultieme elftal van de Rode Duivels laten we je opnieuw kiezen uit een viertal voormalige en huidige Rode Duivels die naam en faam maakten op de posi

Ons wielerjargon: de bezemwagen, de schrik van elke sprinter

De coronacrisis bezorgde dit voorjaar menig wielerliefhebber een aantal teleurstellende maanden. Om het lange wachten toch enigszins te verzachten, laten we bij Proximus Picxk elke week ons licht schi

On this day: het Heizeldrama, gitzwarte bladzijde in de voetbalgeschiedenis

Vandaag, 29 mei 2020, is het exact 35 jaar geleden dat het ondenkbare gebeurde tijdens de Europacup I-finale in het Heizelstadion in Brussel. Een blunder van de organisatie leidde tot een clash tussen

One day, one goal: Mario Balotelli schiet Duitse doel aan flarden

Sommige doelpunten worden jaren na datum nog uitgebreid besproken, omwille van de schoonheid van uitvoering, de wedstrijdomstandigheden of de iconische viering. In de halve finale tussen Italië en Dui

Drievoudig Engels kampioen Blackburn Rovers verkommert in de Championship

In de loopgraven van de Championship mag Blackburn Rovers met een achterstand van slechts drie punten op een play-offplaats nog hopen op een ticketje voor de Premier League voor volgend seizoen. Maar

Jan Van den Bergh: "Of ik de promotiefinale bij OH Leuven kan meespelen, is een keuze die in mijn plaats genomen zal worden"

Een nieuwe week betekent een nieuwe aflevering van Proximus Sports Remote! Deze week bespreekt Nicolas De Brabander samen met zijn gasten Mo Messoudi en Jan Van den Bergh de Belgische en international

One day, one goal: Michael Owen bezorgt Argentijnse defensie een verkoudheid

Sommige doelpunten worden jaren na datum nog uitgebreid besproken, omwille van de schoonheid van uitvoering, de perfecte timing of de wedstrijdomstandigheden. Zo ook op het WK 1998, waar de amper 18-j

Het Signal Iduna Park of de arena van de gevreesde Gele Muur

Borussia Dortmund dankt zijn successen in grote mate aan zijn fervente supporters die iedere keer opnieuw en masse afzakken naar het Signal Iduna Park. Maar wat is het verhaal achter het mythische sta

One day, one goal: Pirlo etaleert zijn genialiteit tegen Parma

Sommige goals zijn iconisch vanwege de omstandigheden – een WK, bijvoorbeeld – andere behoren dan weer tot het grootboek der voetbalistieke wonderen omwille van hun intrinsieke schoonheid. Tot die laa

Focus op films, series & tv

Cinemajargon: director’s cut

Flashback, sequel, cliffhanger… Nadat we deze begrippen voor je ontleedden, legt Proximus Pickx deze week uit wat ‘The Director’s cut’ betekent. Een speciaal recht dat in de cinemawereld enkel aan reg

Vijf sterren die dankzij Tiktok aan populariteit winnen

Jonge adolescenten die een nieuw sociaal netwerk ontdekken, het zorgt er telkens weer voor dat nieuwe sterren oprijzen. Of het nu gaat om bestaande sterren die nog populairder worden via een eigen acc

Werelddag zonder tabak: 5 voorbeelden die je beter niet volgt

Voor de Werelddag zonder tabak duikt Proximus Pickx in het collectieve filmgeheugen om er enkele voorbeelden van verstokte rokers uit te lichten. Voorbeelden die geen navolging verdienen, wel te verst

Apocalyptische doem in film: vijf toppers

VTM zendt vanavond World War Z uit, een apocalyptische blockbuster waarin Brad Pitt door horden zombies wordt belaagd. Onder het motto ‘Eens verdoemd, altijd verdoemd’ tippen we nog vier recente apoca

Memorabel op de Vlaamse buis: nostalgie met 'Wie wordt Euromiljonair'?

In de coronacrisis kijken we vaak nostalgisch terug op zaken die vroeger mochten en nu even niet meer. Wij focussen op een andere soort nostalgie: televisieprogramma’s. Deze keer gaan we terug in de t

"Tot altijd": een film over multiple sclerose die je naar de strot grijpt

Ter gelegenheid van Wereld MS-dag zoomt Proximus Pickx dieper in op de Vlaamse film "Tot altijd". De film van Nic Balthazar belicht op een verbluffende manier de strijd van een jonge man tegen de verw

'Topickx of the week' - Dena's Iraanse roots

In de derde aflevering van 'Topickx of the week' dompelt comédienne Dena Vahdani ons onder in haar Iraanse roots. Veel mensen kennen Iran voornamelijk als aartsvijand van de VS, maar de Brusselse toon

"Ik moet een werkloze zoeken": de beste quotes uit 'First Dates'

Het internationale succesprogramma 'First Dates' heeft ondertussen ook Vlaanderen in zijn greep. Opnieuw maakten 8 singles hun opwachting, met geslaagde en iets minder geslaagde hofmakerij tot gevolg.

De beste #OMG Lockdownfilmpjes

Het einde van deze verdomde lockdown is zo stilaan in zicht, maar de laatste loodjes wegen het zwaarst. De virtuele uitlaatklep van de wereld levert een constante stroom aan komisch beeldmateriaal waa

Met Steve Carell aan boord van ‘Space Force’ op Netflix

Sinds 29 mei is ‘Space Force’ beschikbaar op Netflix. De release markeert de langverwachte terugkeer van Steve Carell in een komische serie. De reeks dompelt ons onder in de wereld van de ruimtemacht,

Dit moet je dit weekend zeker gezien hebben

Yes, weekend! Tijd om van het weer te genieten en ’s avonds lekker languit weg te zakken in de zetel met een goeie film of serie. Proximus Pickx selecteert wekelijks de must-watch films en series die

Deze acteurs trokken ooit de smoking van 007 aan!

'The name is Bond, James Bond.' Met die quote stelt de immer sympathieke geheime agent van de Britse geheime dienst zich voor. Ben jij liefhebber van een echte Bondfilm? Op 29 mei is Die Another Day o

Nieuws van het esports-front

G2 Esports European Brawl II: de Belgen blijven verbazen op Valorant

Sinds de komst van de game Valorant blijven verschillende Belgen zich onderscheiden op het internationale toneel. Dit was opnieuw het geval tijdens de European Brawl II, georganiseerd door de organisa

Rainbow 6 Benelux League: mCon en uX gaming strijden om het laatste kwalificatieticket

Naarmate het einde van de groepsfase nadert, kennen meer en meer ploegen hun verdict. Terwijl drie teams nu al zeker zijn van de play-offs, zijn drie andere reeds uitgeschakeld. Een van de kleine nieu

NumberOne CSGO: Lamif en TheDice blijven aan de leiding, Clear veegt de nul weg

Terwijl Lamif en TheDice ongeslagen aan de top van het Legend Stage-klassement blijven, heeft Clear zijn eerste puntje beet in deze competitie op Counter Strike: Global Offensive. Naarmate de weken vo

Top 5 wedstrijden Regular Season van de Proximus ePro league

Het reguliere seizoen zit erop en we bleven zeker niet op onze honger zitten. In totaal hebben we 120 wedstrijden gezien. Wedstrijden die spannend waren, leuk om volgen en waarin vaak ook mooie doelpu

De Belgian League is terug! Wie onttroont Sector One?

Zoals beloofd maakt de Belgische competitie op League of Legends zijn comeback voor de zomereditie. Vijf teams hebben hard gewerkt en zich voorbereid op één enkel doel: de reus Sector One onttronen. N

Kortrijk-speler Manse: “Mijn profiel paste heel goed bij de club”

Na de ontmoeting met REGO en Nycom hebben we een afspraak met Manse “Manse01” Bogaerts, de speler die al twee seizoenen lang de kleuren van KV Kortrijk vertegenwoordigt. Zonder echt te hebben gedroomd

NumberOne: Lamif springt naar de eerste plaats, ook TheDice blijft ongeslagen

Speeldag drie van het NumberOne-circuit op Counter Strike: Global Offensive is afgewerkt. Twee teams blijven ongeslagen, drie andere teams moeten hun eerste overwinning nog boeken. De avond begon opni

Verrassingen, teleurstellingen en sensaties: een terugblik op het reguliere seizoen van de Proximus ePro League

Enkele weken geleden volgde je de reguliere competitie van de Proximus ePro League. De competitie werd een adembenemend spektakel met heel wat verrassingen, omwentelingen en zelfs teleurstellingen. Di

VUB start met eerste universitaire opleiding e-sports

De Vrije Universiteit Brussel lanceert in oktober 2020 met "Expert Class in Esports Management" als eerste universiteit in de Lage Landen een postuniversitair programma voor e-sports als specifiek vak

European Leagues Stay2Score: volg de ontknoping live

De Stay2Score European Leagues-toernooi kent zijn ontknoping; de halve finales en de finale zijn live te volgen op zaterdag 23 mei op de zender Proximus Pickx Live en het Twitch-kanaal van Proximus.

Rainbow Six Benelux League: Epsilon in moeilijkheden, Defusekids is gekwalificeerd

Epsilon heeft een slechte week achter de rug. Het team valt van het podium en blijft binnen het bereik van de eerste achtervolgers. Defusekids onderstreept daarentegen zijn leiderschap. Achter DK volg

NumberOne: TheDice, Lamiff en Tenerife Titans nemen de leiding

Het Counter Strike: Global Offensive NumberOne-circuit is nu goed en wel vertrokken. Na de tweede kampioenschapsdag lijken drie teams zich te onderscheiden van de concurrentie. Donderdagavond begon me

Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

De pincode die je ingaf is niet correct. Probeer opnieuw.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?

Het kinderslot is uitgeschakeld gedurende 10 minuten.